Vaga: slaganje sa drugim znakovima – lepršave vage da traže lavove, blizance, strelce…

Vaga u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Vage u horoskopu su karakteristične po svojoj lepoti. One su najlepši pripadnici zodijaka bilo da se radi o muškarcima ili ženama. Osim toga, važe za harizmatične, dobrodušne, slobodnoumne i naravno uvek neodlučne.

Pripadnici ovog znaka su pravi političari i pacifisti, zalažu se za mir u svetu, jednakost, a nikada nisu ratoborni, već kroz razgovor i argumente pokušavaju da vas ubede u nešto.

Vage teže harmoniji, i pokušavaju da u svoj život unesu ravnotežu. Na primer, kada se zaljube, vage nisu hladne prema partneru, pružaju mu ljubav i nežnost koliko mogu. Ali ipak oslanjaju se i na razum i ma koliko voleli svog partnera, neće mu dozvoliti da se nedolično ponaša. Vage postavljaju granice i znaju dokle žele da idu.

Vaga: slaganje sa drugim znakovima
Vaga: slaganje sa drugim znakovima

Vaga – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Vagama je više nego drugim horoskopskim znakovima potrebna ljubav, čak možda i više nego emotivcima poput raka ili riba. Samo kada su u koliko toliko normalnoj vezi, vage su ispunjene, prosto su rođene da nekog vole.

Obično će se zaljubiti u nekog iz okoline, sa posla, iz društva… nekog ko im je već poznat ili sa kim imaju zajedničke prijatelje. Dešava se i da idealizuju svog partnera, pa se razočaraju u njega vremenom i naravno iz veze izađu slomljenog srca. Vage su jako dobre osobe, ali moraju biti svesni da nisu svi takvi. Takođe vage ne pristaju na kratkoročne avanture, već teže ka tome da imaju ozbiljnu vezu i stalnog partnera.

U vezi, vage su idealni partneri. Svom partneru pružiće podršku, ali daće mu i malo slobode, kako ga ne bi ugušili.

Sa kojim horoskopskim znakovima se najbolje slaže vaga?
Sa kojim horoskopskim znakovima se najbolje slaže vaga?

Kako se slažu vaga i ovan

Vaga i ovan su krajnje sipmatičan par, pogotovo ako se radi o kombinaciji muškarac ovan i žena vaga . Za početak dobro je što ovan voli da bude vođa u vezi, a vaga će mu to galantno prepustiti. Ona voli da je osvajaju i vode kroz život. Seks je dobar, s obzirom da ovde imamo kombinaciju vatra – vazduh.

Problemi mogu nastati nešto kasnije kada veza postane ozbiljnija, jer je vaga uvek proračunata i dobro razmisli pre nego što uradi bilo šta, dok je ovan nestrpljiv i ishitreno donosi odluke.

Kako se slažu vaga i bik

Bik je za vagu dobar kada je u pitanju neka kratka avantura. Mogu se složiti samo u krevetu. Za neku stabilniju vezu ( što je vagama u suštini i potrebno) teško će se složiti.

Bik kod svojih partnera traži da budu realni, a vaga s vremena na vreme beži u svoj idilični svet, što se bikovima ne dopada. Vage retko kad šta planiraju, vole spontanost, dok bik praktično ne zna ni šta spontanost znači. Kod njega je sve ustaljeno, isplanirano, on ne voli iznenađenja, pa će u jednom trenutku dosaditi vagi.

Kako se slažu vaga i blizanci

Verovatno najidealniji partner za lepršavu vagu jeste još lepršaviji blizanac, njen srodni, vazdušni, znak. Njihovu vezu čini mnogo druženja sa različitim ljudima, žurke, putovanja, iznenađenja, spontanost… Ova dva znaka imaju mnogo toga zajedničkog. Vaga će čak osloboditi malo blizanca u krevetu, s obzirom da blizanac nije baš strastven znak. Za ljubavnu vezu ova kombinacija se svakako preporučuje.

Jedino što može kvariti idealnu sliku jeste blizančev brzopleti jezik, jer oni, nekad i nesvesno povređuju ljude rečima, a vaga je previše osetljiva za tako nešto.

Blizanac i vaga su sjajan par, vaga sa ovnom može da se složi, a sa bikom nikako.
Blizanac i vaga su sjajan par, vaga sa ovnom može da se složi, a sa bikom nikako.

Kako se slažu vaga i rak

Vaga i rak imaju mnogo toga zajedničkog kada su ljubav i veze u pitanju. Oba znaka uživaju da budu u vezi, potreban im je neko da ih voli i neko koga će i oni sami da vole.

Međutim kada su u vezi to uopšte nije ono što su očekivali, jer ponekad među njima nema dovoljno hemije, pogotovo kada je seks u pitanju. Ipak to ne smeta ni jednom ni drugom znaku, jer i vaga i rak veruju u večnu ljubav, i njihova veza je mnogo dublja. Dobro se slažu a to je za jednu vezu najbitnije.

Kako se slažu vaga i lav

I sa lavom će vaga naći zajednički jezik. Ona je ta harizmatična, lepa i neodoljiva žena kojom će se lav hvaliti. Kada su sami lav će uživati da se mazi sa svojom vagom, a vaga se u ovoj vezi oseća srećnom i ispunjenom. Lav, poput vage voli druženje i izlaske. Seks je prosto savršen.

Za nedostatke ove veze obično je kriv lav, koji ponekad preteruje u nekim stvarima, ali vaga je tolerantna i uspeće da smiri situaciju.

Kako se slažu vaga i devica

Sa druge strane, veza sa devicom nije baš preporučljiva izuzev, ako se radi o paru koji ima zajednički posao. Kada govorimo o seksu, trebalo bi više pažnje posvetiti predigri, a ako su trenutno nervozni, bolje da vođenje ljubavi odlože za neki drugi put.

Iako ovaj par nije idealan, ne znači da će veza tako lako pući. I jedno i drugo će pre potražiti neku vezu sa strane nego bataliti ono što imaju.

Astrolozi rado preporučuju kombinaciju lav i vaga
Astrolozi rado preporučuju kombinaciju lav i vaga

Kako se slažu vaga i vaga

Veza je skoro uvek uspešna kada se radi o pripadnicima istog znaka. Čak i kada su nekoliko godina zajedno, oni se ,,muvaju“ kao da tek treba da počnu da se zabavljaju, što izgleda simpatično posmatračima. Seks nije preterano strastven ali je lep i romantičan, jer ljubav vode nežno i suptilno.

Vaga i vaga ponekad mogu imati vezu koja je pomalo dosadna, tj vremenom neke stvari pređu u rutinu. Ponekad će prebaciti nešto svom partneru, ali to su bezopasne razmerice.

Kako se slažu vaga i škorpija

Ova kombinacija je obično kratkog veka. Na početku, škorpiju će privući vagina harizma i tada će funkcionisati odlično, pa i u seksu. Međutim kako priča postaje ozbiljnija, veza će se znatno zakomplikovati. Opet ako su astrološki aspekti povoljni, veza može da bude dobra i dugotrajna.

Loše je na primer to što će nakon svađe, vaga pokušavati da ispravi stvari, dok škorpija nije raspoložena da nastavi dalje sve dok vagi ne vrati milo za drago. Neke razlike u karakterima će vremenom doći do izražaja, i sve će to uticati na vezu u negativnom kontekstu.

Kako se slažu vaga i strelac

Vaga je jedan od retkih znakova koji će uspeti da smire nestašnog strelca.Čak mu ni njegove dobro poznate prevare neće padati na pamet. Odličan seks, veza puna avantura i uzbuđenja, što i jedan i drugi znak vole. Uživaju zajedno i imaju puno zajedničkih interesovanja.

Čak i kada su astrološki aspekti loši, veza može biti površna i monotona, ali ne znači da će se raspasti.

Strelac će se lako skrasiti pored jedne vage.

Kako se slažu vaga i jarac

Njih dvoje imaju malo toga zajedničkog. Brak bi eventualno mogao da opstane zbog dece. Osim toga, jako malo stvari će vagu i jarca držati na okupu.

Vaga i jarac nemaju običaj da dele svoje seksualne fantazije jedno sa drugim, zato se ne mogu pohvaliti erotikom u svojoj vezi. Čak neće priznati ni ako im u seksu nešto nedostaje. Različiti su po mnogim pitanjima, pa ovo i nije dobra kombinacija za brak.

Kako se slažu vaga i vodolija

Kombinacija uopšte nije loša, pogotovo ako se radi o kombinaciji muškarac vaga i žena vodolija. Osim što će se dobro složiti u ljubavi i krevetu, vaga i vodolija će imati sjajan odnos i ukoliko imaju poslovnu saradnju. Oni su i dobri prijatelji, a ne samo ljubavnici.

Jedino ako su Venera ( vladalac vage ) i Uran ( vladalac vodolije) u lošim aspektima veza će pući i to iznenada.

Kako se slaži vaga i ribe

Riba je emotivac, a vaga željna ljubavi, tako da na prvi pogled ovo i nije loša kombinacija. Spremni su da učine sve za partnera i da se žrtvuju za njega.

Problem je to što su ribe veliki emotivci, a vaga je često površna, pa će vremenom riba biti zapostavljena strana, bar će se tako osetiti. Zbog svega će i intima u vezi trpeti. Ako je odnos planeta vladalaca ( Venera i Neptun) loš, veza će još lakše pući.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts