Icepeak jakne – na skijanje u jarkim bojama

Icepeak je finski proizvodjač sportske opreme i garderobe, osnovan 1996.godine u Finskoj. Jedan je od vodećih sportskih brendova odeće u Evropi. Icepak garderoba namenjena je ljudima koji su stalno u pokretu, sportski aktivni, vole prirodu, avanturu i akciju.

Funkcionalna Icepeak garderoba najviše odgovara mladjim ljudima otvorenog uma i sa osećajem za dizajn. Icepeak jakne su dizajnirane tako da budu udobne i kvalitetne, ali i da njihovim nošenjem privučete pažnju na sebe, posebno imajući u vidu poslednju kolekciju koja prednost daje jarkim i drečavim bojama i interesantnim printovima.

Svaka nova kolekcija Icepeak jakni kreirana je uz praćenje svetskih modnih trendova.  Jakne su namenjene boravku u prirodi, skijanju, planinarenju, šetnji, drugim opuštenim prilikama za nošenje. Prate ih ostali funkcionalni komadi  garderobe i sportske opreme takodje iz Icepeak kolekcija.

Iskustva ljubitelja ovog brenda su uglavnom takva da su većinom zadovoljni i da im kvalitet i cena odgovaraju. Cene jakni se kreću od 50 evra za laganije modele pa od 100 evra i više za skijaške i zimske jakne.

Icepeak dečije jakne

Jakne za devojčice

– Ova jakna u privlačnoj ciklama i menta boji ima meku i toplu unutrašnju postavu i elastične ranfle. Može se naći u više boja.

jakna devojcice1

– Žuti model jakne za devojčice sa kapuljaom i krznom dostupan je još u ljubičasatoj i plavoj boji. Meka je i udobna sa toplom postavom.

jakna devojcice2

– Ovaj model ima podesivu dužinu rukava što je odlično za mališane koji brzo rastu. Materijal od koga je izradjena jakna dozvoljava koži da diše, a toplinu garantuje prijatna meka postava. Dostupna je još u plavoj boji. Napravljena je od poliestera i elastina.

jakna devojcice3

Jakne za dečake

– Jacob Kd, jakna za dečake, ima podesive rukave, mek i topao okovratnik, duplu postavu i napravljena je od poliestera.

jakna decaci1

– I drugi model jakne za dečake poseduje toplu i meku postavu po celoj unutrašnjoj površini  jakne, džepovi su napravljeni od posebno tople tkanine a rukavi se završavaju ranflom.

jakna decaci2

– Ramon Jr dečija jakna takodje ima elastične završetke rukava, udobna je i meka, napravljena od poliestera i elastina.

jakna decaci3

– Dečije jakne za skijanje napravljene su od posebnih nepromočivog materijala. Garantuju toplotu i zaštitu od vlage.

jakne ski deca1 jakne ski deca2

Osim jakni, devojčicama i dečacima su na raspolaganju Icepeak kombinezoni i kompleti ski pantalona i jaknica.

jakne komplet1 jakne komplet2

Ženske Icepeak jakne

– Ženska jakna Karmen, neverovatno prijatna i topla se, osim u snežno beloj boji, može naći u raznim jarkim bojama.

jakna zene1

– Ženska skijaška jakna Bella, odlikuje se toplom i mekom postavom, rastegljivim materijalima kako bi kretanje bilo olakšano i prilagodljivim ivicama rukava. Napravljena je od PES ripstopa.

jakna zene2

– Ovaj jarko purpurni model će sigurno skrenuti pažnju na Vas, na ski stazi. U ponudi su još i u sivoj i plavoj boji.

jakna zene3

Icepeak muške jakne

– Muška jakna Beno, je prilagodljiv model sa toplom mekanom postavom, prilagodljivim rukavima prema potrebi, rastegljivim površinama gde je potrebna veća pokretljivost i funkcionalnim ski džepovima.

 jakna muska1

– Muška jakna Beck, je lagana jakna sa prilagodljivim rukavima. Možete misliti koliko je laka jer je napravljena od materijala koji teži tek 66 grama po kvadratnom metru!

jakna muska2

– Icepeak muška Berg jakna namenjena skijanju napravljena je od posebnih kvalitetnih materijala i omogućava veliki komfor i udobnost jer je rastegljiva na mestima gde je to potrebno a meka i topla iznutra. Napravljena je od ripstopa, koji je kao materijal zapravo tkanina sa najlonom koja je zadužena da se jakna ne deformiše, razvlači i menja svoj originalni oblik.

jakna muskarci3

Detalje i ostale karakteristike Icepeak proizvodnog programa pogledajte na sajtu: www.icepeak.fi.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts