Kako napraviti čestitku?

1

Kako napraviti čestitku za osmi mart ili rodjendan?

Kako napraviti čestitku za osmi mart ili rodjendan?

[crp]
Kako napraviti čestitku za osmi mart ili rodjendan?

Kako bi ste napravili čestitku, biće vam potrebno malo vremena i malo ideje, odnosno sopstvene kreativnosti.

  • Najpre pripremite makaze, lepak, sjajni kvalitetni tanki karton koji odgovara kvalitetu kartona od koga su napravljene i čestitke koje kupujete i nekoliko sjajnih ili šarenih, ukrasnih papira.
  • Najpre karton od koga će nastati čestitka, izrežite u obliku koji želite. Možete biti maštoviti i odstupiti od uobičajenog oblika čestitki, pa svoju čestitku napraviti u recimo okruglom obliku.
  • Potom, spoljašnjost čestitke sada ulepšajte i kreirajte na najatraktivniji način na koji umete i možete.
  • U zavisnosti od prilike za koju želite da uputite čestitku, odaberite i motive kojima ćete čestitku ukrasiti. Motive možete nacrtati ili izrezati od ukrasnog papira ili ih napraviti od već postojećih sličica i motiva koje možete naći i izrezati iz različitih časopisa, novina, možete upotrebiti i dodati ukrasne mašne ili od ukrasnih traka izrezati odgovarajuće reči ili ime…
  • Kada odaberete motive kojima želite da ulepšate spoljašnjost čestitke, zalepite ih lepkom, uredno i pažljivo i pristupite tome da tekst koji ćete napisati na unutrašnjoj strani čestitke, takođe bude upriličen povodu za koji je čestitka namenjena.
  • Budite kreativni, i tako kreativno napravljenu čestitku na vreme pošaljite osobi ili osobama kojima želite i do kojih vam je stalo. Sigurno će se obradovati, a vi ćete biti ponosni jer ste pokazali svoju kreativnost.
Share.

1 komentar

Leave A Reply