Kako biti zanimljiv devojci

Kako biti zanimljiv devojci

Kako da budete zanimljivi devojkama? Nasmejte ih do suza i bilo koja devojka biće vaša!

Nasuprot onome što većina muškaraca misli da privlači devojke, to nije odeća koju nosite, automobil koji vozite, poznavanje vina i hrane ili iskustva sa putovanja, to je pre svega vaša ličnost. I što je još važnije, vaš smisao za humor. Ako znate da nasmejete devojku, onda je daleko veća verovatnoća da ćete upravo vi postati njen prijatelj ili nešto više od toga. Nasmejati devojku ne znači pričati glupe šale ili nositi kapu kojoj će se smejati, već u razgovoru sa njom nasmejati je. Da li vam se čini ovo kao dobra ideja? Ako je tako, pročitajte naše konkretne savete.

Kako biti zanimljiv devojci

Samopuzdanje. Budite sigurni da ste cool. Duhoviti momci su mnogo privlačniji devojkama. Ako pokušavate da usiljeno budete duhoviti, pričanjem glupih viceva ili izgovaranjem glupih reči, obično izazovete kontra efekat. Ključ uspeha je da slušate đta ona govori i da iz toga izvodite humor. To znači da imate zajedničke interese, što će njoj biti privlačno. Razgovarajte sa njom o njenim omiljenim TV emisijama, filmovima, filmskim zvezdama, sportu – i u tom razgovoru tražite trenutak za šalu.

Budite pozitivni, pokažite smisao za humor, to je ono što će je privući baš vama. Nemojte nju ismevati, čak i ako vas tema ne zanima. Održavajte stalno pozitivnu atmosferu tako što ćete pravi šale o malim stvarima.

Koristite neugodne situacije iz vašeg života kao povod za humor. Pokažite da i u lošim situcijama imate smisla za humor. Ispričajte neke nezgodne trenutke koje ste imali u detinjstvu, školi ili na poslu. I sve vreme, ako je moguće održavajte pozitivan duh.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts