Cat obuća – originalne kanadjanke!

Medju nekim komadima obuće koji su klasični a moderni (retro) svakako su kanadjanke. Popularne kanađanke vode preklo od namenske obuće namenjene, pre svega, drvosečama. Robustne su, tople, nepropusne i ne klizaju se.

Jedan od modlih brendova “Cat obuća” samo jejedan od proizvodjača koji su prepoznali potencijal ove namenske obuće sa mogućnošću da je, i to vrlo uspešno, pretvore u modnu obuću za zimu i druge nepogodne vremenske uslove..

cat-kanadjanke1

Cat kanadjanke – nezaobilazni trend današnjice

U skoro neizmenjenom dizajnu, u odnosu na original, tržiše je preplavljeno modelima kanadjanki koje su plitke, duboke, u jarkim bojama, sa nitnama i drugim aplikacijama. Kanadjanke su postale popularna muška ali i ženska obuća, zimska, ali i jesenja pa čak i prolećna obuća u zavisnosti od materijala od kojih su napravljene i od čega zavisi i njihovo održavanje. Za “Cat” kanadjanke, najboljeje potražiti specijalni sprej koji će omogućiti ispravno čišćenje bez oštećenja. Postale su toliko neodoljive, iskustva su bivala sve pozitivnija, pa je sve rezultiralo i time da danas ima i sve više modela kanadjanki namenjenih deci.

cat-decije

Ime robne marke “Cat”, zapravo krije izraz za tešku mašineriju iz kategorije guseničara, „Catepilar“. Kanadjanke je, kao svoju dodatnu delatnost, počeo je da proizvodi najpre u karakterističnoj žutoj boji. Danas su zastupljene u crnoj boji, kao lakovane, na štiklu, od brušene kože, u jarkim bojama…

cat-kanadjanke-pink

Samo se njihove „kanadjanke“ smatraju „pravim“, mada jako dobar kvalitet istog tipa obuće nudi i na primer “Timberland”čije su cene otprilike na istom nivou.

Cat ženske cipele i patike

Cat ženske casual cipele možete naći po ceni od 5 000 dinara pa naviše. Popularne dominantne boje su neprevazidjena bela, siva, bež, dim boja… Pertle su ponovo u modi kao i plitki romantični modeli sa mašnama. Vrlo niske pete omogućavaju savršenu udobnost Cat cipela odprirodne kože. Predstavljamo Vam 3 popularna modela od kože:

cat zenske cipele1

Cat patike su posebna linija obuće koje svakako vredi imati u cipelarniku. Bilo da je reč o patikama od prirodne meke kože ili od brušene kože, one se odlikuju kvalitetnim gumenim djonom, udobnošću i diskretnim kombinacijama boja piput sive i crne, i crne sabojom vina.

cat zenske patike1

Cat čizme

Istina je da su od Cat obuće najpopularnije kanadjanke,ali ovaj proizvodjač ima u ponudi još neke zanimljive modele čizmi po ceni od 10 000 dinara i više. Dominantna je braon i bež boja kao i karirani dezeni. Od materijala je najzastupljenija prirodna koža a kaiševi su prisutni kod velikog broja modela. Petaje obično vrlo niska ilisrednja pa su i elegantniji medeli jako udobni. Pogledajte neke od modela po našem izboru:

cat cizme1

Kombinovanje kanadjanki sa garderobom

Kanadjanke lako možete kombinovati sa vunenim čarapama u koje su upasane farmerke. Mogu se nositi i sa debljim suknjamana falte, debelim hulahopom…

Debeli džemperi štrikani na pletenice,džemperi od jagnjeće vune u jednoj boji ili u karo dezenu ispod kojih možete da nosite diskretnu karo košulju, uz kanadjanke – biće dobitna kombinacija. Džins se naravno – podrazumeva!

kombinacije1

kombinacije2

kombinacije3

kombinacije4

Više nego poželjni su ostali detalji kao što su kape, šal ili rukavice naročito u hladnim danima i koji mogu da budu u nekoj kontrastnoj boji u odnosu na obuću. Bilo bi dobro da imate žute kožne rukavice i predimenzioniranu torbu od sirove kože.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts