Novecento obuća – vrhunski italijanski dizajn

Novecento obuća

Novecento je modni brend koji nekoliko sezona unazad promoviše obuću uglavnom izradjenu od veštačke eko kože, ali zato u vrhunskom italijanskom dizajnu. Novecento obuća je uvek za promociju koristila poznata lica iz javnog života, pa tako i za novu kolekciju jesen- zima 2014. Reklamne kampanje obavezno prate atraktivni foto serijali. Novecento za sada promoviše isključivo žensku obuću, dok dečija i muška obuća za sada nisu deo njihovog novog asortimana.

Iskustva dama koje nose Novecento obuću su različita. S obzirom na to da su modeli uglavnom od veštačke kože, ne možemo govoriti o nekom visokom kvalitetu materijala,  ali zato su cene prilagodjene a način izrade i dizajn su na zavidnom nivou.

Novecento ženska obuća

Veliki je asortiman ženske obuće za sva godišnja doba i sve prilike. Tu su ultramoderne cipele, espadrile, papuče, baletanke, sandale, obuća za svaki dan i ona večernja, ili pak sportska…

Novecento ženske cipele

Ženske večernje cipele , kada je u pitanju cena, kreću se od 3 500 dinara pa naviše.U modelima dominiraju  visoka peta, lepe vedre boje i eko koža. Posebno su elegantni modeli izradjeni od imitacije zmijske kože.

novecento-zenske-cipele-animal

Elegantan model salonki sa visokom petom i animal printom idealan je za kombinovanje sa džinsom ili elegantnijom garderobom za večernje prilike.

novecento zenske cipele1

Klasične salonke sa visokom petom u špic dostupne su različitim bojama. Preporučujemo one u vino boji i crne od imitacije aligator i zmijske kože.

novecento-zenske-cipele3

Novecento ženske čizme

Ženske čizme takodje su dostupne u najrazličitijim modelima – ugg čizme, gumene, kanadjanke, duboke, sa ultra visokom petom…

Cena Novecento čizama kreće od oko 3 500 dinara pa naviše. Popularne gležnjače i čizme u modernom bajk izdanju koštaju oko 4 000 dinara. Duboke elegante ženske čizme sa visokom petom su oko 6 000 dinara dok su atraktivne gumene plitke čizme sa nitnama oko 3 800 dinara.

novecento-zenske-cizme2

Popularne bajk ženske čizme gležnjače su potpuni hit ove sezone. Udobne su i lako se kombinuju sa farmerkama i uskim pletenim haljinicama.

novecento zenske cizme3

Klasični model elegantnih ženskih dubokih čizmi u vino boji od eko brušene kože sa visokom štikom kao stvorene za večernje izlaske.

novecento-zenske-cizme4

Novecento je vodio računa i o ljubiteljima gumene obuće ali na malo drugačiji način. Jedinstven model u bež u braon boji sa nitnama nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pritom će vam stopala uvek biti suva. Prava sportska elegancija!

novecento-zenske-cizme5

I ljubiteljke platformi moći će da nabave model po svojoj meri, bilo da jereč o plićim ili eksta dugim čizmama.

novecento zenske cizme6

Ženske Novecento patike sa platformom

Ženske patike sa platformom potpuni su hit ove sezone, posebno otkako je glumica i pevačica Dženifer Lopez počela da ih nosi prilikom izlazaka ali i dnevnih opuštenih šetnji. Novecento nudi atraktivne modele po ceni od oko 4 700 dinara.

novecento-patike-s-platformom

Novecento  ženske sandale

Kod Novecento ženskih sandala prisutan je trend jarkih veselih boja i visokih platformi. Cena: oko 5 000 dinara.

novecento-zenske-sandale

Preporuka

Iz nove kolekcije Novecento obuće, preporučujemo crne salonke sa lancem oko gležnjeva. Izradjene su od eko kože i koštaju  4 490 dinara.

novecento-zenske-cipele-nova-kolekcija

Prodajna mesta i popusti

Prodajna mesta Novecento obuće u Beogradu su dve radnje na Bulevaru Kralja Aleksandra.Redovno se objavljuju akcijske prodaje i razni popusti. Na primer, ako Vam je rodjendan, ili je Osmi mart, dobićete popust od 20 posto. Ako ste redovan kupac, možete zatražiti karticu za posebne popuste, a jedan od načina kupovine je i odloženim plaćanjem.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts