Obuća Pavle – za sigurne prve korake

OBUĆA PAVLE je na našem tržištu prisutna skoro 20 godina. Od prvog modela dečije cipelice koja je bila kreirana da pruži pravi oslonac za prve nevešte korake i za prohodavanje, i napravljena od najkvalitetnijih prirodnih materijala, pa do danas, Pavle obuća kao domaći brend predstavio je na stotine svojih modela, najpre za decu, ali i u nekim kolekcijama i za odrasle.

Pavle cipele, čizme, patike, sandale, baletanke ili patofne, iz radionice izlaze zdravstveno testirani, izradjeni od prirodnih sirovina, dok moderan dizajn osvaja ukus u najprobirljivijih kupaca.

Odabir materijala i modela morao je biti oličen u kvalitetu proizvedene obuće. Prirodni materijali, modeli zdravstveno testirani, moderan dizajn, prokrčili su put „OBUĆI PAVLE“ do najzahtevnijeg tržišta.

Dečija obuća Pavle za sezonu jesen-zima 2014, nimalo ne odstupa od visokih standarda i kvaliteta izrade. Dizajn obuće, prati svetske trendove, a kvalitet i udobnost – tim ortopeda. OBUĆA PAVLE  je brend koji upoznaje i inostrano tržište gde je proizvodjaču dodeljeno i nekoliko priznanja i nagrada za kvalitet. Sistem kvaliteta je unapredjen uvodjenjem međunarodnog standarda ISO 9001:2008. S obzirom na kvalitet i više nego pozitivna iskustva, cene obuće Pavle sasvim su prihvatljive.

Cipele i Čizme Pavle za dečake

Dečije cipele Pavle namenjene dečacima izradjene su od prirodne kože, mat ili brušene, a u zavisnosti od sezone, modeli su laganiji ili sa jačim djonom i posebnom potporom za zglobove. Sva obuća ima anatomski uložak i prilagodjena je specifičnim potrebama nežnog dečijeg stopala koje brzo raste i potreban mu je oslonac. Dominantne boje kolekcije za dečake su teget, siva, crvena, plava, bež.

pavle cipele a decake pavle cipele a decake1 pavle cipele a decake2

Čizme za decu se izradjuju takodje od najkvalitetnijih materijala koji onemogućavaju klizanje, a medju modelima su na raspolaganju i oni vodonepropusni.

pavle cizme decaci pavle cizme decaci1 pavle cizme decaci2

Cipele i Čizme Pavle za devojčice

Cipele za devojčice se izradjuju takodje od najkvalitetnijih sirovina kao što su prirodna koža, antilop… Cipele su od mat, lakirane ili brušene kože i obavezno imaju anatomske uloške.

pavle cipele a devojcice2

pavle cipele a devojcice3

Čizmice, medju kojima su posebno atraktivne one lakovane u jarkim bojama, takodje se izradjuju od prirodne kože. Svi modeli ženske Pavle obuće, lako se kombinuju sa različitim stilovima garderobe za mališane. Čime imaju postavu od čoje pa tako garantuju udobnost i topla stopala. Cena cipelica i čizmi se kreće od 2 500 do oko 5 000 dinara.

Pavle dečije patofne

Koliko je važno da dete tokom boravka napolju bude u udobnoj i ortopedski ispravnoj obući, toliko je bitno i da vreme koje provodi u kući ili u vrtiću takodje provede u udobnoj obući. Anatomski ulošci u Pavle patofnama to i omogućavaju. Pavle sobne patofne za devojčice i dečake, osim što su neodoljive po svom vedrom dizajnu i jarkim bojama, prvenstveno su pametan izbor za Vaše dete. Posebni modeli za najmladje, pružiće potporu pri pokušajima mališana da naprave prvi korak. Kopčanje na čičak omogućava lako obuvanje. Cena oko 1 700 dinara.

pavle patofne pavle patofne1

Pavle bebi program

Iako još ne hoda, Vaša beba će biti pravi mali maneken sa ovim slatkim cipelicama od prave kože.

pavle bebi1 pavle bebi2

Pavle kolekcija Saccheti

Specijalna konstrukcija i poseban način izrade obezbedjuje izuzetno mekanu, nežnu i adaptibilnu podršku za savitljivost stopala kod obuće iz kolekcije Saccheti.

pavle saseti

pavle saseti1

Gornji deo obuće je uradjen poput „torbice“, tako da garantuje 100%-nu udobnost, fleksibilnost i komfor. Cena: oko 4 000 dinara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts