kako hodati u stiklama

Kako naučiti hodati u visokim štiklama

kako hodati u stiklama
Kako hodati u štiklama sa visokom potpeticom

Saveti za hodanje u štiklama sa visokom potpeticom

Ako mogu Viktorija Bekam i Sara Dzesika Parker, zasto ne biste mogli. Evo nekoliko saveta kako da hodate u visokim stiklama, a da to deluje prirodno i udobno.

  1. Nemojte cekati da dodje trenutak da treba da krenete u provod, a da tek onda otkrijete da su vam cipele neudobne ili vaas zuljaju. Uvek hodajte najmanje dva sata u kuci u njima pre toga kako ne biste bili neprijatno iznenadjeni. Kada to radikte, najbolje je da noosite malo deblje carape.
  2. Ako ih prvi put obuvate, nosite ih u kuci najmanje 20 minuta pre izlaska, da biste ih omeksali i da vam se stopalo navikne na njih.
  3. Ako ste od onih osoba koje retko nose cipele sa visokim potpeticama, potrebno je malo vezbe. Krenite od cipela sa nisom potpeticom, pa polako povecavajte visinu. Kako raste vase samopoudanje, neka raste i visina stikli.
  4. Ako nemate dovoljno cipela sa razlicitom visinom stikli na raspolaganju, postoje druge mogucnosti. Vezba je jednostavna i mozete je primenjivati kad god imate priliku: sedite na stolicu i uzmite obicnu loptu. Oslonite se na prste, a petu podizite sto je moguce vise na loptu. Ako vam to postane svakodnevna vezba, rezultati ce vas vrlo brzo iznenaditi.
  5. Obratite paznju na svoje: stomacne misice, donji deo ledja, butine i karlicu. Razvijajte te misice ili ih ojacajte. Vazno je da znate da ukoliko ste jaki u centru, sve ostalo moze biti slobodnije i time cete izbeci ukocenost prilikom hodanja na stiklama.
  6. Takodje, morate opustiti kolena koliko god je moguce.
  7. Obratite paznju i na ruke. Pokusajte da drzite laktove labavim, tako da  se donji deo ruku slobodno ljuljuska.Opustene ruke odaju poverenje.
  8. Investirajte u dobre cipele. Jer, dobro napravljene cipele ce napraviti veliku razliku u komforu. Savrsene cipele ne treba da imaju veliki pad, odnosno veliku razliku u visini izmedju prednjeg dela i pete.
  9. Pogledajte noge posle nosenja cipela. Ako ne pre, tada ce vam biti jasno da li su dobre z vas ili ne.
  10. Nikada nemojte zuriti. Nista ne izgleda vise seksi ni samopouzdanije, nego zena koja ima kontrolu nad svojim vremenom.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts