|

Perive boje koje su zaista perive

Retko kome prija renoviranje stana. Sva ta prašina, prljavština, puna kuća majstora – nikad kraja Vašim mukama. I posle 2-3 godine sve to ponovo.

U Kruna bojama postoje proizvodi koji su perivi i otporni na mrlje i fleke, pa samim tim produžuju period do sledećeg renoviranja.

boje za zidove

Ako imate malu decu koja neprestano flekaju i žvrljaju po zidovima, rešenje je Easy Clean, univerzalna periva boja za zidove, drvenariju i metal, koja sadrži Stainguard® tehnologiju, za lakše održavanje doma čistim. Sa velikom lakoćom će se izboriti sa 9 od 10 fleka (kečap, kafa, tragovi obuće i prljavih ruku i sl). Idealan za dečije sobe, prometne prostorije, hodnike, čekaonice. Fabrički gotovi tonovi, lakoća nanošenja, bez mirisa, bez sjaja, velika otpornost i postojanost – razlozi su više da se odlučite za Easy Clean.

Ekstremno izdržljiva boja za zidove, kao nekada „masna farba“, ali za razliku od nje, Clean Extreme je profesionalna akrilna boja, na vodenoj bazi, bez neprijatnog mirisa i bez sjaja, koja će izdržati najekstremnije uslove održavanja. 400 % izdržljivija od klasičnih akrilnih boja (ISO 11998), idealna je ako imate nestašnog kućnog ljubimca, još nestašniju decu, čekaonicu ili lokal i ne želite svake godine da nanovo renovirate. Dovoljno je zidove namazane Clean Extreme-om oprati vodom, a za jače fleke koristiti deterdžent i prostorija se vraća u stanje „kao novo“. Nezamenljiva za hotele, restorane, ordinacije, čekaonice, hodnike, škole… Preko 8000 kompjuterski toniranih nijansi će zadovoljiti i najprobirljivije.

perive boje

Za izuzetnu završnicu potrebni su vam izuzetni proizvodi. Minimalni koeficijent isparenja i velika paropropusnost (što znači da dozvoljavaju zidovima „da dišu“), čine oba ova proizvoda ekološki gledano potpuno prijateljski nastrojenim.

Više informacija možete dobiti na  www.bojezazidove.com  i www.krunaboje.com.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts