Najbolji sajtovi za skidanje igrica za mobilni telefon

Sajtovi za skidanje igrica

Činjenica je da su mobilni telefoni sve kvalitetniji i da postaju neka vrsta multipraktika. Osim klasičnih funkcija koje jedan telefon treba da ima, mobilni telefoni sve više postaju kamere, foto aparati, plejeri, rekorderi, ali i naše male igraonice u pokretu.

Danas je postalo skoro nezamislivo da nemamo mogućnost da dosadu u gradskom prevozu prekratimo igrajući igrice na telefonu, ali i da nemamo mogućnost da te iste igrice s vremena na vreme zamenimo novijim i aktuelnijim.

skidanje igrica

Sajtovi za skidanje igrica razlikuju se po kvalitetu, lakoći pristupa, po tome da li su domaći ili strani, da li su besplatni ili ne i po tome da li zahtevaju obaveznu registraciju. Nijeni mali broj sajtova koji će Vas „vozati dosta dugo“ raznim koracima i prijavama da biste na kraju shvatili da ćete biti zatrpani reklamama.

Dobar sajt za skidanje igrica je besplatni sajt koji ne zahteva komplikovanu proceduru prijave, odnosno onaj koji će Vam omogućiti pristup bazi igrica bez registracije.

Sajt (MobilneIgre.net) jedan je od popularnijih sajtova koji nudi dosta igrica za mobilni telefon.

Da biste skinuli željenu igricu, imajte u vidu da će nele igrice biti će u RAR formatu pa zato skinite WinRar kako bi ste ih raspakovali. Druge igrice su odmah spremne jer su u JAR formatu.

Ako igrice želite da prebacite preko USB-a, a ne ide Vam jer većina telefona nema takvu podršku, iskoristite Bluetooth uređaj.

Kada je u pitanju besplatno skidanje igrica, sa interneta, na forumima sa ovom temom, korisnici uglavnom preporučuju sledeće sajtove:

  • www.mobilerated.com
  • www.zedge.net
  • www.myk700.lasyk.net

sajtovi za skidanje igrica

Igrice za android telefone (besplatne aplikacije)

Asphalt 8: Airborne je arkadna igrica za ljubitelje automobilskih trka i adrenalina.

Dumb Ways to Die je dinamična igrica za vežbanje refleksa, koja sa svakim nivoom postaje sve teža.

Dead Trigger 2 je igrica u kojoj se borite sa zombijima koji su napali čitavu planetu.

Dots je jednostavna puzzle igrica u kojoj slažete tačkice raznih boja velikom brzinom.

Galaxy on Fire je SF igrica gde ćete se boriti sa svemirskim banditima a pritom i voditi računa o vašem svemirskom brodu.

Plague Inc. je mešavina strategije i horora. Borićete se sa virusima i epidemijama.

Spaceteam igrica omogućava druženje sa prijateljima na mreži kroz zabavu tako što ste zaduženi za upravljanje svemirskim letelicama.

Igrice za Samsung s5230

Evo još par zanimljivih adresa, gde možete pronaći dosta igrica za Samsung telefone. Morate se registrovati a onda krenite u avanturu.

  • www.4shared.com/file/133522531/a61c02cb/S5230_touchscreen_games.html?s=1
  • www.240×400.net.ru

Ostali sajtovi

Veliki broj igrica za mobilne telefone svih profila možete potražiti i na sajtu www.GTportal.rock.com

Skidanje igrica je besplatno, u ponudi su i najnovije 3d igre, a sajt nudi mnoge druge sadržaje za Vaš mobilni telefon. Za Nokiu, tu su symbian igrice i programi za sve Nokia mobilne telefone.

Baza „Moto world“ nudi veliki broj igrica za Motorola telefone.

Probajte i sajt – Skidajmo.com koji nudi razne softvere, sortiraneu kategorije, zajedno s pripadajućom slikom, opisom, karakteristikama, i najvažnije – ocenama. Na ovom sajtu tvrde da se nanjihovom portalu nalaze samo testirani i najbolji besplatni programi koje možete naći na Internetu.

Pored raznog softvera, igara i ostalog sadržaja, ovaj sajt se redovno ažurira pa je sigurno da ćete se uvek obradovati svežim sadržajem.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts