Kako nositi kratke ženske čizme

Savršene za kišu, ali i sunčane periode tokom hladnijih dana, kratke jesenje ženske čizme su odličan izbor za svaku damu, nezavisno od prilike u kojima se nose i nezavisno od godina i stila jer su izuzetno prilagodljive svakom stilu.

Kombinacije

Kada kratke čizme nosite u dnevnoj varijanti, u kombinaciji sa farmerkama,   sakoom i pamučnom majicom, možete malo da podvijete nogavice kako bi Vaše nove gležnjače došle do izražaja.

Ako volite da nosite štrikane džempere ili pončo, koji su hit i ove sezone, uz kožne pantalone i kratke čizmice, ne možete da ne budete moderni!

kratke cizme opsta

Kratke čarapice u jarkim bojama koje se diskretno vide ispod vaših čizmica, naglasiće Vašu potrebu za nesvakidašnjim stilom.

Haljina i suknja se jednostavno savršeno slažu sa kratkim čizmama. Ako krećete u šetnju ili na kafu sa prijateljicama, obucite interesantnu haljinu sa printom, koje su takodje jako popularne ove sezone. U kombinaciji s kratkim plitkim čizmicama, torbom u stilu šezdesetih i kožnom jaknom, nećete pogrešiti.

kratke cizme posao

Kratke čizmice su pogodan izbor i za odlazak na posao jer kada se dobro ukombijuju, mogu skladno da prate svaki poslovni stil. Slagaće se sa elegantnim pantalonama i sakoima. Elegantne čizmice na štiklu ili one sa punom petom i platformom, podjednako su poželjan izbor za dan proveden na poslu.

Još nešto, ako želite da Vaša figura deluje izduženije, uvek birajte modele kratkih čizmica sa makar malom štiklom. Ako baš ne možete da odolite ravnim ugg modelima ili ravnim ultra popularnim gumenim čizmama, birajte uz njih za kombinovanje duže suknje u tamnim bojama. U slučaju da nemate problem sa kilogramima, mogućnosti kombinovanja su neograničene.

kratke cizme elegantno

Moderne gležnjače

Gležnjače su jedna od najpoželjnije i najpopularnije obuće za jesenje dane. Gotovo da nema brenda koji za ovu sezonu nije pripremio svoju kolekciju gležnjača. Izradjene su od mat kože, brušene kože ili eko kože. Preporučujemo  kratke čizme Aldo i Alpina. Nešto jeftinije ćete proći ako svratite u Deichmann prodavnice.

kratke cizme dzins

Nisu retki ni modeli sa nitnama u trendy bike ili kauboj stilu, koji su obično ravni. Posebno će ozgledati atraktivno ako ih kombinujete sa kratkom kožnom jaknom i farmerkama.

Elegantniji modeli imaju manju deblju štiklu. Dominantne boje su nezaobilazna bež, braon i crna, a vrlo atraktivno deluju gležnjače u boji trule višnje ili od lakovane kože.

Kratke gumene ženske čizme

Iako smo navikli da su gumene čizme obično duboke, oni plići modeli takodje će Vas dobro zaštititi od kiše i snega. Kombinujte ih sa kratkim suknjicama od štofa ili farmerkama i nećete pogrešiti.Preporučujemo Hunter gumene čizme britanskog proizvodjača. Dosta jeftinija varijanta ali ne i nekvalitetna su gumene čizme domaćeg proizvodjača Tigar Pirot.

kratke cizme gumene

Ravne kratke čizme

Potpuno ravne plitke ženske čizmice od kože ili brušene kože slagaće se uz teksas jaknu u jesen ili deblje kaputiće na zimu. Štofana suknjica ili pletena deblja haljinaće uvek dobro doći kao kombinacija. Preporučujemo Emu čizme australijskog proizvodjača koje su izradjene od prirodne ovčije kože i krzna, a mnogu modeli su vodootporni. Emu čizme jesu malo skuplje, ali omogućavaju koži stopala da diže, pa ćete se tako osloboditi neprijatnog mirisa ako u obući morate da boravite čitav dan.

kratke cizme ugg

Helanke i tesne kožne pantalonice su preporučljiva garderoba ako želite da vaše plitke čizme posebno dodju do izražaja. U slučaju da ste izabrali čizme u jarkim bojama (posebno su ove boje aktuelne za gumene modele), neka ostala garderoba bude u svedenijim bojama.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts