Kako osvojiti devojku

Saveti kako da osvojite srce devojke

Kada vam se ona osmehne, a vi osetite leptirice u stomaku, sigurno se ponadate da I ona isto oseca. I vi, takodje mozete da naucite kako da osvojite srce zene.

Odmah da se razumemo, osvajanje srca neke devojke mnogo vise zavisi od nje nego od vas. Da bi ste osvojili devojku, morate je ponavati. I ako ne zelite samo da razgovarate sa njom I popijete koje pice u pauzi utakmice, moracete da se potrudite da je zaista upoznate, inace je nikada necete osvojiti.

Zapamtite da se računa i nastup. Iako su zene, instinktivno vise zainteresovane za osobu nego za fizicki izgled, pocetni kontakt svakako je na ocima, zato se potrudite da izgledate reprezentativno. To ne znaci da treba da odete I kupite novo odelo. Jednostavno, budite cisti I ne nosite vasu “neobicnu” odecu, ukoliko je imate.

Kako osvojiti devojku

Napravite kontakt ocima sa njenim ocima, a ne grudima. Zene najcesce odbijaju onog muskarca koji prilikom prvog kontakta “razgovara” sa njenim grudima, a ne ocima. Sledeci kojeg odbijaju je onaj koji dok razgovara sa njom, prati pogledom svaku zenu koja prodje.

Ukazite nepodeljenu paznju onoj ženi čije srce želite da osvojite. Niko I nista ne bi trebalo da vas ometa dok razgovarate sa njom.

U njenom prisustvu budite trežni. Naravno, mozete piti sa svojim drugovima u nekom baru, ali kad ste sa njom ostanite trezni, kako se vas razgovor ne bi zasnivao samo na: “Pijan sam.” ili “Hocemo li kod mene?” I slicnim recenicama.

Ponašajte se prema njoj kao prema dami. Siguran nacin da pridobijete devojku je da joj pruzite osecaj da je za vas posebna I da vas ne zanima samo zbog seksa. Prava veza, koja ne znaci samo “seks za jednu noc” obogatice vas zivot na mnoge nacine. Upoznavanje druge osobe u takvoj vrsti odnosa nije nesto sto cete lako zaboraviti, a cak iako mozete da budete povredjeni, uvidecete da se na kraju uvek isplati.

Zaposlite se. Iako je vecina zena savrseno sposobna da vodi racuna o svojim finansijama, ona sigurno zeli da zna da vas nece citavog zivota vuci na ledjima I da vas zanima jos nesto pored gledanja utakmica I izlazaka sa drugovima.

Ako zivite jos uvek sa roditeljima, mozda je pravi trenutak da pocnete da razmisljate da iznajmite svoj stan.

Neka vas zanima jos nešto osim sporta. Puno zena moze da razgovara o sportu, ali ne tako zainteresovano kao o kupovini, na primer. Obicno vise govore o ovj temi kada je u pitanju neka velika utakmica, ali cak I tada ne mnogo. Radije bi razgovarale o, recimo: muzici, filmovima, pa cak I o politici, nego o sportu. Kada pronadjete zajednicke teme, drzite ih se I to ce vas sigurno odvesti pravo do njenog srca.

Budite dobri prema deci, starijima i životinjama. To je pitanje postovanja I pokazuje da “imate srce”. Ako imate kucnog ljubimca, jos lakse, ali budite dobri prema njemu svakako.

Uvek u rukavu imajte neku zanimljivu priču ili šalu, koju vešto možete ubaciti u razgovor. Uostalom, dobro je da uvek budete spremni za razgovor. Najteze za zenu, cak I onu koja ne voli puno da govori, jeste da nema dobru komunikaciju sa muskarcem. Ako ne uspete da ostvarite uspesnu komunikaciju sa njom, gotovo sigurno je da necete moci u buducnosti lako da resavate delikatne I konfliktne situacije, I da ce vasa draga pre otici nego se boriti.

Napravite obimnu muzicku kolekciju, koja obuhvata različite žanrove. Ako vi, na primer volite pank muziku, a ona ne, nije lose da pronadjete neki zanr koji vam oboma odgovara. Postoji puno dobre muzike, razlicitih zanrova koje mozete da istrazite, ne toliko zbog nje, koliko zbog izgradnje vaseg muzickog ukusa.

Budite otvoreni za nove stvari, ali se ne bojte da stavite crtu ako je ugrožena vaša udobnost. Ako ona, recimo voli rafting, a vi se bojite vode, uvek mozete da pronadjete neku TV emisiju I da zajedno uzivate u njoj.

I nemojte da prestanete da joj pokazujete svoju ljubav onog trenutka kada shvatite da ste osvojili njeno srce. Vec nastavite kao da jos niste to postigli I ona ce biti uz vas do kraja zivota.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts