Najbolje ženske gumene čizme za jesen i zimu 2015/16

Kišoviti jesenji i zimski dani nezamislivi su bez atraktivnih gumenih čizmi! Nabavite makar jedan novi par za aktuelnu sezonu jesen-zima 2014/2015, i recite zbogom mokrim nogama i hladnim stopalima.

Osim što su udobne i vodootporne, i što je njihovo održavanje neverovatno jednostavno, gumene čizme mogu biti i te kako elegantne ako znate kako da ih ukombinujete. Naravno, uvek postoji izbor i da se odlučite za gumene čizme na štiklu, ako baš ne možete bez visokih peta.

Dsquared2 Spring 2012 RTW

Dok će Vam za kišu biti dovoljne čizme isključivo od gume, zimske gumene čizme morale bi biti sa filcom.Tako ćete osim vodootpornosti, i zaštite stopala od kiše, vode i snega, uživati u toplini i mekoći, a čizme će biti udobnije ako su postavljene iznutra, bilo da je to običan tekstilni filc ili umetak od krzna.

gumene5

Kombinacije

Ženske gumene čizme, svake sezone doživljavaju novi procvat u novim modelima, bojama i dezenima.Na raspolaganju su Vam kratke, pliće ili duboke, zatim klasični modeli ili oni sa potpeticom, a kada je reč o bojama i printovima na gumi – tu je izbor neograničen – od jednobojnih, kariranih dezena, reljefnih, ultra šarenih. Zanimljiva je i kombinacija gume u donjem delu dubokih čizmi sa tekstilim materijalima koji pokrivaju listove.

gumene1

U svakom slučaju, iskustva mnogih devojaka i žena su pokazala da je gumene čizme i te kako moguće kombinovati na hiljadu načina sa najraznovrsnijom garderobom.

Gumene čizme i farmerke su nezaobilazna dnevna kombinacija za kišno vreme.Slagaće se uz bilo kakvu sportsku jaknu ili mantil i sa predimenzioniranom torbom.

gumene4

Gumene čizme i suknje ili haljine daće na eleganciji. Moderne pletene uske haljine u jarkim bojama ili deblje kratke štofane suknjice, naglasiće lepotu Vaših nogu. Ako želite da prikrijete eventualne nedostatke Vaše figure, birajte što dublje modele gumenih čizmi koje ćete kombinivati sa tamnim haljinama srednje dužine.

gumene3

Gumene čizme i helanke ili tesne pantalone ukombinovane sa bike ili rokerskom kožnom jaknom, i sa štrikanim džemperom ili pončom, odličan su izbor za mlade dame za šetnje ili odlazak na piće sa društvom.

gumene2

Tigar gumene čizme

Domaći proizvodjač gumene obuće iz Pirota iz godine u godinu nudi sve veći izbor čizmi. Cene su više nego povoljne a kvalitet prilično zadovoljavajući. Tigar čizme su modernog dizajna i povoljan izbor za svačiji džep.

tigar

Hunter gumene čizme

Ovaj svetski poznat britanski brend proizvodi obuću koja pripada grupi najskuplje obuće na svetu. Naravno, za oko 500 do nekoliko hiljada evra po paru čizmi, dobićete zadivljujući kvalitet i ultra moderan dizajn!

hunter

Safran gumene čizme

Još jedna domaća marka sa prilično niskim cenama. Možete naći modele gumenih čizmi po ceni od  hiljadu dinara pa naviše. Model sa slike košta oko 3 000 dinara i izradjen je u kombinaciji gume i veštačke kože.

safran

Guess gumene čizme

Guess gumene čizme, osim jednobojnih modela, izradjuju se i sa interesantnim tačkastim dezenom gume, ili sa crno sivim printom.

guess2

Maniera gumene čizme

Maniera ove sezone u ponudi ima gumene čizme najvedrijih boja. Dominiraju lila, žuta i trava zelena. Sigurno će Vas razvedriti za vreme kišnih i tmurnih dana.

maniera

Benetton gumene čizme

Izaberite Beneton modele u braon i uvek modernoj crnoj boji sa diskretnim kaoševima. Kvalitet Beneton gumenih čizmi garantovano opravdava malo višu cenu.

beneton

Aldo gumene čizme

Kanadski brend pomno prati modne trendove, pa su ove godine Aldo modeli duboki i u modernoj crnoj, bež, beloj i u jarkim bojama.

aldo3

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts