Kako osvojiti muškarca

Saveti kako da osvojite srce muškarca

Dobra vest je da je relativno lako osvojiti srce jednog muskarca. Losa vest je da je relativno lako osvojiti srce jednog muskarca. Morate uvek imati na umu da kada osvojite srce muskarca, tesko ga je osloboditi se I da se, u vecini slucajeva princ na belom konju pretvori u princa bitangu.

Razmislite dobro da li zelite da primenite neki od ovih saveta, jer ako to uradite moze se desiti da za ovog momka budete vezani jako dugo.

Pre nego sto pokusate, budite sigurni da se osecate dobro u svojoj kozi I da to zaista zelite. Zapitajte se zbog cega, zapravo zelite bas tog momka. I budite iskreni kada odgovarate. Morate biti sigurni da zelite upravo ovog momka, a ne ljubav zbog ljubavi, pa bilo sa kim.

Kako osvojiti muskarca 56756

Ako ste duboko u sebi sigurni da bas njega zelite, spremni ste da predjete na korak broj 2. U suprotnom, bolje usvojte kucnog ljubimca. :)

Razgovarajte sa svojim voljenim onoliko cesto koliko možete. Ovo, sa muske tacke gledista, bar na pocetku treba da preuzme zena na sebe. Dakle, inicirajte vi razgovor. Obratite paznju kada on govori ili se bar pravite da obracate paznju. Smejte se kad treba. Budite saglasni sa onim sto on govori, ali nemojte se pretvarati. Posmatrajte kako se ponasa, govori, oblaci, kako tretira druge ljude ili kakav odnos ima prema zivotinjama.

Saznajte kakve ima navike. To ce vam puno pomoci da uvidite kako bi izgledalo da zivite zajedno. Ako uocite nesto sto vam smeta, vratite se ponovo na korak broj 1 I iskreno odlucite da li je on pravi momak za vas.

Hranite ga što je češće moguce. Muskarci izjednacavaju hranu sa ljubavlju, osim ako ih ne hranite onim sto ne vole. Ali, ako covek voli da kuva, dopustite mu to.

Ponašajte se prema njemu kao da vam je najbolji prijatelj. To znaci da treba da vas vidi I kada ste prehladjeni I kada niste bas najboljeg izgleda.

Iako ponekad zelite da vam on bude izvor utehe, morate ga ubediti da se osecate dobro u svojoj kozi. Budite iskreni sa njim I recite mu sta zelite od zivota. To ce biti obostrano korisno za vezu na duge staze.

Zakunite se da je on pravi. :)

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts