AirStep obuća – italijanska ručno radjena obuća

Air step obuća  je brend koji u dizajnu kombinuje tradiciju i inovacije trudeći se da se razlikuje od drugih proizvodjača. Ova obuća se prouzvodi još od 1970 godine i u svojim kolekcijama uvek nudi različite stilove i drugačiji dizajn tako da je lako prilagodljiva raznim kombinacijama garderobe. Modeli su dizajnirani počev od fine nenametljive forme pa sve do glomaznih čak agresivnih rešenja.

Nesporan kvalitet i udobnost Air step obuće prate i prilično visoke cene, pa tako na primer par čizmi košta od stotinu pa do nekoliko stotina evra, ako govorimo o novoj kolekciji.

Bajkerske muške i ženske čizme, obuća sa nitnama i animal printom, patike sa skrivenom platformom od najudobnijih materijala i u modernim bojama,  definišu kolekciju Air Step obuće za aktuelnu sezonu 2016.godine.

Air Step muška obuća

Air step muške cipele za jesen i zimu izradjene su od najkvalitetnije kože. Prateći aktuelne trendove, možete da birate izmedju plićim modela sa kaiševima ili dubljih sportskih modela na pertlanje i sa udobnim memo djonom. Dominantne boje u aktuelnoj kolekciji su crna, siva i tamno braon.

air-step-muske-cipele2

Air step muške čizme pretežno imaju visinu do hležnjeva a interesantni modeli su oni izradjeni u kombinaciji mat i brušene kože sa kaiševima u bajk fazonu.

air-step-muske-cizme1

Air Step ženska obuća

Air step ženske čizme u novoj kolekciji su više nego inspitativne a mogućnost izbora modela je ogroman. Tepko je odlučiti se izmedju kvalitetnih i udobnih bajk čizmi u crnoj, sivoj, teget ili braon boji. Koža je mat ili brušena – prirodan. Anatomski uložak obezbedjuje udobnost pri dugotrajnom nošenju. Osim popularnih gležnjača, tu su i duboki i plitki modeli.

air-step-zenske-cizme1

air step zenske cizme4

Aktueli Air step modeli, kao stvoreni su za kombinovanje sa džinsom i roker kožnim jaknama. Osim modela sa kaiševima, posebno su atraktivni oni sa plaštom.

Air step ženske cipele

Osim uvek aktuelne crne boje, ove sezone, ponovo je u modi kombinacija bordo i crne kože. Uglavnom su zastupljeni modeli na šniranje koji bezpogovorno prate standard kvaliteta i udobnosti.

aur-step-zenske-cipele2

Air step ženske patike

Air step udobne duboke patike za žene, izradjene su najčeše od kombinacije mat i brušene kože i u kombinacijama zagasitih boja – crne, sive, maslinaste… Imajući u vidu da za je dugotrajni boravak na otvorenom najvažnija udobnost – bolji izbor teško da ćete moći da napravite! Osim toga, njihov jedinstveni i specifični dizajn, omogućava savršeno kombinovanje i sa malo formalnijom garderobom.

a-patike-zenskea-patike-zenske3

Air step sandale za žene

Bež, bele, mint zelene ili sive i crne – koje god Air step sandale izabrali, topli dani u njima će Vam biti više nego udobni. Cena: oko 100 evra.

air step sandale

Izgled Air step je italijanska obuća koja će Vam sigurno privući pažnju, jer se da prvi pogled vidi da su velikim delom izradjene ručno.  Osim toga, djonovi Air step obuće su napravljeni od specijalne memo pene, što garantuje dodatnu udobnost. Nek od najnovih modela cipela, sandala, čizmi i patika mogu se kupiti u prodavnici „Knez“ u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu.

Ručna finalna faza izrade, moderan dizajn, kvalitetna prirodna koža  i udobni memo djonovi  Air step obuće, prava su preporuka i izbor za sve one koji vole udobnost, često su u pokretu, i pritom vole da prate najnovije trendove.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts