Zašto muškarci ne prilaze devojkama?

Ovo je pitanje koje lepe i zanimljive devojke često postavljaju sebi. Mnogi misle da se momak traži u izvikanim kafićima ili isključivo na zabavama i ludim žurkama, ali, ako bi pitali nekog svog muškog prijatelja, on bi vam verovatno rekao, preko nekog posla. Zašto?

Pa, muškarci su u suštini, veoma jednostavni. Oni pravi. Umeju ponekad da budu teški, ali dobro je samo ako su teški na jednostavan način. Ako su komlikovaniji od tebe, idi dalje. E sad, zašto neki muškarci kažu da najzinimljivije devojke upoznaju preko posla kojim se bave? Pa, oni kažu da tu odmah mnogo toga vide.

Umesto da biraju devojku u zadimljenom, polumračnom kafiću, gde svi urlaju i skaču, misle da je mnogo bolje kada biraju po danu, čistog i zdravog mozga. Onda primete neku slatku, finu, zanimljivu, krenu razmene mudrovanja i poslovnosti, gde će jedan kratki razgovor na bilo koju temu, biti dovoljan, da devojka shvati da li tu „ima materijala“ za drugi susret i da li se možda, dopala momku. Kako devojka to zna: pa, i to je jednostavno.

Da li je bio duhovit?
Da li je pokušavao da bude „kul“?
Da li je na bilo koji način poručivao „ja sam neodoljiv, užasno zanimljiv i ako se budemo videli ponovo uveriću te u to?“

zasto muskarci ne prilaze devojkama

Ako je tako, sledeći susret je zagarantovan. Muškarac je sigurno bio uzbuđen koliko i devojka, ali on to sigurno neće pokazati. Zašto? Zato što zna da tako dobija još poena! Jer, muškarac je taj koji u tom, ženskom haosu, gde je devojka uzbuđena, nervozna, možda bude i trapava, koji treba da vodi igru i pravi nekakav red.

Muškarac voli da vodi, a tako će i sama devojka biti manje pogubljena. Biti spontan, veoma je komplikovano. Devojka provodi sate, i sate ispred ogledala za svoj izlazak, trudi se da izgleda lepo, a opet, da bude neobavezno, brine o stvarima koji nemaju apsolutno nikakve veze sa uspehom tog spoja. Zašto? Pa zato što muškarac nema pojma da li su to „ove“ ili „one“ farmerke, ili tašna ili cipele! Ako vidi previše crvenog ruža ili sjaja na usnama, on će pomisliti kako će se to sve zalepiti za njegova usta i kako će prilikom prvog poljupca morati da proguta mnogo hemije!

Muškarac aktivno traži dobro i lepo u devojci! Opušteno, opušteno, opušteno! Sa muškarcem devojka treba biti prirodna, da govori šta misli, da se ponaša kako želi. Ako želi da pije pivo, muškarac joj sigurno neće zameriti. Svi muškarci koje ja poznajem, tako razmišljaju.

Većini muškaraca su smešne te platforme i visoke, neudobne štikle, jer većina devojaka ne zna da hoda u njima, već se ljuljaju po ulici pokušavajući da održe ravnotežu. Ne daj bože da je muškarac povede u Skadarliju! Moraće je nositi do omiljenog kluba, a nije to svima uvek zabavno.

Muškarci vole zabavne i opuštene devojke, zato je smeh uvek toliko privlačan! Ako stignete do prvog poljupca, pa, tada ćete znati da li ima još neke hemije. Možda će biti toliko dobro da ćete pojuriti do prvog stana koji je na raspolaganju, tvog ili njegovog. Možda ćete još nekoliko nedelja stidljivo otkrivati jedno drugo. Možda ćete odmah znati da ćete imati petoro dece, a možda se ispostavi da je totalni kreten, pa ćete morati hitno da otputujete, „sestri od tetke umrla baka…“…

Samo opušteno!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts