Afrodita kozmetika – nega lica i tela na prirodan način

Afrodita kozmetika  iz godine u godinu nam nudi sve više proizvoda za negu lica, tela i kose. Prodajna mesta u Srbiji su u sklopu  mnogih parfimerija i apoteka dok se u svetu ova kozmetika može naći u više od 10.000 trgovina po celom svetu: u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini,  Crnoj gori, Makedoniji, u Poljskoj, Mađarskoj, Iranu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima , Češkoj, Italiji, Nemačkoj.

Možda podatak da se preparati Afrodita kozmetika za profesionalnu primenu koriste u oko 5.000 kozmetičkih salona i wellness centara u zemlji i inostranstvu, dovoljno govori kakav je kvalitet ovih proizvoda. Takodje, na osnovu recenzija i iskustva korisnika, pre svega žena, zaključujemo da je reč o prirodnoj kozmetici, koja po pristojnim cenama nudi prilično zadovoljavajuće rezultate u nezi kože i kose.

Kozmetika Afrodita nije testirana na životinjama a sertifikovana testiranja izvode se, izmedju ostalih i na Derma Consult Concept institutu u Bonu.

Predstavljamo Vam neke od najtraženijih Afrodita proizvoda , njihove karakteristike i cene:

Afrodita kreme za lice

– Krema za lice Hydro control namenjena je nezi masne i mešovite kože. Krema pomaže nečistoj koži, pomaže u borbi protiv akni i zatvorenih pora. Krema ne  isušuje kožu, reguliše stvaranje sebuma, čuva zaštitni hidrolipidni sloj i štiti od slobodnih radikala. Cena: oko 1 500 dinara.

afrodita hidro kontrol

– Krema za predeo oko očiju VITA DERMA sa hijaluronom, je zapravo serum za osetljivu kožu ovog dela lica i košta oko 2 500 dinara. Serum zaglađuje sitne bore, smanjuje dublje bore, uklanja vidljivost  podočnjaka i smanjuje otečenost i podbulost ispod očiju. Prvi rezultati su vidljivi nakon 3 nedelje.

afrodita krema oko ociju

– Afrodita bademovo ulje preporučljivo je za negu i čišćenje suve i osetljive kože. Odlično odstranjuje šminku te u isto vreme neguje trepavice i sprečava njihovo opadanje. Obnavlja kožu vrata i dekoltea, a nanosi se kao blago zagrejano. Takodje, preporučljivo je i za trudnice jer ovo ulje blagotvorno deluje na prevenciju strija. Cena: oko 400 dinara.

afrodita bademovo ulje

– Afrodita KAMILICA Antistres serum za vrlo osetljivu kožu košta oko 800 dinara i namenjen je za negu kože s proširenim kapilarima jer jača njihove zidove i povećava elastičnost. Redovnom primenom nestaje crvenilo kože, koje je posledica proširenih kapilara. Glavni sastojci su suncokretovo, bademovo i maslinovo ulje, aloe vera, eterična ulja limuna, lavande, čempresa, geranije i borovnice.

afrodita maslinovo ulje

Afrodita nega kose

Kolekcija šampona je relativno bogata , pa tako postoje šamponi za svakodnevno pranje kose, porodična pakovanja, šamponi sa posebnim terapijskim dejstvom kao što je Šampon “Beli luk”. Ovaj šampon je u velikom pakovanju od jednog litra i namenjen je tretmanu kose koja je sklona opadanju. Cena je više nego povoljna –  oko 250 dinara.

afrodita beli luk

Afrodita kozmetika za muškarce

Izmedju brojnih balzama za negu kože nakon brijanja, šampona i kupki, koje su namenjene za negu kože muškaraca, izabrali smo sledeće proizvode:

– 3 IN 1 AFTER SHAVE BALZAM koji košta oko 500dinara. Hladi i hidrira kožu, a laganom teksturom koja se brzo upija, ne masti kožu i ne zatvara pore. Umiruje kožu, i blago je dezinfikuje. Smanjuje mogućnost nastanka bubuljica i drugih iritacija posle brijanja.

afrodita after shave

– Afrodita gel za tuširanje WILD u pakovanju od 250 ml košta oko 200 dinara. Ne sadrži silikone, a sadrži eterično ulje bibera koje tokom tuširanja pruža vrstu aromaterapije.

afrodita tus muski

Afrodita nega tela

Proizvodi za negu tela su medju napopularnijim i najprodavanijim Afrodita proizvodima. Od proizvoda za borbu protiv celulita preporučujemo  ANTI-CELLULITE Gel- CEKROPIJA power, sa efektom hladjenja kože. Lagana nemasna tekstura ovog gela se brzo upija u kožu , smanjuje vidljivost celulit, povećava razgradnju masnih naslaga a efekat hladjenja umiruje otečene noge. Nanosi se jednom do dva puta dnevno malo energičnijim masiranjem ugroženih delova tela. Košta oko 900 dinara.

afrodita celulit

Afrodita depilacija

– Preporučujemo depilacijsku kremu s kamilicom za lice i bikini zonu. Krema nežno, a izuzetno brzo i delotvorno odstranjuje dlačice na osetljivim delovima  tela,  lica, bikini zone i sa predela pazuha. Umiruje kožu i osvežava je. Priložena lopatica za depilaciju olakšava postupak skidanja dlačica. Pakovanje od 50 ml košta oko 250 dinara. Ovo je jedan od bezbolnih načina skidanja neželjenih dlačica, krema se vrlo jednostavno koristi a rezultati su relativno trajni.

afrodita depilacija

Afrodita preparat protiv strija

– Afrodita Skin Form dnevna hidratantna krema protiv strija vlaži kožu i sprečava gubitak vlažnosti. Krema pospešuje obnavljanje oštećenog tkiva i ublažava boju već postojećih strija. Krema u vidu lagane emulzije brzo se upija u kožu i ne ostavlja mastan sloj na odeći.

afrodita trudnice

Krema se nanosi blagim masiranjem ugroženih područja (zadnjica, stomak, bedra…)  Osobe koje imaju česte oscilacije težine kao što su trudnice i tinejdžerke, korišćenjem ove kreme mogu smanjiti rizik od nastanka strija, a postojećim strijama ublažiti vidljivost.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts