Bik: slaganje sa drugim znacima – devica i ribe najidealnje, vazdušne znakove izbegavati

Bik u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Za bikove u horoskopu važi da su realni, stoje čvrsto nogama na zemlji i ne žive u snovima i iluzijama. Svesni su svoje situacije, kod njih nema fantaziranja ili preuveličavanja.

Ova osobina im je često od velike koristi, pogotovo kad se radi o odabiru prijatlja. Svesni su na koga se mogu osloniti, uvek će da pomognu, ali isto očekuju i od vas. Dobro oni pamte ko im je pomogao, ali i ko im je odmogao. Teško ih je iznervirati, a ako nekom to pođe od ruke, oni će postati pravi razjareni bikovi. Rano sazrevaju, uvek su ozbiljni, kod njih nema zezanja i glupiranja.

Bikovi ne vole promene, najbolje se osećaju u poznatom okuženju. Imaju svoje stavove i razmišljanja, tuđe ih nikad ne interesuje, ma koliko se neko trudio da im pojasni neke stvari. Pomalo su i lenji. Važe za učtive ljude koji poštuju tradiciju.

Bikovi su krajnje opušteni u svakoj situaciji i kod njih nema žurbe. Zato sve što rade, rade precizno. Proračunati su i štedljivi, ali su i hedonisti, pa vole da se s vremena na vreme opuste negde u kafani sa društvom uz dobru muziku i klopu.

Bik: slaganje sa drugim znacima
Bik: slaganje sa drugim znacima

Bik – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Kao i u svemu ostalom, bikovi su i u ljubavi proračunati. Takvi su kakvi su, neće da se menjaju i njihov partner ih mora prihvatiti sa sve vrlinama i manama. Pošto je kod njih sve opušteno, neće dugo trpeti nekog ko im samo pravi probleme i nervira ih.

Iako nisu baš strastveni, bikovi vole da budu u vezi, da bi imali podršku i ljubav od voljene osobe. Za njih su partneri koji su poput samih bikova u horoskopu – mirni, staloženi, opušteni… Neko ko nije od akcije, ko ne voli da mu se život odjednom okrene za stoosamdeset stepeni. Burne veze takođe ne podnose i lako ih raskidaju. Ako želite da ih zadržite kraj sebe obradujte ih s vremena na vreme nekim poklonom, i znajte da su jako ljubomorni.

Ljubavni horoskop - bik
Ljubavni horoskop – bik

Kako se slažu bik i ovan?

Ovan i bik imaju sjajnu komunikaciju tako da zaključujemo da je ovo jako lepa kombinacija. Biće im zabavno zajedno, ovan je biku interesantan pošto je samostalan, a bik je neko na koga se ovan može osloniti u teškim vremenima. Ukoliko je žena ovan a muškarac bik i seks će biti fantastičan.

Ako je situacija obrnuta, tj ako je muškarac ovan a žena bik, seks već neće biti toliko dobar, jer su ženski bikovi jako nežni, dok ovan voli akciju i vratolomije u krevetu. Bik i ovan mogu imati probleme zbog svoja dva, potpuno suprotna karaktera. Ovan je veoma impulsivan, pobesni za sitnicu. Bika možete takođe izbaciti iz takta ali njegovi živci su čelični i mnogo ga je teže iznervirati. Takođe ovan je od akcije, dok je bik lenj i kod njega je sve opušteno. Biće najbolji prijatelji, ali ne i najbolji muž i žena ili momak i devojka.

Kako se slažu bik i bik?

Naravno, i bikovi će se dobro slagati sa pripadnicima sopstvene vrste. Kao prvo vezaće se jedno za drugo, odani su, znaju tačno šta je potrebno njihovom partneru jer isto razmišljaju i vole iste stvari.

Iako je ovo veza za ceo život, dva bika mogu vremenom pasti u monotoniju. Obično u vezi treba neko življi da s vremena na vreme malo začini ljubavni život, pogotovo u krevetu. Dešava se i da dosade jedno drugom, pa se, najčešće muškarac, vremenom odvoji i počne da provodi više vremena sa prijateljima nego sa svojom ženom ili devojkom.

Kako se slažu bik i blizanci?

Blizanci će lako šarmirati bika, ali samo šarmirati. Zajedno mogu imati nezaboravan seks, ali sve dok to bude nešto neobavezno. Za duže staze ova veza se retko kad preporučuje.

Blizanci i bik će se teško razumeti, jer usporeni bik neće moći da sustigne blizanca, koji kao leptirić leti sa cveta na cvet i non stop negde juri. Blizančevi flertovi, ma koliko bezazleni bili, razjariće ljubomornog bika. Razumni bik , razmisliće uvek dva puta pre nego što se zaljubi u blizanca, jer on baš ne voli takve osobe. Blizanci vole promene, bik ih ne podnosi… jednostavno rečeno skroz su različiti.

Bik i bik su odličan par, ali veza vremenom može postati monotona.
Bik i bik su odličan par, ali veza vremenom može postati monotona.

Kako se slažu bik i rak?

Bik i rak mogu imati jako lepu vezu, pogotovo ako se radi o kombinaciji žena bik i muškarac rak. Emotivni rak pružiće biku ljubav, nežnost i pažnju koju želi. Takođe pružiće mu dom, mir, porodicu … sve ono što bik teži da ima u životu.

Da bi veza opstala i bik, koji je nekad pomalo rezervisan, mora raku pokazati da ga voli i pokloniti mu pažnju, jer će se u suprotnom rak povući u svoj oklop i zavtvoriti u sebe uveren da nije dovoljno voljen.

Kako se slažu bik i lav?

Bik ume da zadovolji lava tako što će ga obasipati komplimentima, koje on toliko voli. Takođe, lav može slobodno biti vođa u ovoj vezi. Jaka seksualna privlačnost je još jedan plus, pošto će vatreni lav, lako zadovoljiti bika, koji uživa u ljubavnim igrama.

Problemi mogu nastati u komunikaciji, ali i zbog tvrdoglavosti oba znaka. Takođe lav voli da bude uvek u centru pažnje i da mu se dive, pogotovo pripadnici suprotnog pola, što, opet ljubomornom biku može mnogo smetati. Lav takođe mora biti svestan da bik nije nimalo slab, ako ga je već pustio da bude glavni u vezi, i da će burno odreagovati, ako počne da radi po svom i da ga pravi budalom.

Kako se slažu bik i devica?

Evo jedne odlične kombinacije, bilo da su u pitanju muškarac bik i žena devica, ili obrnuto. Devica je za bika možda najidealniji partner. Oboje su kućni tipovi, vole dom i porodicu, ekonomični, izbegavaju avanture bilo kog tipa.

Problem može biti možda samo u seksu, jer će bik želeti nešto više, ali ovo svakako nije problem koji se ne može prevazići.

Bik i devica su idealan par.
Bik i devica su idealan par.

Kako se slažu bik i vaga?

Bik se u krevetu odlično slaže sa vazdušnim znakovima, pa će isti slučaj biti i sa vagom. Međutim za ozbiljniju vezu potrebno je mnogo više i na tom polju se ova dva znaka neće tako lako složiti.

Bik je previše realan za vagu, kojoj je potrebno da proživi klasičnu ljubavnu priču u životu. Vaga voli romantiku, da mašta i sanjari, a biku je sve to dosadno. Bik takođe ne ume da improvizuje, sve planira unapred, a vaga voli da se neke stvari dese spontano. Isto tako bik joj može uskratiti određenu dozu slobode, koju vaga voli.

Kako se slažu bik i škorpija?

Žena bik i muškarac škorpija predstavljaju jednu sjajnu kombinaciju. Kada njih dvoje vode ljubav u krevetu je vatromet. Ako je u pitanju muškarac bik i žena škorpija, neka ozbiljnija veza se može ostvariti, ali potrebno je više razumevanja.

Što se tiče nedostataka ove veze, škorpija spada u grupu emotivnijih znakova, pa se i ona može ljutiti što bik nije dovoljno nežan. Ako tvrdoglavi bik ne popusti i ne pokaže razumevanje za partnera, veza je osuđena na propast.

Kako se slažu bik i strelac?

I strelac je znak sa kojim se bik može razumeti samo u krevetu. Jedino ako su astrološki aspekti povoljni, uz veliko razumevanje i toleranciju bik i strelac se mogu razumeti i ostvariti vezu na duže staze.

Strelcu će bik biti dosadan, a bik želi dom i porodicu na šta se strelci teško odlučuju. Pa i kada uplove u bračne vode, ne provode puno vremena uz porodicu i kuću, što će bikove strašno nervirati.

Bik i škorpija imaju sjajan seks, ali za više će morati da se potrude oboje.
Bik i škorpija imaju sjajan seks, ali za više će morati da se potrude oboje.

Kako se slažu bik i jarac?

Bik i jarac su odlična kombinacija, jedna od poželjnih, kada se radi o uoprednom horoskopu. Razumeće se, uspeće da zajedničkim snagama isplaniraju sve u životu, pogovoto kada se radi o novcu. Jarac je sposoban da ga zaradi, a bik da ga uštedi. Bračni par bik – jarac će sigurno biti dobro materijalno stituairan. Seks je takođe odličan. Ova kombinacija se rado preporučuje.

Jarac može biti malo zahtevniji kada je seks u pitanju. U nekim trenucima može biti razdražljiv i emotivan, ali strpljivi bik će svakako ovu situaciju rešiti razgovorom.

Kako se slažu bik i vodolija?

O ovoj kombinaciji se malo šta pozitivno može reći. Naravno ništa nije nemoguće ali uz veliki trud.

Vodolija će nervirati bika u mnogim situacijama. Retko šta može iznervirati bika, ali vodolija to svakako uspeva. Pomenuli smo da se bik uglavnom dobro slaže sa vazdušnim znakovima u krevetu, ali to nikako nije slučaj sa vodolijom. Njoj je potrebnije da se dobro ispriča, dok bik želi akciju. Ne shvataju jedno drugo, vodolija živi u mašti a bik čvrsto na zemlji.

Kako se slažu bik i ribe?

Bik i riba će se lepo složiti i ova kombinacija se svakako preporučuje sa velikim simpatijama. Bik će za ribe biti pravi oslonac, pošto ribama najčešće treba neko jak da ih vodi kroz život.

Treba samo pripaziti kada se radi o seksu i tu bikovi moraju pokazati malo više razumevanja za sentimentalne ribe.

Dobru i stabilnu ljubavnu vezu, bik će ostvariti sa jarcem, ali i sa ribom.
Dobru i stabilnu ljubavnu vezu, bik će ostvariti sa jarcem, ali i sa ribom.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts