Najlepše ljubavne SMS poruke za Dan zaljubljenih 2014

SMS ljubavne poruke za Dan zaljubljenih
Ljubavne poruke za dan zaljubljenih

Top SMS poruke za Dan zaljubljenih 2014. Obradujte dragu osobu sa najlepšom porukom i poželite srećen Dan zaljubljenih.

Sada malo porukica za romantične duše…Ukoliko ovaj praznik shvatate malo ozbiljnije, najboljeje da neku od navedenih poruka pošaljete dragoj osobi 14. februara… Sigurno će shvatiti koliko vam je stalo. Uz to, ne zaboravite i neki poklončić…

1. Poleteli anđeli poput ptica, dotakli predivan osmeh tvoga lica. Nek ponesu poruku na krilima belim da srećan Dan zaljubljenih od srca ti želim!!!

2. Ne mogu da znam šta mi je život odredio, ali jedno zasigurno znam: da moje usne za tvojim žude i željno čeka poljubac tvoj, mili moj!

3. Kaži mi sad, mili moj, zašto je tužan pogled tvoj, za kim tvoje srce pati? Hoćeš li mi svoju ljubav dati? Dok u noći oganj gori, seti se, dragi, neko te VOLI.

4. Koliko prozora ima dvor, koliko iglica ima bor, koliko zvezdica na nebu sja, toliko te volim ja!!!

5. Koliko u satu ima minuta, toliko te želim poljubiti puta.

6. Korak napred, korak natrag, to je ljubav s tobom. Malo crno, malo belo, slatko ali otrovno. Zrno sreće, zrno bola čas na nebu, čas na dnu…

7. Ljubav je kao delfin što se obasjan mesečinom kupa u toplini tvojih očiju. Zato ih nikada nemoj sklopiti, jer kažu da delfini umiru u tami.

8. Ljubav je mala ptica i životna varalica, put mladosti, dah radosti, cvetic ludi, sreća ljudi, nešto lepo, a sasvim slepo!!!

9. Ljubavi moja, volim te najviše na svetu i šaljem ti srce u paketu.

10. Ljubavi, jako mi trebaš, jer osećam neki bol u duši, a taj bol možeš samo ti izlečiti svojim osmehom, dodirima, poljupcima… Zato doći što pre do mene!

11. Mesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osetio! U tuđini duša mi sada zebe, jer će i ovo jutro svanuti bez tebe!!!

12. Moj život želim deliti sa tobom. Moje srce želim ti pokloniti. Ne mogu više živeti bez tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts