Najbolje kombinacije uz sive pantalone

Sive pantalone su čista klasika. Za one koji ne vole da razmišljaju o tome da li će se isprljati u belim pantalonama, ali i onim kojima su crne dosadne, sive pantalone su najbolje rešenje.

Mogu se nositi u svim prilikama, u zavisnosti od oblika. Omiljene su za posao, naročito kombinacija sive pantalone i blejzer u istoj boji.

Najbolje kombinacije sa sivim pantalonama za posao. Bele, crne, plave košulje, blejzeri…

Kao što smo već pomenuli, sive pantalone su najbolje za posao. Lako se kombinuju uz sve, jer je siva jednostavna za ukpalanje sa drugim bojama, a opet dovoljno ozbiljna za priliku kao što je poslovni sastanak ili ukoliko vaše radno mesto zahteva stroga pravila odevanja.

Sive pantalone, idealne za posao.
Sive pantalone, idealne za posao.

Uz sive pantalone dobro je obući i blejzer. Neka izbor boje bude, recimo: crna, bela, plava … Sve ove boje su svakako podjednako dobre za kombinovanje, učiniće vas elegantnom, ali ne i šarenom ili neozbiljnom.

Lepršave bluzice, se takođe odlično slažu uz sive pantalone, a podjednako su ozbiljne za poslovne varijante. Boja nije bitna, jer su sive pantalone toliko jednostavne da uz njih može ići i najšareniji komad odeća, a da pri tom opet izgledate dovoljno ozbiljno za posao ili sastanak sa klijentima. Neka svilenkasta bluza sa cvetnim dezenima i sive pantalone sjajna su prolećna kombinacija kada je kancelarijska moda u pitanju.

Na kraju krajeva, uz sive pantalone može ići i obična, uska majica, a vi opet imate sjajan ,,outfit“ za posao. Potrebno je samo da vam kroj pantalona bude adekvatan.

Sive pantalone se sjajno slažu uz sve vrste košulja. Evo nekih interesantnih predloga:

Sive pantalone i bela košulja – Ovo je jednostavna klasična kombinacija, sa kojom ne možete da pogrešite. Kada idete na razgovor za posao, ne znate kakva su pravila oblačenja u novoj firmi, a želite da ostavite dobar utisak, sa kombinacijom bela košulja i sive pantalone nikada nećete pogrešiti.

sive pantalone bela kosulja

Sive pantalone i crna košulja – Ni ovo nije loš izbor, premda je malo zatvorena i dosadna kombinacija. Pomenuli smo da veliki izbor boja može ići uz sive pantalone, tako neka vam ovo bude neka krajnja solucija. Poželjno je da nijansa sive bude nešto svetlija ako ste se već odlučili za crnu košulju.

sive pantalone crna kosulja

Sive pantalone i plava košulja – Plava i siva savršeno idu jedna uz drugu, tako da je naša najtoplija preporuka da uz svoje sive pantalone, kupite i jednu plavu košulju. Sve nijanse plave mogu doći u obzir, ali verovatno je najlepša kraljevski plava, koja je i više nego aktuelna ove sezone.

sive-pantalone-i-plava-kosulja

Sive pantalone za večernji izlazak.

Kada je u pitanju večernji izlazak sive pantalone su takođe u redu, ali naravno ne možete birati istu varijantu kao za posao. U obzir mogu doći uske cigaret pantalone, samo ukoliko, podrazumeva se, imate adekvatnu liniju.Srebrne, kožne helanke su možda mnogo bolji izbor, kada je modna kombinacija za večernji izlazak u pitanju. S tim što ovakve pantalone vam ne ostavljaju puno prostora za gornji deo odeće, pa je poželjno da obučete jednobojnu crnu ili plavu majicu, nebitno kakvog oblika.

Sive pantalone za žurku ili izlazak
Sive pantalone za žurku ili izlazak

Braon cipele i sive pantalone – idealna kombinacija za muškarce

Sive pantalone mogu nositi i pripadnici jačeg pola, kada je u pitanju poslovna ili ozbiljna kombinacija sa kojom ne mogu da pogreše. Većina muškaraca verovatno ne bira sive cipele kada ide u kupovinu, oni su najčešće mnogo jednostavniji od žena po pitanju odeće i obično se odlučuju za klasične komade koje mogu da nose u svakoj prilici i da iskombinuju sa bilo čime.

Momci se najčešće odlučuju za braon ili sivu boju kada kupuju cipele, tako da bez brige. I jedne i druge se sjano kombinuju uz sive pantalone, premda mi radije preporučujemo braon. Ni crne nisu greška, ali uz klasične braon, doćiće do izražaja i pantalone i cipele. Kako bi vaša kombinacija bila perfektna predlažemo da vam gornji delovi odeće ( sako, košulja, kravata, i slično ) budu u plavoj boji. Gornji delovi mogu bili još u, reciomo, beloj, braon ili crnoj boji. Znači, čista klasika.

Sive pantalone su odlične i za muškarce, naročito u kombinaciji sa braon cipelama
Sive pantalone su odlične i za muškarce, naročito u kombinaciji sa braon cipelama
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts