Muškarac bik – zna šta žene žele

Muškarac bik – osobine i karakter

Muškarac bik je neko ko je jak, stabilan, realan, razuman. Za svoje ciljeve se bori do kraja i iako je lenj, kada odluči da u nečemu istraje, ništa ga ne može zaustaviti.

Ovaj muškarac je krajnje strpljiv i potrebno vam je mnogo da ga iznervirate. Kada se to desi on postaje poput pravog, razjarenog bika. Tek tada će njegova tvrdoglavost doći do izražaja i nikakvi kompromisi ne dolaze u obzir.

Čak i mladi pripadnici ovog znaka su veoma ozbiljni i pouzdani. Veoma rano će sazreliti i uozbiljiti se. Obično ne gleda crno neku situaciju, već je optimista. On je neko ko je odmeren, pravi gospodin, poštuje tradiciju.

Osnovne karakteristike muškaraca rođenih u znaku bika: oni stoje čvrsto na zemlji, realni su, pouzdani, ali i tvrdoglavi.
Osnovne karakteristike muškaraca rođenih u znaku bika: oni stoje čvrsto na zemlji, realni su, pouzdani, ali i tvrdoglavi.

Ovi muškarci su krupni, često i gojazni. Pravi gurmani, vole kafanu i piće. Nisu trošadžije, ali vole da poklone voljenoj osobi neki znak pažnje. Sa njima u društvu je veoma prijatno. Uživaju u svim životnim blagodetima: hrani, piću, lepim ženama, muzici, putovanjima… Materijalisti su.

Kao prijatelji, bikovi su verni, ali umeju i da odaberu društvo, jer ne vole ljude koji lažu, foliraju se i varaju.

Muškarac bik je veoma usporen, između ostalog i jer je oprezan ali i lenj. Nije nervozan, ima čelične živce i neće tako lako izgubiti kontrolu. Ne paniče i nikad ne žure, a odmor im je jako bitan. Nema ishitrene reakcije, niti ume da se snađe u određenom trenutku. Kod njega je sve iskalkulisano i proračunato unapred. Zato astrolozi tvrde da bikovi ne umeju da improvizuju.

Rekosmo već da su bikovi istrajni, a oni su pravi primer osobe koja iz problema izađe snažnija i pametnija.

I muškarac bik ima veliki broj mana. Osim što mogu biti agresivni, njihova tvrdoglavost je nekada nepodnošljiva. Bikovi su skloni raznim porocima, pogotovo alkoholu. Kada se iznervira, bik postaje cunami koji ruši sve pred sobom.

Kakav muškarac bik u horoskopu?
Kakav muškarac bik u horoskopu?

Planeta vladalac kod bika je Venera.

Muškarac bik – posao

Bik je realističan znak koji ume dobro da sagleda situaciju. Njegova društvenost i držanje mu osiguravaju i veliki broj saradnika, što ga čini pogodnim za započinjanje sopstvenog biznisa.

Muškarcu rođenom u znaku bika odgovaraju poslovi vezani za školu: učitelj, profesor, vaspitač… Zatim, poslovi koji zahtevaju konstantno učenje i usavršavanje, jer je bik znak koji nema problema sa učenjem novih veština. Snalazi se dobro u svim vrstama fizičkih poslova. Trgovina je nešto što mu najbolje ide, jer on ne troši novac bez razmišljenja, i pre nego što ga uloži u bilo šta dobro razmisli i izkalkuliše. On igra isključivo na sigurno.

Kako su bikovi hedonisti i vole da pojedu i popiju, leže im i zanimanja poput kuvara ili poslastičara, a ako vole i dobru kapljicu, mogu biti vrsni poznavaoci vina. Kada se ova osobina spoji sa već pomenutim darom za trgovinu i preduzetništvo, možemo zaključiti da muškarac bik može uspešno voditi neki kafić ili restoran.

Najbolji poslovi za muškarce rođene u znaku bika su: kuvar, rad u prosveti, poslastičar, ali i trgovac.
Najbolji poslovi za muškarce rođene u znaku bika su: kuvar, rad u prosveti, poslastičar, ali i trgovac.

Ljubavni profil muškaraca u znaku bika (najbolje kombinacije sa drugim znakovima, kako se ponaša u ljubavi, kakve su mu emocije…)

Kako muškarac bik osvaja? Kakve žene voli – Ovi muškarci nisu preterano romantični, ali znaju da ugode ženi. Ne obećava stvari koje ne može da ispuni, ono što vam on kaže to je sto posto sigurno. Dakle, realni su i u ljubavi i sa njim jednostavno znate na čemu ste. Muškarac bik je neko ko je jak i snažan, a opet voli nežne žene, takoreći prave dame. Njegova žena takođe mora biti realna i razumna. Ovaj gospodin se ne udvara napadno, već sve obavlja kroz ležeran razgovor i pažnju, ali je zato veoma uporan kada ga neko zainteresuje.

Muškarca bika ćete zavesti smernim ponašanjem. Oni vole kad je žena dama.
Muškarca bika ćete zavesti smernim ponašanjem. Oni vole kad je žena dama.

Kako ga osvojiti i zadržati – Muškarac bik ne voli žene koje uvek teraju po svome ili koje ga ne slušaju kada im nešto govori. Žena njegovog života je mirna, lepa, povučena, ima damsko držanje, uvek umerena u svemu, ne pravi nagle pokrete rukama. Takođe ne vole plačljive žene. Muškarca bika ćete osvojiti na isti način na koji on osvaja vas – suptilno, kroz neobavezan razgovor, a ne napadno i glasno. Zapamtite oni vole dame sa finim manirima.

Muškarac bik zna šta žene žele i poštuje ih, ali ako ga naljutite odlazi i ne vraća se, ni pod kojim uslovima.
Muškarac bik zna šta žene žele i poštuje ih, ali ako ga naljutite odlazi i ne vraća se, ni pod kojim uslovima.


Muškarac bik u vezi i braku
– Već smo pomenuli da je muškarac u znaku bika veoma strpljiv ali kada ga zaista iznervirate i kada odluči da ode, on se ne vraća ni pod kojim uslovima. On se ne ljuti bez razloga i ako ste ga razbesneli, velika je verovatnoća da ste sami krivi. Zato ako nekada primetite da počinje da besni, progutajte ponos i odmah tražite oproštaj pre nego što pobesni. Naravno ako želite da ga zadržite. Oni mogu i ranije ući u brak s obzirom da su ozbiljni i zreli čak i kao mladi momci. Bik je pravi porodični znak. Njemu ne treba glumica, ako vas je prihvatio sa svim manama, nema potrebe da ih krijete, jer će vas voleti takvu kakva jeste. Nakon raskida neće bežati kada vas vidi na ulici, već će vas prijateljski pozdraviti.

Muškarac bik može bez problema i ranije ući u brak.
Muškarac bik može bez problema i ranije ući u brak.

Da li je sklon prevari i ljubomori – Muškarac bik je veran znak i posvećen svojoj ženi, ali je veoma ljubomoran. Naravno kao i svaki znak i bikovi ponekad mogu biti neverni, ali ne spadaju u grupu muškaraca koji će zapostaviti porodicu zarad ljubavnice. Ako ste ga vi prevarili, ma koliko ga razjarili i ma kako vas kaznio, to ne znači da će vas napustiti istog trenutka.

Muškarac bik u seksu – bikom vlada Venera ( u mitologiji boginja ljubavi), pa je muškaracu rođenom u ovom znaku seks jako bitan. Tokom vođenja ljubavi nežni su prema partnerki, i iako možda deluje drugačije, nisu agresivni tokom seksa. Nemaju neke određene seksualne fantazije, najlepše im je kada ljubav vode kod kuće u svom krevetu.

Kakav je muškarac bik u krevetu?
Kakav je muškarac bik u krevetu?

Kada je reč o slaganju sa drugim znakovima, muškarcu biku najviše odgovara povučena devica, ali i žene rođene pod znakom jarca i, naravno, bika.

Poznati muškarci bikovi

Zanosni pevač Enrike Iglesijas rođen je u znaku bika, ali tu su još i Džordž Kluni, Đorđe Balašević, Robert Patison, pevač Džej Ramadanovski, Dejvid Bekam, Al Paćino, Milorad Mandić Manda, Voja Brajović…

Kada govorimo o istorijskim ličnostima, Sigmund Frojd je rođen kao bik, zatim Vladimir Ilič Lenjin, Filip Višnjić, Salvador Dali, Šekspir, Leonardo da Vinči, Dragoljub Draža Mihailović, Sadam Husein, Josip Broz Tito, i drugi.

Robert Patison je bik u horoskopu.
Robert Patison je bik u horoskopu.

Kako je, po legendi, nastao bik kao horoskopski znak?

Grčki bog Zevs, zaljubio se u princezu Evropu. Kako bi joj prišao pretvorio se u bika i približio joj se, a kada ga je ona uzjahala on je otrčao na udaljeno ostrvo gde su ostali sami. Bik je potom uzdignut u sazvežđe.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts