Brugi jakne – idealne za skijanje i boravak na planini

Brugi jakne

Ako se pripremate da narednu zimu provedete aktivno, ako ste strastveni ljubitelj skijanja, sigurno Vam je dobro poznat Brugi program odeće, obuće i aksesoara namenjenih skijašima.

Ski garderobu, možete nositi i ako ne boravite na planini, jer su pojedini Brugi modeli ove sezone nešto svedeniji, pa ih možete kombinovati i sa drugom garderobom, a ne samo sa skijaškim komadima odeće.

Poznati italijanski stil razvijen u kompaniji BRUGI posebnu pažnju pri kreiranju svojih modela posvećuje celoj porodici. Brugi jakne pružaju osećaj udobnosti, slobode i relaksacije. Njihova odeća je bez sumnje među najpoznatijim i najboljim brendovima koji imaju izuzetan odnos kada su u pitanju cene i kvalitet, što potvrdjuju i brojna iskustva vlasnika Brugi proizvoda .

Ako porodično idete na skijanje, nesumnjivo ćete, za svakog člana porodice, u Brugi ponudi, moći da nadjete sve što Vam je od odeće potrebno. Čak i za bebu! Brugi nudi kompletnu opremu za skijanje za celu porodicu.

Brugi skijaške jakne za zimu, ženske, muške i dečije, možete naći u dosta prodavnica sportske opreme kod nas kao što su Djak sport i Planeta, kao i na njihovim online šopovima. Skijaške jakne koštaju od 3 500 dinara pa naviše dok su modeli iz najnovije aktuelne kolekcije nešto skuplji.

Muške zimske jakne za sezonu 2014

Zimske Brugi jakne zamuškarce su pre svega tople i udobne zahvaljujući pažljivom odabiru materijala od kojih su napravljene. Nepromočive i lake za oblačenje, stekle su milione obožavatelja širom sveta. Dominantne boje su naravno bela, zatim crna i trava zelena. Modeli sa punjenjem omogućiće osećaj topline tokom celog dana provedenog na snegu, u šetnji ili na ski stazi.

brugi muska2 brugi muska3

Brugi jakne za decu

Brugi jakne za devojčice i za dečake, iz nekih kolekcija neodoljivo liče na modele za odrasle. S druge strane tu su i kolekcije koje za najmladje nude savršene modele u vedrijim bojama. Srednje su dužine, a neki modeli su blago pripijeni uz telo. Osim crne i sive boje, obucite vašeg mališana u Brugi skijašku jaknu u pink ili zelenoj i pavoj boji i izgledaće preslatko na skijaškoj stazi zajedno sa Vama. Kapuljača je naravno neozostavan detalj a neki modeli imaju diskretne štepove.

brugi deca3

Ženske Brugi skijaške jakne

Bilo da se odlučite zajenobojni model sa diskretnim aplikacijama ili atraktive šarene jakne sa bojama koje seprelivaju – nećete pogrešiti. Dame u Brugi odeći mogu da računaju na toplotu, udobnost i komfor.

Model koji je blago strukiran javljase u dve boje: u beloj i pink. Lako čičak zakopčavanje omogućava jednostavno oblačenje. Nepromočiv materijal i komforna kapuljača, garantuju da ćete tokom celodnevnog boravka na snegu ili kiši, ostati suvi.

brugi zene1Dugine boje bile su inspiracija za ova dva modela živih nijansi. Jarke linije će učiniti da na ski stazi budete sigurno primećena dama. Kombinujte jakne sa drugim Brugi komadima, kao što su trendy Brugi naočare za zimsko sunce i čizmama snegaricama. Pošto ste izabrali upečatljivu jaknu – neka ostatak Vaše ski opreme bude u svedenijim bojama.

brugi zene4

Osim pink, žutih i crnih kombinacija boja, malo „rustičniji“ model je jakna sa ljubičasto plavim prugama.

brugi zene5

Za detaljniji prikaz svih aktuelnih Brugi modela jakni, skafandera, skijaških čizmi i druge opreme za skijanje i boravak u prirodi u hladnim danima, posetite izvorni sajt kompanije na adresi: www.brugi.it

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts