Adidas trenerke – nemački kvalitet i svetski dizajn

Adidas trenerke se nalaze u više kolekcija ovog proizvodjača. Postoje modeli namenjeni za trčanje, za trening, za fudbal, košarku, boravak u prirodi… Naravno, uvek je prisutan “basic” Adidas model klasičnog kroja sa autentičnim prugama. Na raspolaganju su Vam kreacije Stele Mekartni, Trenerke iz Adidasove “Neo” kolekcije  ili takozvani “Origin” modeli… Nekako se podrazumeva da ćete, kada tražite idealnu trenerku, skoro uvek izabrati “Adidas”, što je i normalno jer  se ovaj nemački brend  dugi niz godina trudi da ima najveću i najbolju ponudu (rame uz rame sa Nike) sportske garderobe.

Osim modela za muškarce i žene, i kolekcija za decu je razvrstana u više kategorija, pa tako imate trenerke za bebe, za tinejdžere, decu koja su tek prohodala…

Online šop – adidas.com, je takodje odličan i pregledan sa detaljim opisom svih komada garderobe.

Još jedan razlog žašto bi trebalo da se odlučite za Adidas trenerke su i relativno povoljne cene, imajući u vidu kvalitet koji ovaj brend jednostavno podrazumeva i koji se stalno unapredjuje, što je slučaj i sa novim kolekcijama za jesen-zimu 2014.

Naravno, na domaćem tržištu su prisutne u kopije Adidas trenerki po jeftinijim cenama, što je nekako normalno za tako moćan brend. Ipak, ako želite pravi kvalitet, birajte uvek original.

Adidas muške trenerke

– Trenerka za muškarce, namenjena trčanju i treninzima za aktivnosti po hladnijem vremenu izradjena je u dve boje u modernom dizajnu. Gornji deo se zakopčava na rajsferšlus, a donji deo, napravljen od poliestera, garantuje udobnost i komfor pri sportskim aktivnostima.

adidas-m-trenerke

– Muške trenerke za fudbal, od poliestera mogu se nabaviti u 7 različitih kombinacija boja.

adidas m.trenerke2

– Muške Adidas trenerke u “ Porše” stilu, dostupne su u dve boje. Kombinacija kvalitetnih materijala omogućava maksimalnu  udobnost i to da Vaša koža diše. Elastičnost materijala omogućava slobodu pokreta, toplinu i fino praćenje linje tela. Brojni džepovi rasporedjeni sa ukusom, od ovih trenerki, od  gornjeg dela prave i vrlo funkcionalnu jaknu otpornu na vetar, pa je možete nositi i samostalno.

adidas m.trenerke3

– Donji deo muških trenerki odličan je za svakodnevne treninge. Napravljene su od mekog materijala, brzo se suše, a elastičnost omogućava udobnost i slobodu pri kretanju.

adidas m.trenerke4

– Donji deo muških trenerki u slim varijanti dostupne su u 5 različitih boja. Kontrastna Adidas grafika na levoj nogavici sa džepovima i elastičnost čine ovaj model posebno trendi. Izradjene su od pamuka i poliestera.

adidas m.trenerke5

Adidas ženske trenerke

– Gornji deo ženski Adidas trenerki koji se može nositi posebno kao sportska jaknica vrlo je atraktivaj jer je u vedrom cvetnom dizajnu. Ova kolekcija je kreirana u saradnji sa brazilskom kompanijom  FARM. Izradjena je od poliestera.

adidas z.trenerke1

– Donji deo ženskih trenerki takodje u cvetnom dezenu inspirisan ritmom brazilske muzike i plesa. Jarki kontrasti boja , i elastičnost, daju ovom modelu moderan ozgled ali i obaveznu Adidas udobnost. Izradjene su od streč poliestera.

adidas z.trenerke2

– Gornji deo ženskih Adidas trenerki kreiran u saradnji sa britanskim “Rita Ora” dizajnom. Ima “kengur” džep napred, a kontrast boja i print na ramenima i ledjima i kombinacija materijala kao što su poliester i organski pamuk pružaju moderan izgled i udobnost.

adidas z.trenerke4

– Ovi opušteni model za toplije dane i džoging, stvoreni su za dame koje u prvi plan žele da stave svoju izvajanu figuru.

adidas z.trenerke letnje1

– Najosnovniji Adidas model trenerki, prepoznatljivog dizajna u celom svetu, odličan je za bilo koju priliku-boravak u priroddi i treninge bilo koje vrste. Cena: oko 90 evra.

adidas z.trenerke5

Adidas dečije trenerke

Kolekcije namenjene najmladjim mališanima uglavnom su pamučne. Kompleti trenerki za bebe koštaju oko 70 evra.

adidas bebe1

Za nešto stariju decu, za devojčice i za dečake, ili tinejdžere, cene su malo više, pa se tako mogu naći modeli koji staju oko 80 evra.

adidas trenerke za decu

Modeli od pamuka ili kombinacije sa poliesterom, savršeni su za treninge i boravak na otvorenom.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts