Trendi Tom Tailor garderoba i aksesoari za sezonu 2016

Tom Tailor je brend koji ultimativno prati trendove dizajnom odeće, obuće  i aksesoara a pritom je prilično dostupan po pitanju cena.

Ženske jakne

– Tom Tailor ženska jakna po ceni od oko 100 evra  je srednje dužine i sa djubretarac kopčanjem. Dostupna u harbur plavoj boji.Izradjena je od poliestera i viskoze. Idealna za hladne zimske dane.

tom jakna zenska1

– Tom Tailor ženka jakna u boji masline košta oko 65 evra. Prati liniju tela i klasična je bajk jakna sa rajsferšlusom i moto kragnom.

tom jakna zenska2

Muške jakne

– Tom Tailor muška bajk jakna od prirodne ovčije kože u bronz-pesak boji košta oko 280 evra. Savršena za kombinovanje uz džins i bajk kožne čizme. Detalji poput stilizovane ruske kragne i rajsferšlusima na rukavima čine je neodoljivim komadom odeće koji morate imati! Dostupna je i u crnoj boji.

tom jakna muska1

– Kombinacija eko kože i otporne kvalitetne pamučne tkanine odlikuje ovaj ultra moderan model Tom Tailor muške jakne sa ruskom kragnom. Košta oko 130 evra.

tom jakna muska2

Tom Tailor majice

Majice Tom Tailor napravljene su uglavnom od kvalitetnog pamuka. Odlične su za svakodnevne izlaske, kombinovanje uz džins i naravno – Tom Tailor patike. Cena: oko 35 evra.

tom teilor muske majice

tom teilor zenske majice

Tom Tailor tašne i torbe

Iz velike kolekcije tašni za žene za sezonu 2016, izvojili smo nekoliko modela:

– Ženska torba od poliuretana pogodna je za sve sportske prilike.Dva prostrana džepa zatvaraju se retro kaiševima a tu je još jedan džepić sa rajsferšlusom. Osim boje trule višnje, dostupna je još u crnoj, teget i sivoj boji. Cena: oko 35 evra.

tom torba1

– Ženska metalik tašna od imitacije kože košta oko 40 evra. Dostupna je u zlatno metalik i sivo metalik nijansi.

tom torba2

– Muška torba od eko kože košta oko 45 evra i odlična je kako za svakodnevne izlaske tako i za druge prilike. Zatvara se kopčom, ima diskretan Tom Tailor logo i dostupna je u braon i crnoj boji.

tom torba3

Osim velikog izbora torbi, Tom Tailor nudi i drugi aksesoar kao što su novčanici, kaiševi, tregeri, čarape…

Tom Tailor obuća

Tom Tailor zaista nudi veliki izbor kvalitetne obuće od prirodne ili imitacije kože, a u bogatstvu modela sigurno ćete naći odgovarajuće sandale, čizme, japanke, cipele…

Muškom kolekcijom obuće za ovu sezonu dominiraju sportske čizme na pertlanje sa gumenim djonom, elegantne patike i bajk cipele i čizme izradjene od prirodne ili eko kože.

tom teilor obuca

S druge strane, ženska Tom Tailor obuća obiluje odličnim modelima popularnih gležnjača i opet naravno bajk čizmi.

tom zenska obuca

Tom Tailor ženski parfemi

Tom Tailor parfemi spadaju u jeftinije, ali su veoma postojani.

– Parfem za žene East coast club je parfem sa divnim notama vanile, citrusa, jasmina i ruže. Bočica od 30 ml staje oko 13 evra.

tom parfem1

– Tom Tailor toaletna voda LIQUID WOMAN odiše notama mandarine, narandže, bibera, sandalovine… Bočica od 40 ml, košta oko 16 evra.

tom parfem2

Tom Tailor jeans

Tom Tailor farmerke, muške i ženske,  ove sezone su potpuno fit i pripijene uz telo. Dominiraju tamnije mat boje, uske nogavice ali i džins sa efektom drugih materijala poput kože… Cena farmerki je od 50 evra pa naviše.

tom teilor zenske farmerke

tom teilor muske farmerke

Tom Tailor haljine i košulje

Haljine Tom Tailor mogu se naći po ceni od 40 evra i više. Izbor je veliki – od sportskih modela pa do onih koji mogu da se ponesu u svečanim prilikama. Dominiraju modeli srednje dužine sa animal ili flower printom.

tom haljina1 tom haljina2

Tom Tailor muške košulje iz Urban Wear kolekcije su od pamuka, jednobojne ili karirane uz telo, meke i prijatne. Cena: oko 40 evra.

tom teilor kosulje

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts