Kako zaprositi devojku

Kako zaprositi devojku

Saveti kako da zaprosite devojku

Potraga za devojkom sa kojom cete stupiti u brak, sigurno je jedna od najznacajnijih stvari u vasem zivotu. Nakon donosenja odluke sa kim zelite da provedete ostatak zivota, sledeci korak je planiranje prosidbe.

Kako da to izvedete na najbolji moguci nacin?

Buduci da ce to biti trenutak koji cete oboje pamtiti celog zivota, potrebno je da odaberete nacin koji ce pokazati svu vasu ljubav I odanost.

Za pocetak, odaberite prsten za svoju voljenu. Ako niste sigurni da cete sami odabrati savrsen prsten za nju, posavetujte se sa bliskim prijateljima I potrazite njihovu pomoc. Mozda bi bilo dobro I da pitate devojku da vam pomogne, ukoliko je jedna od onih sto ne vole iznenadjenja.

Kako zaprositi devojku

Takodje, ne mora sve da bude tradicionalno. Mozda ona ima zelju, na primer da je zaprosite pred mnogo ljudi ili da je odvedete na neko romanticno mesto. Razgovarajte, onako usput o tome, kako ona ne bi saznala odmah vase namere.

Bitno je I da odaberet pravi datum. Recimo, ako je bas romanticna dusa, to moze biti Dan zaljubljenih ili godisnjica vaseg zabavljanja.

Vezbajte sta zelite da kazete. Ako zelite da ne bude sasvim obicna recenica, u stilu: “Hoces li se udati za mene?”, vezbajte tekst, kako biste zvucali sto prirodnije.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts