Šta obući uz svečane ženske crne pantalone

Svečane crne pantalone

Sigurno je da svaka žena u svom ormanu mora imati bar jedan par svečanih crnih pantalona. Svečane crne pantalone su svojevrsni pandan maloj crnoj haljini kojaje takodje obavezan komad odeće zas vaku damu, upravo iz razloga što su jednostavne za kombinovanje, trpe gotovo sve kombinacije, I jako su zahvalne za sve prilike. Greška u kombinovanju ostale odeće sa crnim pantalonama je malo verovatna tako da bi odgovor na pitanje– šta ide uz crne pantalone, zahtevao jednu manju knjižicu.

Sve ovo će Vas sigurno ohrabriti da se, ako nemate već jedan par, iz naredne kupovine kući obavezno vratite sa svečanim crnim pantalonama. Isplatiće se višestruko, često ćete uštedeti, zahvaljujući upravo njima, vreme i živce kada budete u nedoumici – šta obući?

Ženske pantalone su od uvek predstavljale simbol samostalnosti i jake ličnosti za osobu koja ih nosi. Uostalom, nekada prosto želimo da se na nekom svečanom dogadjaju osećamo ujedno I odeveno u skladu sa prilikom ali i opušteno. U tim situacijama – izaberite svečane pantalone. Nema bojazni da će Vam pući čarapa, a I ne morate stalno da držite skupljene ili prekrštene noge.

Svecane crne pantalone

Modeli

Kada ste već doneli odluku da ćete nositi crne svečane pantalone, umesto na smišljanje kombinacija, maštu I pažnju usredsredite na model pantalona. Plitke pantalone od laganijih materijala najbolje pristaju vitkim damama. Ako imate koji kilogram viška, birajte malo dublje modele i pantalone koje nisu potpuno uske (sa likrom).

Kombinacije

Posebno elegantne su crne pantalone koje se lagano šire sa dužinom nogavica. Uz njih savršeno ide i bela košulja, od kvalitetnog satena ili tafta, sa veliko mašnom ili zanimljivim krojem kragne. Ova crno bela kombinacija trpi I nakit u svim bojama – dodajte žutu ili crvenu ogrlicu.

Ako je Vaš izbor za kombinovanje crna majica, samo napred, ali obratite pažnju da ne preterate sa tim tamnilom. Zato je gotovo obavezno da uz komplet crnu garderobu utisak razbijete tašnom i cipelama u boji, ešarpom od svile za zanimljivom štampom ili nakitom u žutoj, crvenoj, ljubičastoj boji… Crveni ruž će odlično pristajati damama u crnom!

Ekstra moderne pantalone ove sezone su kožne crne pantalone – od onih potpuno uskih tipa helanki pa do nešto opuštenijih modela. Kombinujte ih sa majicom koja je nešto šireg kroja ili zanimljivim korsetima u svetlim pastelnim bojama.

Satenske crne pantalone ne izlaze nikako iz mode. Posebno su sofisticirane ali I seksi kada su potpuno uske. Uz njih jako lepo pristaju lagane šire il strukirane košulje u svetlim bojama. Sako zanimljivog kroja preko najobičnije majice takodje će satenske crne pantalone učiniti zahvalnim komadom za kombinovanje.

Cipele

Jedini savet kada je boja cipela u pitanju je : izbegavajte teget I tamno plavu boju. Sve ostalo dolazi u obzir – čak i braon cipele. Crne cipele su izbor sa kojim nećete pogrešiti ali ovde postoji zamka kombinovanja više nijansi crne što je nedopustivo, pa se bolje odlučite za neku od modernih boja: bež, žutu, pink, ili za dvobojnu obuću.

crne pantalone bela kosulja

Kombinacija koja ne izlazi iz mode: crne pantalone i bela košulja.

crne-pantalone-braon-cipele

Crne pantalone i braon cipele – atraktivna kombinacija uz bež mantil.

crne pantalone i obuca

Crne pantalone je jednostavno kombinovati uz skoro svaku obuću.

crne pantalone i roze detalji

Crne pantalone su idealne za kombinovanje sa pink detaljima.

crne-pantalone-kozne

Crne kožne pantalone se dobro kombinuju sa krznenim prslukom.

crne pantalone sako

Crne pantalone za poslovne sastanke kombinujte sa sakoom.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts