Benetton jakne – upečatljivim bojama u zimske dane

Benetton jakne

Sivi jesenji dani i hladna zimska jutra, sigurno će biti vedriji uz novu Benetton kolekciju odeće. Jarke boje kao prepoznatljiv pečat ovog italijanskog proizvodjača, pružiće Vam energiju, udobnost, komfor i toplotu, a posebno Benetton jakne iz kolekcija za sezonu 2014.

Emerald zelena, plameno crvena i plavo-teget nijanse, ove godine su preplavile tople i udobne zimske Benetton jakne. Bez obzira na to da li ćete zimu provesti u gradu ili ćete otputovati u prirodu ili na planinu, Benetton jakne ćete lako uklopiti sa svojom sportskom garderobom.

Pored navedenih upečatljivih boja, u trendu su još i kombinacija crne i bele i nezaobilazna maslinasta boja Benettonovih jakni za zimu. Zagasitije nijanse poput tamno braon, prljavo bež ili crne, oslikavaju Benetton kožne jakne.

Pufer jakne, odnosno lagano punjene štepovane jakne, novi su trend koji je Benetton rešio da promoviše, bilo da su u pitanju, muške, ženske ili dečije jakne.

beneton zenske 119,5 dolara

Superlake pufer jakne dostupne su u mnogo različitih boja, prate liniju tela i srednje su dužine. Elegantniji izgled postići ćete kragnom od veštačkog krzna i metalnom kopčom. Cena na Benettonovom online šopu – 119,5 dolara.

Osim u specijalizovanim radnjama, Benetonove modele jakni i druge komade garderobe, možete pazariti u drugim sportskim radnjama kao i na online šopu samog proizvodjača: www.benetton.com

Benetton ženske jakne

Pored punjenih sportskih jakni, ženska Benetton kolekcija nudi nešto formalnije modele u vidu kaputa, mantila, bundi…

beneton zenske bunda

Bež Benetton ženski mantil pogodan za večernje izlaske takodje je kombinovan sa kragnom od krzna, poput sportskih modela.

beneton-zenske-kaput

Osim jednobojnih modela, militari print je jedan od opcija ženskih punjenih jakni,

beneton zenske print

Pufer jakne, po malo većoj ceni u odnosu na kraće modele, možete naći u nešto dužoj varijanti.

beneton-zenske-zimske

beneton zenske zimske1

Benetton muške jakne

U bogatstvu raznolikog izbora, sigurno ćete naći nešto za sebe. Na raspolaganju su Vam klasične sportske punjene jakne, elegantni mantili, kaputi, djubretarci…

beneton djubretarac muski

Kožna crna jakna sa rajsferšlusom u rokerskom stilu ne mora se nositi isključivo sa bike čizmama. Ovaj Benettonov model odlično se slaže sa smedjim patikama.

beneton kozne muske

Jesenja muška Benetton jakna srednje dužine, savršen je izbor za dnevne šetnje ali i za odlazak na posao. Neutralna siva boja, omogućava bezbroj kombinacija sa garderobom.

beneton muske jesenje

Zimska muška jakna grejaće Vas najpre svojom toplom braon bojom, a onda i mekanom postavom i kapuljačom koja je opšivena krznom.

beneton muske jesenje1

Za formalnije prilike, birajte Benetton muške jakne u vidu strukiranih sakoa, od vunenog štofa.

beneton muske kaput

Štof je prisutan i kao materijal od koga su ozradjeni popularni djubretarci. Šarena postava na kapuljači daje poseban šmek!

beneton muske kaput1

Muški pufer modeli punjenih jakni, obogaćeni su poznatom Beneton dvobojnom crveno belom linijom. Crno braon aplikacija omogućava nekim modelima da se savršeno kombijuju i sa elegantnim pantalonama.

beneton muske zimske1

I na kraju, jednobojne punjene štepovane Benetton muške jakne kao odličan izbor za mladje muškarce!

beneton muske1

Benetton jakne za decu

Dečija kolekcija ovogodišnjih Benetton jakni prvenstveno je okrenuta jednobojnim modelima. Jarke plava, crven,a oranž i pink nijansa prisutne su kako kod modela za devojčice tako i za dečake.

beneton decije1 beneton decije2

Birajte za Vaše mališane duže ili kraće jednobojne modele, sa ili bez kapuljače koja je opšivena mekim krznom. Jakne su meke, udobne i lake za kombinovanje sa dečijom zimskom garderobom.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts