Najbolji sajtovi za besplatno skidanje filmova i serija

Besplatno skidanje filmova i serija (free download) omogućava dosta sajtova različitog kvaliteta. Potrebno je prvo malo istražiti, izabrati par omiljenih i verovatno ćete ih svakodnevno koristiti, naravno ako za to imate dovoljno vremena.

Jedino što Vam treba je konekcija sa interenetom, kako biste uživali u novim holivudskim hitovima ili filmovima i serijama drugih svetskih produkcija. Prednost korišćenja sajtova sa ovom namenom je to što možete medju prvima da pogledate neki film ili seriju, čak i pre nego što oni stignu u domaće bioskope.

Sajtovi za skidanje filmova i serija dosta se razlikuju po bogatstvu baze, načinu pretrage, brzini, kvalitetu multimedije… Neki traže obaveznu registraciju pre nego što Vam omoguće pristup, dok je kod drugih moguće i gledati i skidati serije ili filmove bez registracije.

skidanje filmova1

Potrebno je pronaći legalne sajtove koji su bezbedni, jer nije mali broj onih koji će Vas , nakon registracije zatrpati spamom, reklamama, mejlovima , ili dodatnim programima koje je neophodno instalirati na računar ako želite da film ili seriju skinete.

Nudimo Vam spisak sajtova na kojima možete pronaći, gledati ali i skinuti mnoštvo filmova: od komedija preko drama, do dokumentarnih, horor filmova, trilera, domaćih filmova i akcija.

1. www.hitbliss.com je sajt koji zahteva registraciju, ali zato omogućava da pristupite bazi najboljih filmskih ostvarenja svih vremena.

2. www.crackle.com je sajt koji saradjuje sa Sony Pictures-om i koji ima bazu od više od 300 najpopularnijih filmova svih vremena.

3. www.hulu.com je sajt čijom upotrebom nećete imati problema sa iskačućim reklamama, virusima i koji će Vam omogućiti jednostavan pristup sasvim solidnoj bazi filmova.

4. www.popcornflix.com nudi veliku bazu filmova koja je organizovana prema žanrovima.

5. www.snagfilms.com je sajt koji ima zanimljive filtere za pretragu filmova, kao što su „najstrašniji film“, „naj superheroji“ i tako dalje. Baza filmova poseduje više od 3000 naslova.

6. www.publicdomaintorrents.info je sajt za ljubitelje klasike i crno belih filmova. Takodje, preuzimanje filmova je besplatno.

7. www.viewster.com je sajt koji ne zahteva registraciju i koji Vam neće praviti problema sa dosadnim reklamama.

8. www.veoh.com je sajt koji osim serija i filmova, nudi i muziku koja je rasporedjena prema žanrovima. Pogodan je izbor za naše korisnike jer poseduje dosta naslova domaće kinematografije.

9. www.archive.org/details/movies je još jedan sajt jedostavan za upotrebu koji omogućava besplatno skidanje filmova.

10. Tubeoffline.com, je sajt koji će Vam omogućiti da bez registrovanja skinete bilo koji video i film sa Youtuba, takodje besplatno. Jedino Vam malo reklama i iskačućih oglasa može poremetiti doživljaj.

11. www.classiccinemaonline.com je prava stvar za one koji vole neme filmove i filmske klasike.

12. www.yidio.com je sajt koji osim filmova nudi i bogatu bazu serija.

skidanje filmova

Skidanje filmova preko torenta

Torent trakeri su sajtovi preko kojih imate na raspolaganju, pored filmova i serija, dosta muzike, knjiga, programa, igrica… Bravo bogatstvo za Vaš računar! Evo spiska sa preporukama:

www.torrenttree.com
www.torrentcafe.com
www.extratorrent.com
www.isohunt.com
www.bitsnoop.com
www.cinematorrents.com
www.vcdq.com
www.torrentroot.com
www.blues-brothers.biz
www.demonoid.com

Kod ovih sajtova, kvalitet skinutog materijala je jako visok, ali vodite računa imate što vise seeds-a jer ćete tako brže skinuti željeni sadržaj.

Retko gde ćete naći filmove sa prevodom kada je u pitanju strana produkcija. Zato Vam preporučujemo da posetite sajtove kao što su http://sr.podnapisi.net, http://rs.titlovi.com,   http://prijevodi-online.org/… preko kojih ćete brzo i lako pronaći veliki broj prevoda, čak i za najnovije filmske hitove.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts