Najbolje fore za muvanje preko Facebooka

U savremenom svetu, gde sve manje vremena imamo za duga upoznavanja i udvaranja, Facebook je najlakši i najbrži način da se zabavite i nađete nekog sa istim sklonostima.

Pre nego što nekog dodate u prijatelje, nešto pitate ili kažete tj., napišete, najbolje je da proverite profil te osobe.

Ako ste osoba ženskog pola, pre nego što krenete u akciju, pripremite malo teren. Nemojte postavljati svoje golišave fotografije, niti svake minute izbacivati omiljenu pesmu ili status. Izbegavajte slike iz ludog noćnog provoda sa gomilom pijanih drugarica. Ako ste momak, nemojte preterivati sa navijačkim statusima i izbegavajte prostačke fore. Oba pola bi trebalo da pripaze da ne izbacuju sliku ili status svake minute, jer vaši prijatelji ili osoba koja Vam se sviđa, može pomisliti da nemate život izvan Fejsa.

fore za muvanje

Dobre fore za muvanje

Kada ste uredili svoj profil, pređite na istraživanje simpatijinih sklonosti, saznajte šta voli, sluša ili gleda. Kada se odlučite da se javite na chatu ili pošaljete poruku u inbox, pitajte nešto što je zajedničko interesovanje, bilo to film, knjiga ili škola. Spremite konkretno pitanje koje bi ga moglo zainteresovati. Ako vidite da će prisustvovati nekom događaju ili narednoj žurci, pitajte ga/ju da Vam kaže nešto više o tome gde će se održati, koja je cena ulaznice ili ko će nastupati. Time ćete otvoriti teme za razgovor.

Svakom se bar jednom neko javio sa pitanjem: „Ćao, šta radiš?“ Budite malo originalniji i zainteresujte devojku ili momka. Ako idete u istu školu ili na isti fakultet, imate olakšicu, jer uvek možete iskoristiti foru i pitati kakav je neki profesor i šta pita. Nemojte muvati sve redom jer se to lako sazna, pa možete ispasti očajni. Mnogi ne brišu poruke iz inboxa, zato pazite da ne pričate nešto što može nekog uvrediti.

Ako se već znate, upotrebite neke zanimljive fore koje ona ili on već zna. Spomenite vaš zadnji susret, nešto u čemu ste zajedno učestvovali. Budite zavodljivi i napišite nešto tipa: „Pa gde ti nestade sinoć?“ Tako ćete se moći dopisivati o toj večeri. Ako ste u gradu videli čitavo društvo, a baš ta devojka ili momak nisu izašli, pitajte nešto u fazonu: „Sve tvoje drugarice u gradu, a ti nisi izašla, šta je razlog?“ Pre toga ako ikako možete, proverite da nije bila ili bio na sastanku sa simpatijom. Ukoliko tu devojku ili momka srećete u gradu, spomenite to. Iskoristite staru, dobru foru da se znate iz viđenja.

Spomenite nešto čime Vas je ta osoba zainteresovala, bilo da je to nešto što je imala na sebi ili nešto interesantno čime se bavi. Pokažite da ste je nekako primetili i izdvojili iz gomile. Spomenite i neke zanimljive stvari iz svog života i pokažite da imate šta da ponudite. Ako na slikama vidite da ta osoba voli da putuje, pitajte nešto u vezi putovanja kao što je: na kojem ti je putovanju bilo najbolje, gde bi volela ili voleo da odeš, šta se interesantno ima videti na tom mestu na kojem je bila.Jedan od predloga je da kada vidite da taj momak ili devojka ima drugačiji muzički ukus od većine, spomenite da Vas je to zainteresovalo i da Vam nešto više kaže o tome, jer je ta osoba verovatno ponosna što se izdvaja iz mase i što je neko je to primetio. Prednost interneta je što možete da toj osobi pošaljete sliku ili video i da pitate da li joj se to sviđa.

Ako se ta osoba bavi nekim sportom, glumom ili plesom, postavite pitanje kao sto je: „A gde se ta predstava može pogledati?“ I devojke i momci vole da vide da neko ceni to čime se oni bave i da želi o tome saznati nešto više.

Ukoliko ste se odlučili za flert preko chata, nadamo se da smo Vam bar malo olakšali i da ćete za koju god foru da se odlučite ubaciti i nešto svoje i biti originalni. Kada Vam fore za muvanje upale, nemojte ipak dozvoliti da Vam u novonastaloj vezi, internet zameni duge šetnje kroz grad ili višesatne razgovore uz kafu sa osobom koja Vam se sviđa.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts