Najlepše čestitke za Pravoslavnu Novu godinu 2017

Najlepše sms poruke za Pravoslavnu Novu godinu 2017

Najlepše novogodišnje čestitke za Pravoslavnu Novu godinu 2017

Iako smo se iščestitali za onu regularnu Novu godinu, Pravoslavna, odnosno Srpska Nova godina kod većine naših zemljaka ima mnogo veći značaj…

Zato ne zaboravite da vama dragim osobama čestitate i nju…

Izdvojili smo za vas, po našem mišljenju neke od najzanimljivijih poruka…

Najlepse cestitke za Pravoslavnu Novu godinu
Čestitke za Pravoslavnu Novu godinu

1. Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova!

2. Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je neispitana i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Srećna ti Nova Pravoslavna!

3. Šaljem ti stihove umotane snegom i dobrotom… Šaljem ti najlepše želje u ovoj noći okupanoj lepotom…Srećna ti Nova!

4. U životu ti želim sve najbolje: zdravlja, veselja, ljubavi…bla,bla,bla…Dosta tih pizdarija! Želim ti neverovatan sex, takav da te infarkt strefi, želim ti da u pola manje radiš, a da te plaćaju tri puta više. Hiljadu ludih noći sa najluđim prijateljima. Ako ovo pošalješ na 10 adresa dogodiće se…ništa….kao i obično..ali barem ćeš uspeti da izmamiš osmeh svojim prijateljima… Srećna Nova!!!

5. Želim ti mir u duši, sjaj u očima, osmeh na tvom licu, ljubav u srcu, sreću pored sebe. Da ti svaka želja postane stvarnost, a svaki pokušaj uspeh! SREĆNA NOVA GODINA!

6. U tihoj zvezdanoj noći putuje poruka ova da vam umesto mene kaže Srećna vam Godina Nova!

7. Neka ti Nova Godina obasja dušu, ispuni je najdivnijim osećanjima i neka ti Bog podari sve što NEMAŠ, a ŽELIŠ  i sačuva sve što IMAŠ i VOLIŠ! Srećna ti Srpska Nova!!!

8. Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu Radost i Sreća. Srećna Nova godina!

9. Neka tebe i tvoj dom ispuni sreća…u srcima neka vlada mir, a u tebi i oko tebe ljubav… Snovi neka ti postanu stvarnost… SREĆNA NOVA GODINA!

10. Kad sat stane usred noći, ruku ti pružit’ neću moći…Zato ti pišem poruku ovu i želim srećnu godinu Novu!!!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts