Kako zavesti devojku

Kako zavesti devojku

Saveti kako da zavedete devojku da se zaljubi u vas do ušiju…

Zavodjenje je umetnost koju nije tako lako savladati. Svaka zena je prica za sebe I koliko god da ste ih osvojili, ne mozete reci da znate uopsteno tajnu zavodjenja.

Navodimo vam 13 koraka za uspesno zavodjenje. Ukoliko ispunite svaki od njih, ma koliko delovalo komplikovano, trud ce vam se sigurno isplatiti.

1. Prva stvar koju svaki muskarac treba da ima na umu jeste da svaka zena voli da dobija komplimente. Ali, pazite da oni ne budu lazni ili preterani, jer ce vas smatrati obicnim laskavcem.

2. Jos jedan kljuc uspesnog zavodjenja je u tajnovitosti. Dakle, ako zeni posaljete svece sa porukom Tajni obozavalac, ona ce jedva cekati da ga upozna. A onda joj, kad procenite da je pravi trenutak dajte do znanja da ste to vi I zakazite joj sastanak.

3. Vecina zena je po prirodi romanticna. Potrudite se da je osvojite romantikom I budite dzentlmen.

4.Obratite paznju na kontakt ocima. Kad god ste u prilici, dajte joj do znanja ocima da vam je stalo do nje. Uz to je mozete, onako usput dodirnuti tek da joj stavite do znanja da vam se dopada.

5. Zene ne vole kada muskarac prica o seksu, ali o prevari da. Zato, pazljivo slusajte sta ona ima da kaze na tu temu.

Kako zavesti devojku

6. Ne zurite. Idite korak po korak. Prvo osvojite njeno srce, pa cete lako za ostalo. I ne zaborvite, pazljivo je slusajte.

7. Ukoliko uspete da je emotivno osvojite, sve ostalo ce biti lako.

8. Postoje zene koje privlaci samo fizicki izgled kod muskarca. Ako dobro izgledate, a naisli ste na takvu zenu, sve ce vam biti lakse.

9. Muzika je vazna. Pitajte je kakvu muziku voli. Ako vam se podudaraju ukusi po tom pitanju, nadjite nacin da joj to stavite do znanja.

10. Ucinite da se oseca prijatno u vasem drustvu. Mozete da joj ponudite masazu, recimo ili, jednostavno zagrljaj.

11. Ravnopravno ucestvujte u svemu sto radite. Ukoliko vidite da ona zeli da dominira, a to vam ne smeta, onda joj dopustite.

12. Kako biste joj bili zanimljiviji, mozete da je naucite nekim jednostavnim trikovima koje znate. Ili da joj ispricate neku anegdotu iz vaseg zivota ili dobar vic.

13. I poslednje, ali ne I najmanje vazno obratite paznju kada govori. Zene vole da im se ukazuje paznja I tada reaguju na pozitivan nacin.

Uz ove, ne tako komplikovane korake vas put do njenog srca je osiguran.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts