Nike jakne – savremeni materijali i dizajn

Nike kao svetski poznati američki brend, sportsku garderobu proizvodi već više od 30 godina a prilično dugo je prisutan na domaćem tržištu koje godinama prepoznaje Nike kvalitet i svojevrsni dizajn. Jedan je od omiljenih brendova medju srpskim kupcima sportske garderobe.

Dozajneri Nike proizvoda se, u saradnji sa drugim stručnjacima, konstantno trude da unaprede svaki komad odeće koji nude i da ga maksimalno prilagode svakom korisniku u zavisnosti od toga kojim se sportom ili aktivnošću bavi, uzrasta, pola, vremenskih i klimatskih uslova… Od tih i mnogih drugih kriterijuma zavisi od kog će materijala garderoba i obuća biti napravljeni, kako će biti dizajnirani i naravno – kako će se reklamirati.

Ako želite da budete sigurni da ste nabavili original Nike jaknu, kupite je online na adresi: www.store.nike.com, gde možete pretraživati proizvode pa tako i Nike jakne, prema kategorijama kao što su boje, vrsta sporta, uzrasti, veličine…

Muške Nike jakne za zimu 2014-2015

– Muška golf jakna izradjena je od termo fit materijala, i otporna je na vetar. Elastična je dovoljno da omogućava lakoću pokreta.

nike-muskarci1

– Muška zimska jakna sa laganim punjenjem u crnoj boji ili u crno teget kombinaciji, odličan je izbor za sportske tipove.

nike-muskarci2

– Dostupna u sivoj ili crnoj boji, ova muška jakna sa laganim punjenjem je vodootporna i garantovano zadržava toplotu a štiti od vlage. Ima velike džepove s arajsferšlusom i mekanu tekstilu postavu.

nike-muskarci3

– Muška Nike jakna za trčanje namenjena je muškarcima koji su aktivni na otvorenom i u hladnijim danima.Moderni crno zeleni ili sivo crni print i specijalni materijali učiniće da budete zapaženi i na stazama za trčanje. Prostrani džepovi i elastičnost na mestima gde je kretanje najučestalije omogućavaju poseban komfor pri treningu koji podrazumeva zimske uslove.

nike jakne trcanje

Nike ženske jakne

– Trendi ženska jakna za proleće idealna je za svakodnevne šetnje ali i za sportske aktivnosti. Meka je, udobna i lagana a napravljena je od čvrstog mekog pamuka. Cene prolećnih jakni iz ove kolekcije su oko 150 evra.

nike zene prolece

– Takozvane “šuškave” ženske jakne iz Nike zimske kolekcije za žene koštaju oko 250 evra. Punjene su i štepovane i napravljene od najkvalitetnijih materijala koji omogućavaju mekoću, toplotu i zaštitu od kiše i snega. Osim u crnoj, dostupne su još u lila, teget, crvenoj i tirkiznoj boji.

nike zene suskave

– Jesenje Nike ženske jakne za trčanje koštaju oko 150 evra. Karakteriše ih lagana tekstura i zanimljiv print. Ripstop materijal omogućava elastičnost i laku pokretljivost za vreme treninga.

nike zene jesenje

Nike jakne za decu

Dečije Nike jakne takodje prate nove trendove aktuelne sezone.

Nike jakne za dečake

Modeli zimskih jakni za dečake su punjeni laganim punjenjem, štepovani, sa prostranim džepovima i zanimljivim printovima u desenima.

 

nike-decaci2

Nike jakne za devojčice

Bez pink i crvene boje se ne može! Ove sezone kombinovane su najčešće sa sivom i teget. Jakne namenjene hladnom vremenu uglavnom su vodootporne.

nike jakne devojcice

Kolekcija za bebe

Sve zimske Nike jakne namenjene bebama imaju izizetno lagano ali toplo punjenje. Cena im je oko 100 evra.Dizajn i printovi su uglavnom identični kao kod modela za stariju decu.

nike jakne bebe

Materijali koje Nike koristi u izradi novijih modela svoje garderobe, pa tako i jakni, su materijali nove generacije koje vode računa o termoregulaciji tela, znojenju i o tome dakoža diše a u isto vreme i da bude zaštićena od vlage, kiše, mraza, snega i vetra. Novi materijali omogućavaju i veću i lakšu pokretljivost što je još jedna od većih prednosti, ako želite da Vam na treninzima bude udobno.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts