Fashion park outlet centar Inđija

Fashion park outlet centar Inđija, je prvi i jedini veliki autlet centar u Srbiji. Prostire se na trideset hiljada kvadratnih metara površine, a izgrađen je u specifičnom stilu.

Preko dana ovde dođe veliki broj ljudi, kako bi uživali u kupovini i druženju. Najveći broj posetilaca dolazi iz okolnih gradova, pogotovo iz Beograda i Novog Sada. U autlet centru se nalazi sto dvadeset pet radnji, ali i restorani, kafići, igrališta za decu otvorenog i zatvorenog tipa…

Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je preko hiljadu parking mesta, ispred autlet centra.

Otvoren je 2012. godine, da bi 2014. u drugoj fazi izgradnje bio dodatno proširen. Projekat nije završen, u budućnosti se planira izgradnja drugih objekata, poput luksuznih hotela ,, Keš end keri“ hipermarketa, poslovnog prostora, salona nameštaja, itd. Čitav projekat, uradila je kompanija ,,Black Oak Developments” iz Beograda.

Fashion park outlet centar Inđija

Šta sve možete naći ovde: patike, haljine, sportska odeća, donji veš …

U Fashion par outlet centu Inđija možete naći svoje omiljene brendove po sniženim cenama: Nike, Converse, Timberland, Adidas, N sport, Lacoste, Lisca, Office shoes, Replay, PWL, Sportina, Time Out, Tom Tailor, Tomy Hilfiger … Popusti se najčešće kreću od trideset do sedamdeset posto, a organizuju se i tematski dani, kada vam autlet centar nudi i dodatne popuste.

Ako ste se umorili od šopinga i šetnje, napravite pauzu u restoranu ,,Giardino“ ili kafe baru ,,Costa caffe“. Najmlađi se mogu zabaviti u igraonici ,,Žirafica“. U sklopu Fashion parka je i menjačnica ,,Panter“.

Fashion park outlet centar Inđija
Fashion park outlet centar Inđija

Adresa, lokacija, mapa … Kako doći do autlet centra?

Fashion park outlet centar Inđija, nalazi se pored samog autoputa. Samo tridesetak minuta vožnje je udaljen od Novog Sada i Beograda.

Adresa autlet centra je Vojvode Putnika bb, 22320 Inđija, a za dodatne informacije pozovite sledeće brojeve telefona: 022 / 21 55 110 i 022 / 21 55 109 .

Do autlet centra se lako dolazi. Iz pravca Beograda ili Novog Sada može se doći magistralnim putem Beograd – Novi Sad ili autoputem E76, koji spaja Budimpeštu, Novi Sad, Beograd i Atinu. Iz Beograda do Inđije se može doći i auto putem E70 ( Beograd – Zagreb ).

Očekuju vas brojne akcije i sniženja na vaše omiljene brendove: Nike, Converse, Timberland, Adidas ...
Očekuju vas brojne akcije i sniženja na vaše omiljene brendove: Nike, Converse, Timberland, Adidas …

Šta ako nemate sopstveni prevoz ?

Posetioci koji nemaju sopstveni prevoz, mogu doći do Inđije na nekoliko različitih načina. Najlakše je autobusom ili vozom.

Autobuska stanica u Inđiji nalazi se na adresi Sonje Marinković bb, Inđija. Do Inđije saobraćaju i železnice, tako da iz Beograda možete doći vozom. Železnička stanica u Inđiji smeštena je na adresi Železnička 9. Ipak, ni autobuska ni železnička stanica nisu blizu autlet centra, tako da vam je potreban taksi ili sačekajte lokalni autobus.

Iz Beograda i Novog Sada, postoji direktna linija do autlet centra, zahvaljujući autoprevozničkoj kompaniji ,,Lasta“. Ova autobuska linija, radnim danima saobraća dva puta dnevno, a vikendom čak tri puta zbog velike posećenosti autlet centru u Inđiji. Ukoliko krećete iz Beograda, autobus možete sačekati ispred hotela ,,Slavija luks“ i Beogradske arene. Ako ste iz Novog Sada, ovu liniju možete sačekati kod Autovojvodine. Autobus vas vozi direktno do autlet centra.

Utisci i iskustva posetilaca
Utisci i iskustva posetilaca

Radno vreme

Fashion park outlet centar Inđija, radi svakog dana od 10:00 do 21:00. Veći praznici poput Nove Godine, Božića i Uskrsa, obično su neradni dani.

Utisci i iskustva posetilaca

Autlet park je izuzetno posećen, i to je prvi utisak koji ćete dobiti kada prvu put dođete ovde. Ipak, iskustva posetilaca su različita.

Dosta ljudi je sugerisalo, da se ne isplati kupovati u Fashion parku. Navodno čak i neki stariji modeli i dalje drže jake cene. Mnogi Beograđani i Novosađani preporučuju da ne trošite uzalud novac za prevoz, jer u većim gradovima možete naći sasvim solidne cene za svoje omiljene brendove. Ako ste baš daleko od Inđije, onda će vam trebati više novca za prevoz i dodatne troškove, tako da bi u tom slučaju mogli da pronađete drugo mesto za šoping.

Sa druge strane veći je broj zadovoljnih korisnika, naročito među osobama koje vole markiranu odeću i obuću. Česti popusti, od čak sedamdeset posto, tematski dani i brojne druge pogodnosti razlog su zašto je autlet centar u Inđiji omiljeno mesto za kupovinu kod velikog broja ljudi. Dobri i kvalitetni modni komadi se kupuju upola cene, a pojedini brendovi daju popuste i na nove kolekcije. Pa ako ste u prolazu, svratite neplanirano, možda se ipak nađe nešto i za vas, po povoljnim cenama.

Radno vreme: svakog dana od 10:00 do 21:00h.
Radno vreme: svakog dana od 10:00 do 21:00h.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts