zarada prodajom fotografija

Zarada prodajom fotografija ili slika

Ako je fotografisanje vaš omiljeni hobi, možda bi mogli da razmislite o zaradi od prodaje fotogarfija. Postoji na desetine sajtova na kojima mozete prodavati fotografije, evo nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći kako da zaradite od prodaje fotografija.

Kreiranje portfolija. Potrebno je da imate neki svoj najbolji rad na dohvat ruke kada ste u potrazi za poslom, tako da napravite portfolio online. Za štampane portfelja, napravite neke od svojih najboljih dela i jednostavno ih stavite u veziva kada pokazujete klijentima. Za online portfolio, možete napraviti svoj sajt ili koristite neki od besplatnih lokacija da biste prikazali svoj rad, kao što su MySpace, Facebook i druge internet sajtovima. Neki Vam mogu naplaćivati, ali izloženost može biti vredno toga.

zarada prodajom fotografija
Štampanje vizitkarti. Vizitkarte su jednostavan način da delite informacije o vasem poslu. Uključite adresu prema svom online portfoliju, e-poštu i broj telefona gde ljudi mogu da vas kontaktiraju. Takođe neka vizitkarta obuhvata

sve potrebne informacije po vasoj zelji. Možete da napravite prilagođene vizitkarte napravljene sa nekom od vaših fotografija na pozadini iza teksta.

Raspitajte se kod časopisa ili lokalni novina da li im trebaju fotografije. Možete pronaći na internetu mnoga mesta, gde možete prodavati vaše fotografije.

Svadbe, rođendani, godišnjice, šta god poželite, možete fotografisati uz naknadu. Koristite najbolje fotografije I dodajte ih na svoj portfolio. Ostavite vizitkarte ugostiteljima, i drugim organizacijama koji organizuju takve proslave.

Prodaja fotografije u lokalnim umetničkim emisijama i ulicnim priredbama. Napravite fotografije za razglednice, grafiku ili uramljena remek-dela. Razglednice mozete stampati sa običnim štampačem sa profesionalnim kvalitetom slike.

Postavite svoje slike na robu. Napravite online prodavnicu na internetu, kao što je CafePress.com gde se proizvodi roba na zahtev kupca. Možete da upotrebite koju god želite sliku na različitoj robi, od majica do šorceva, šolja, kutija ili kalendara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts