Tigar ženske gumene čizme za jesen i zimu 2014/15

Tigar gumene čizme

Fabrika „Tigar Obuća“ Pirot, je osnovana  još pre 80 godina i njhov prvi proizvod, kada je u pitanju obuća, bio je gumeni opanak. Od tog prvog opanka pa do nedavne ekspanzije Tigar gumenih čizmi, prošlo je dosta vremena. U medjuvremenu, Tigar obuća se odnosila uglavnom na namensku zaštitnu obuću i obuću za poljoprivrednike. Tigar gumene čizme postale su brend koji se opravdano može naći, i po dizajnu i po kvalitetu, medju poznatim svetskim mofnim brendovima koji nude obuću od gume.

Danas Tigar saradjuje sa nekoliko inostranih firmi, a asortiman čizama koji nudi, iz godine u godinu sve je širi i prati svetske modne trendove.

tigar elegantne

Aktuelni program „Tigar Obuće“ obuhvata sledeće grupacije proizvoda:

  • Obuća opšte namene;
  • Obuća za rekreaciju (lov i ribolov);
  • Modna i dečija gumena obuća;
  • Zaštitna obuća i obuća za profesionalnu upotrebu,
  • Modnu, dečiju, sportsku, zaštitnu i gumenu   obuću opšte namene .

Zašto izabrati gumene čizme?

Gumene čizme su u isto vreme udobne ali vrlo moderne i trendi. Ženske čizme od gume u kombinaciji sa krznom ili na štiklu, su na poseban način i elegantne.

Čini se da ne postoji obuća koja je tako zahvalna za kišu, odnosno za nošenje po vlažnom kišnom ili snežnom vremenu. Gumene čizne sa filcom nude dodatnu zaštitu i toplinu tokom hladnijih dana.

Održavanje je takodje prilično lako. Dovoljno je da se prebrišu vlažnom a zatim i suvom krpom, bez ikakvih sredstava.

Kombinacije, po pitanju uklapanja sa garderobom su gotovo neograničene! Gumene čizme i farmerke su, kao i ranijih sezona, tako i za aktuelnu (jesen 2014.) sezonu, skoro nezaobilazna kombinacija. Slagaće se uz bilo koju sportsku jaknju i torbu. Odličan izbor za šetnje, školu, fakultet, šoping…

Iskustva govore da je gumena obuća nezamenjiva kada su jeu pitanju celodnevni boravak na kiši. Stopostotno su nepromočive i stopala će Vam uvek biti suva.

Tigar čizme su, osim kompletno od gume, bilo da jereč o plitkim ili dubokim modelima, izradjene još u kombinaciji sa nepromočivom tkaninom ili krznom, što povećava raspon mogućnosti kombinovanja sa garderobom.

Aktuelne jarke boje i dezeni (karo, animal print) daju dodatan šik izgled, bilo da ih nosite iz džins ili kratku deblju suknju.

Cena je još jedna velika prednost, jer je u odnosu na kvalitet, više nego pristupačna domaćim potrošačima.

Predstavljamo Vam nekoliko modela koji su vredni pažnje:

– Lovačka čizma sa filcanom čarapom- Winter  je plitka zimska čizma, ručno napravljena u Srbiji. Pogodna je za lov ili duži boravak u prirodi u zimskom periodu. Pertle omogućavaju lako korišćenje. Dostupne su u crnoj i braon boji. Izradjene su od prirodnog i sintetičkog kaučuka, a postava je pamučna. Đon je od  prirodnog crnog presovanog  kaučuka. Cena –  oko 5 000 dinara.

tigar-sa-filcom

– Tigar gumene čizme sa karo dezenima u raznim kombinacijama boja. Odlične za kombinovanje sa zimskim jaknama i sportskim kaputima. Cena je oko 3 800din.

tigar karo

– Tigar ženske čizme u sportskom fazonu su odlične za izlete po vlažnom vremenu. Nesvakidašnji dizajn i udobnost su im osnovna prednost, a cena je oko 3 300 dinara.

tigar sportski– Tigar duboke gumene čizme sa različitim printanim šarama (izbor dezena je zaista veliki) zadovoljiće svačiji ukus. Koštaju oko dve i po hiljade dinara.

tigar-sare

– Tigar ženske gumene lila čizme su ručno izradjene, vodootporne i napravljene od prirodne gume. Ortopedski projektovan uložak prati anatomiju stopala pa je ovaj model odličan za duga pešačenja. Mekoću pruža postava od crnog poliestera.

tigar-lila

– Tigar ženske čizme sa vatrenim dezenom su nam posebno zapale za oko. Ove čizme nesvakidašnjeg dizajna i kombinacija boja koštaju  2 600 dinara.

tigar-vatrene

– Tigar ženske gumene čizme sa krznom su posebna linija i dostupne su u raznim bojama. Koštaju oko 3 000 dinara.Kombinujte ih sa sportskom jaknom sa krznenim okovratnikom i farmerkama. Takodje, posebno šik izbor su gumene čizme u jarkim bojama.

tigar jarke boje

– Tigar zastitna čizma namenjena za rad u industriji ali i za boravak u prirodi, nam je privukla posebnu pažnju.

tigar-zastitna

Dostupne su u dve kombinacije boja: žuto crna i crveno crna.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts