Hummel sportska oprema – nemački kvalitet po povoljnim cenama

Hummel sportska oprema u bogatom asortimanu svojih proizvoda, nudi mahom sportsku garderobu i obuću za sve uzraste. Relativno povoljne cene prate solidan kvalitet, moderan dizajn i udobnost Hummel odeće i obuće. U zavisnosti od aktivnosti kojima se bavite, onosno sporta, na raspolaganju Vam je veliki izbor Hummel opreme: rukometne i patike za fudbal, dečije, muške, ženske plitke i duboke patike, trenerke, zimske jakne i jakne za trening, torbe, pamučne sportske majice… Osnovna odlika ovog nemačkog brenda je dobar kvalitet uz povoljne cene.

Muške zimske jakne Hummel

– Eton jakna koledžica sa ranflama odličan je izbor za muškarce sa stilom. Izradjena od poliestera, pamuka i veštačke svile, pružiće udobnost, mekoću i toplotu tokom hladnijih dana.

hummel muska jakna1

– Oksford jakna sa rajseršlusom je fit muška jakna iz poslednje Hummel kolekcije, koja prati liniju tela.Izradjena je od materijala koji koži omogućavaju nesmetano disanjei ventilaciju pa je odlična za džoging i treninge na otvorenom na nižim temperaturama.

hummel muska jakna2

Ženske sportske Hummel jakne

– Atlanta ženska Hummel jakna od laganijih materijala pruža pun komfor pri sportskim aktivnostima. Model je takav da se može kombinovati i sa džinsom i nositi u raznim prilikama. Izradjena je od pamuka i poliestera, meka, udobna i prijatna…

hummel zenska jakna1

– Ela ženska jakna sa zatvaranjem na rajsferšlus je odlična kombinacija stila i komfora. Čist pamuk omogućava udobnost i toplinu, a moderan dizajn mogućnost da se kombinuje sa različitom garderobom pa je možete nositi na treninzima, u šetnjama, svakodnevnim izlascima.

hummel zenska jakna2

Hummel sportske majice

Hummel majice su izradjene uglavnom od pamuka, i sa svojim modernim krojem koji prati linije tela ali i sa zanimljivim printovima i aplikacijama, odličan su izbor kako za treninge, tako i za nošenje u drugim prilikama. Za žene, tu su modeli atlet majica bez rukava kao i triko topovi dok iz dečije kolekcije izdvajamo majice sa dezenom dresa za fudbal.Pogledajte neke od muških, ženskih i dečijih modela majica koji su nam privukli pažnju:

hummel majice

hummel majica 12

Hummel sportske torbe i rančevi

Za odlazak na trening, potrebna Vam je torba koja ima dovoljno prostora i koja se lako nosi, posebno ako Vaši treninzi zahtevaju dosta opreme.

Hummel je napravio različite modele torbi i rančeva, a u više nego širokom asortimanu garantovano ćete naći pravu torbu koja će odgovarati Vašim potrebama. U ponudi su i pravi sportski koferi sa točkićima, pogodni za putovanja, kožne malo manje komforne torbe, klasične sportske torbe od izdržljivog tekstila sa dve ručke kao i elegantniji modeli koji se nose preko grudi.

hummel torbe

Hummel patike – plitke, duboke, modne, za rukomet, treninge, fudbal…

Muške Hummel patike za fudbal

Klasični dizajn u modernim bojama, udobnost i kvalitetni materijali – osnovne su karakteristike Hummelovih patika za fudbal.

hummel patike za fudbal

Muške Hummel duboke patike

Hummel modne duboke patike izradjene su od kvalitetnih otpornih materijala, kože ili u kombinaciji sa prirodnom kožom. Birajte izmedju klasičnih sportskih modela aili onih elegantnijih modela. Dominantne boje su siva, braon, crna i mahagoni.

hummel duboke patike

Dečije Hummel patike za rukomet

Za mališane koji se bave sportom, Hummel je pripremio bogatu kolekciju udobnih patika za treninge. Svaki model je prilagodjen osetljivim dečijim zglobovima i pruža podršku stopalu u razvoju. Pogledajte samo neke od atraktivnih modela:

hummel patike za rukomet

Ženske Hummel patike

Čini se da nema boje koja nije, bar u detaljima zastupljena u kolekciji Hummel ženskih modnih patika. Kvalitetni materijali i udobnost odlikuju pliće i dublje modele patika namenjenim damama u pokretu.

hummel zenske patike

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts