|

Stvarna zarada sa Binatex binarnim opcijama

U sadašnjem vremenu finansijske krize i ekonomske nestabilnosti, ljudi više razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa nego o pronalasku bolje plaćenog posla. Na kraju krajeva, zavisnost o fiksnim primanjima i svakodnevni strah od gubitka posla se ne mogu smatrati finansijskim blagostanjem. Ono što preostaje jeste opcija pokretanja malog biznisa ili ulaganja, što zahteva neki početni kapital. Postoji li način zarade bez potrebe za velikim početnim ulaganjima?

Binarne opcije i njihove mogućnosti

Svi smo čuli za berze gde možemo zaraditi na fluktuacijama valuta ili vrednostima određenih deonica. Međutim, da bismo ostvarili pravu zaradu na berzi, potrebno je imati određeno znanje i sposobnost analiziranja situacije na tržištu.

Binarne opcije nude, ustvari, isto to, samo u pojednostavljenom obliku – sve što trebate jeste predvideti u kom pravcu će se cena nekog sredstva kretati, da li će porasti ili pasti. Ako se prognoza ispostavi tačnom onda vi zaradite. Naravno, ne možete početi bez nekih početnih ulaganja ali se iznosi znatno razlikuju od počenih ulaganja koje morate da napravite kod brokerskih kuća koje posluju na berzi.

Da biste počeli zarađivati sa binarnim opcijama, potrebno je pronaći pouzdanog posrednika. Možete trgovati, naprimer, sa Binatex-om. Tu je minimalni depozit samo 10$ i sami možete da izaberete datum završetka transakcije.

Početna ulaganja

Naravno da neće svako riskirati svoje finansije, čak ni najmanje iznose. Zato se trgovci početnici pitaju da li postoji način trgovanja bez ulaganja. Da, to je bonus bez depozita. Ovaj pojam podrazumeva dodeljivanje sredstava za trgovanje od strane posrednika bez ikakve finansijske obaveze od strane trgovca. Ta sredstva se ne mogu isplatiti jer su namenjena isključivo za trgovanje. Sve što pripada investitoru jeste dobit koju napravi trgujući.

Postoje tri poznata načina za dobijanje ovog bonusa:

1. Specijalne ponude
2. Učešće na turnirima
3. Bonus dobrodošlice

Specijalne ponude

Specijalne ponude su retke. Tada je potrebno samo da otvorite nalog i dobijete određeni iznos na depozit. Jedna od prednosti Binatex brokera jeste specijalna obaveštenja o takvim ponudama dobrodošlice. Kada se registrujete, dobijate demo nalog sa 1000$ na njemu. Ova sredstva ne možete isplatiti, kao ni dividende dobijene njima. Međutim, ovaj nalog vam daje priliku da naučite i shvatite kako funkcioniše trgovanje binarnim opcijama.

PAZITE SE! Ako vam broker nudi veliki nedepozitni bonus (ne na demo nalogu!), trebate biti pažljivi jer se može pokazati kao lažni. Bonusi u binarnim opcijama su jedan od omiljenih alata prevaranata koji često prevare neiskusne novajlije. Zato, ako su iznosi koje vam daju preveliki, bolje je da ih napustite.

Turniri

Sledeći način dobijanja nedepozitnog bonusa za binarne opcije jeste da pobedite u takmičenju trgovaca. Za učešće u takvom turniru vam nisu potrebna nikakva ulaganja, dovoljno je da se registrujete i počnete trgovati koristeći sredstva koja su vam dostupna. Nagrada se dodeljuje onom ko ostvari najveću dobit ili onom ko napravi najveći broj transakcija.

Vaša pobeda se ne isplaćuje samo kroz bonuse nego i stvarnim novcem kojeg možete unovčiti.

Glavni nedostatak ovog metoda jeste potreba da budete iskusni u binarnom trgovanju. Nemoguće je da novajlija dobije nagradu i bonus u ovakvim turnirima.

Bonus dobrodošlice

Novi korisnici dobijaju Bonus dobrodošlice od brokera nakon što ulože minimalni iznos na svoj nalog. Ako koristite nedospela sredstva, možete povući samo novac koji zaradite i u budućim trgovanjima koristiti samo bonuse.

Ovaj metod se teško može nazvati bonus bez depozita, naravno, ali ako pažljivo trgujete, postoji velika mogućnost da ga dobijete. Što je veći procenat dobijenih naknada, manje će trgovac morati da uloži sam nakon registrovanja. Ako nakon ulaganja 100$ dobijete dodatna sredstva u iznosu od 150% vaših ulaganja, imaćete 250$ na raspolaganju.

PAŽNJA! Iskusni trgovci ne preporučuju početnicima da koriste ovaj metod kako bi dobili bonus. Postoji velika šansa da neće moći pokriti bonus i mogu da izgube uložena sredstva.

Učešće u kapitalu

Najpouzdaniji i dokazani način početka trgovanja bez bonusa jeste da investirate svoja vlastita sredstva.

Nije neophodno uložiti stotine dolara, za početak je dovoljno 10$. Ako nemate raspoloživih sredstava, bolje je da trgujete pomoću demo naloga Binatex brokera jer nikada nije dovoljno iskustva.

Prednost binarnog trgovanja sa Binatex-om jeste što sa samo 10$ možete prikupiti potrebni kapital bez upotrebe bonusa bez depozita. Ako trgujete dugoročno tj. ako datum završetka transakcije nije u narednih nekoliko dana nego pažljivo i smišljeno pravite svaku transakciju, vaš kapital će se postepeno povećavati.

IQ Option Review (Pregled) – Zašto je IQ Option najbolji broker binarnim opcijama 2018. godine

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts