Najlepše duge svečane haljine za svadbu

Dobra stvar kod svakog venčanja je što se kod nas svadba najavljuje prilično unapred, pa Imate dovoljno vremena da razmislite kakvu haljinu da nosite, da li da je šijete ili jednostavno kupite, pa čak I da dijetom skinete koji kilogram da bi vam odabrana haljina najbolje stajala.

Haljine za venčanje nude ogromno zadovoljstvo pri izboru jer ima brojnih modnih linija koje su namenjene upravo toj prilici. Tržište je veliko pa nemojte paničiti, jer u moru modela mora postojati nešto baš za Vas!

Duge haljine za svadbu

Duge haljine za svadbu su najčešći izbor devojaka. One su ove sezone jako svečane, od luksuznih materijala, obogaćene kristalima I cirkonima. Model “princeza” je aktuelan I dalje. Uzan gornji deo “korset” tipa I bogati karneri, asimetrični ili u različitim dužinama u donjem delu haljine su najčešći u novim kolekcijama. Od boja se biraju najviše naravno crne, zatim tirkizne, mint pastelne, bele, pink… Boja je ipak jedna stvar, a modeli su već druga priča. Ovo je idealan izbor za kumu, samo probajte da izbegnete belu boju da ne zasenite mladu.

Duge haljine za svadbu

Jednostavne a atraktivne

Medjutim haljine za odlazak na venčanje mogu biti i prilično jednostavne a vrlo efektne. Jednostavne po pitanju kroja I modela a luksuzne po pitanju materijala! Ovo podrazumeva naravno svilu i modernu čipku.

I najobičniji kroj haljine, ukoliko je ona od prirodne svile ili ukusno tkane čipke, uz moderne potpetice u trendi pastelnim bojama je pun pogodak za svadbena veselja. Ovakve haljine obično se preporučuju za majke mladenaca. Za mame mladoženje i mlade najelegantniji izbor su haljine u bež, crvenoj ili zlatnoj boji.

Kratke haljine su odličan izbor za mladje dame naročito ako su šiven od kombinacije satena i čipke. U modi su vesele boje pa iskoristite svadbu da odenete hrabro nešto jarko žuto ili zeleno.

Haljine do kolena, posebno one tesne i u crnoj boji deluju vrlo otmeno I elegantno ali moždaćete se u njima osećati previše formalno I ozbiljno. Probajte sa lepršavim kraćim modelima. Izgledaćete mladje, to je sigurno!

Detalji za kombinovanje sa haljinama za svadbu

Poželjni detalji za kombinovanje sa haljinama za svadbu su čipkane rukavice, čipkani ukrasi ili metalni ukrasi za kosu.

Obuću, odnosno cipele ukombinujte sa desenom haljine. Haljina sa više boja i sa šarenim detaljima ne trpi šarene cipele ili obuću sa aplikacijama. Izaberite jednobojne cipele sa visokom petom bez platformi.

Jednostavnije i haljine u jednoj boji pružaju više pogodnosti za kombinovanje sa cipelama. U obzir dolaze visoke platforme, metalne aplikacije, cipele sa printanim detaljima ili one u jarkim bojama.

Na kraju, imajte u vidu da svadbena veselja traju prilično dugo, pa je i od trendova i modnih imperativa ipak bitnije da se osećate udobno I sigurno, I u haljini i u cipelama!

Pogledajte slike iz naše galerije I najlepše svečane haljine po našem izboru.

svadba haljina 1

Teget svečana haljina sa cirkonima

svadba haljina 2

Ultra moderna pink boja svečane haljine za venčanje

svadba haljina

Srebrni pojas kao atraktivni detalj elegantne haljine za svadbu

svadba haljina3

Sirena haljina uz igru sa nijansama moderne plave boje

svadba haljina4

Izaberite vesele boje poput zelene za svečanu haljinu

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts