Zašto muškarci ne prilaze devojkama?

Duge noge, dubok dekolte, vrtoglave štikle i lepo lice više nisu najbolje oružije za zavođenje.

Možda zvuči čudno, ali je tačno. Koliko god da verujemo da muškarci “padaju“ na lepu i negovanu žensku spoljašnost, to ipak ne garantuje da će oni takvoj ženi i prići.
Drage dame, da biste bile osvojene, morate i vi učiniti nešto.

Budite zainteresovane

Iako važe za jači pol, muškarci takođe imaju svoje strahove. Jedan od najpoznatijih jeste strah od odbijanja. Zato, drage dame, budite nasmejane. Ma koliko da ste lepe i doterane, namrgođeno i ozbiljno lice neće privući nikoga. Štavište, ljudi oko vas će pomisliti da vam njihovo društvo nije potrebno i odmah će odustati od namere da se upoznaju s vama. Osmeh privlači, ponekad je dovoljno da jedan širok i iskren nabacaite na lice i udvarači će vas opkoliti i brže nego što ste mogle da pretpostavite.

Izbegavajte veliko žensko društvo

Devojka koja je u velikom ženskom društvu, nikada nije poželjna meta za osvajanje. Zašto? Muškarci su svesni da će svaki njihov potez biti stavljen na procenu vaših prijateljica zbog čega,neretko, odustaju od toga da vam priđu. Takođe, teže je prići devojci koja se nalazi u većem društvu jer je mala verovatnoća da će ona zapostaviti svoje prijateljice da bi razgovarala sa potencijalnim udvaračem. Ako već želite da upoznate nekoga, podvedite sa sobom jednu prijateljicu, jer će se za nju uvek naći neki zainteresovani prijatelj vašeg udvarača. Čak i da ne bude tako, njemu će biti lakše da vodi razgovor sa dve, nego sa čitavom grupom razdraganih devojaka.

muskarci se palse previse atraktivnih zena

Izbegavajte izlazak u muškom društvu

Možda vi pripadate onoj grupi devojaka koje vole da izlaze u društvu svojih muških prijatelja. Vi ne vidite ništa loše u tome jer su to vaši prijatelji i ništa više od toga. Muškarac, koji vas posmatra, to ne može da zna. On će, najverovatnije, biti siguran da vam je neki od njih mladić i neće mu pasti napamet da vam priđe. Zato, ako ste slobodne i raspoložene za nova poznanstva, muško društvo ostavite za neku drugu priliku.

Služite se malim trikovima

Primetili ste da vas on posmatra, ali nema petlju da vam priđe. Ako ne želite da preuzmete inicijativu, budite lukave: pravite se da vam je dosadno. Nemojte da zurite u moblini telefon, jer može da pomisli da ste zauzeti kucanjem sms poruka ili još gore da imate obavezu da se javite nekom muškarcu. Zato, za promenu, kružite pogledom okolo i dajte mu do znanja da vas ne prekida ni u čemu, ako se odluči da vam priđe.

Muškarci se plaše previše atraktivnih devojaka

Možda zvuči kao kliše, ali je to jedna velika istina: muškarci se plaše previše atraktivnih devojaka. On će vas neprestano posmatrati, ali neće imati hrabrosti da vam priđe. Može se desiti da pomisli da nije dovoljno dobar da bi vam prišao ili da ste uobražene. Ako pripadate grupi singl devojaka, kada se spremate za izlazak, dobro razmislite o odevnoj kombinaciji. Opredelite se za neku koja ističe sve vaše atribute ali ne previše. Zapamtite, muškarci vole da maštaju više nego da dobiju sve “na tacni“.

atraktivne devojke

Bitno je gde sedite

Ako uvek birate mesto u čošku ili pri dnu prostorije, teško da ćete biti primećene. Potrudite se da zauzmete neko vidno mesto u lokalu. Ako je situacija takva, da ne možete da birate, ne budite lenje nego, s vremena na vreme, prošetajte po prostoriji. Sigurno je da će vas neko primetiti ali i vi nekoga.

Nisu sva mesta pogodna za nova poznanstva

Nikada ne možemo pouzdano da znamo gde koga možemo da sretnemo. Ljude, najčešće, upoznajemo slučajno i neočekivano. Ipak, noćni klubovi nisu uvek najbolji izbor kada su u pitanju poznanstva sa jačim polom? Zašto? Muzika je preglasna i previše je ljudi. Teško je razgovarati s nekim u takvim uslovima. Ako ste već u potrazi za “gospodinom pravim“ izaberite neko, za nijansu, mirnije mesto. To može biti neki dobar restoran ili kafić u vašem gradu gde možete na miru da vodite razgovore i primetite sve one bitne detalje koji bi vam promakli u nekom mračnom i bučnom klubu.

Oprezno sa pićem

Znamo da ste vi velike devojke i da dobro znate šta radite. Ipak, ako ste odlučile da izađete u provod da biste uživale u velikim količinama alkohola, bolje zaboravite na poznanstva sa muškim polom. Muškarci ne vole da vide pijane devojke, a vi možete ispasti smešne i neozbiljne ako pripite pokušavate da uspostavite komunikaciju s nekim. Takođe, uvek postoje i oni “loši“ momci koji bi pokušali da zloupotrebe vaše stanje.

Zasto muskarci ne prilaze devojkama

Širom otvorite oči

Svima nama se ponekad dešava da ni ne primetimo da nas neko gleda. Nije na odmet da, s vremena na vreme, dok ćaskate sa prijateljicama, pogledate malo bolje oko sebe. Velika je verovatnoća da ćete primetiti neka dva oka koja zure u vas i čekaju pravi trenutak da i vi uhvatite njihov pogled.

Otarasite se dosadnjakovića

Nije retkost da vam se “prikače“ neki dosadni i navalentni momci koji vas nimalo ne zanimaju. Nemojte da budete sažaljive i da im dopustite da vam dosađuju, nego im jasno stavite do znanja da nisu poželjni u vašem društvu. Dok se vi dosađujete sa njima, neki drugi muškarac može da pomisli da se divno provodite u njihovom društvu i da odluči da vas ne prekida u tome.

Ovo su samo neka od objašnjenja zašto oni, ponekad, izbegavaju da nam priđu. Nije više na nama, damama, samo da budemo lepe već i mi moramo malo da se potrudimo i da stvorimo pogodne uslove za nova poznanstva. Slobodnih i zanimljivih momaka ima još uvek, nemojte gubiti nadu, samo je potrebno da ih i vi primetite. Da biste, drage devojke, upoznale nekog zanimljivog momka ne morate da izgledate poput holivudske dive već je sasvim dovoljno da se se nađete u dobrom društvu, raspoležene i nasmejane, a sve ostalo će biti lakše nego što pretpostavljate.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts