Kako prici devojci

Saveti muškarcima kako da pridjete devojci koja vam se svidja

Ove savete možete primeniti u diskoteci, kafiću klubu ili žurci bilo kog tipa

Svakog momka sigurno uvek muci jedna stvar: Kako prici devojci koja ti se dopada prvi put? Ili, zargonski receno: Kako je startovati? Neki od njih razgovaraju sa svojim prijateljima o tome, a neki, pak ispituju svoje prijateljice ne bi li saznali kako zenski um funkcionise. A za one koji ne rade ni jedno ni drugo, pronasli smo nacin koji sledi u daljem tekstu, a koji bi trebalo da vam bude od koristi kod ovog “problema”.

Odaberite devojku

Dakle, prvo odlucite koju devojku zelite da osvojite. Ukoliko je ona dosla sa grupom prijateljica, nikako joj ne prilazite. Jer devojke ce vas analizirati I pronaci sve moguce I nemoguce nedostatke, kako bi mogle da tracare posle medju sobom.

Kako prici devojci

Kontakt očima

Prvo napravite kontakt ocima, koji ne bi trebalo da traje vise od 10 sekundi. Zatim spustite pogled I nezno se osmehnite. To ce joj, sigurno privuci paznju. Sacekajte da ostane sama. Pridjite joj puni poverenja, ali ne nadmeno I sa osmehom. Razbijte led sa najjednostavnijim mogucim pitanjem: “Zdravo, kako si veceras?”

Krenite u akciju

Zatim dobro obratite paznju na cinjenicu da li je ona zainteresovana za vas. Budite sigurni da jeste ako: se nasmeje svaki put kada je pogledate, smeje se vasim salama, koje mozda I nisu toliko smesne ili vam postavlja pitanja u vezi sa necim o cemu pricate. I najsigurniji znak da je zainteresovana za vas jeste ako pozeli da vas upozna sa svojim drustvom.

Saveti

Uvek izlazite sa jednim ili dva prijatelja u koje imate poverenja. Jer oni ce vas sigurno spasiti od blama, ako recimo imate neku tackicu na zubu ili ako se u vasoj blizini oseca neprijatan miris. :)

I ne zaboravite, ako stvari idu dobro sa odabranom devojkom, ne pokusavajte da privucete vise nijednu. Jer to sigurno nece ostaviti dobar utisak.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts