Čestitke za Srpsku Novu godinu

Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu 2017

Čestitke za Srpsku Novu godinu

Najlepše sms poruke za Pravoslavnu Novu godinu 2017

Bliži nam se naša, Srpska Nova godina… Iako se praznuje posle ove zvanične, mnogi je doživljavaju kao važniju… Zato, odaberite neku od sledećih poruku i čestitajte je svojim najdražim na pravi način…

Najlepse cestitke za Srpsku Novu godinu

1. Mnogo sreće i lepih snova neka ti donese godina Nova, a bol i tugu što vreme stvara nek odnese godina stara.

2. Neka sva sreća sveta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj meri…Neka sve što je lepo bude tvoje, to ti iskreno želi srce moje. Srećna Nova pravoslavna!

3. DA imaš zdravlja i DA imaš sreće, DA ti se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imaš dugu… DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u Novoj godini pocinje sa DA! SREĆNA NOVA!

4. Otvaramo knjigu… njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati reči. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje – Novogodišnje veče…Srećno u Novoj!!!

5. Život je lep kad se živeti zna, zato uzmi sve što ti život da…Sreća je lepa i živi zbog nje, ne traži previše i ima ćeš sve…Od srca srećan Božić i Nova godina!

6. Upravo sam na vaš žiro račun broj 2017 uplatila 365 dana zdravlja, punih sreće i ljubavi. Želim ti da uživaš u njihovom trošenju! Srećna ti Srpska Nova godina!

7. Lepota… Svežina… Snovi… Istina… Mašta.. Osećanja… Vera… Poverenje… Ovo je za početak… SREĆNA TI NOVA GODINA!

8. Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti. Srećno vam bilo!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts