Najbolji blejzeri za jesen 2014.

Jesen je i zvanično počela, pa je i slojevito oblačenje neizbežno. Za ovakve dane, kada nam se više puta smenjuju sunce i kiša, najbolje je da preko majice ili košulje nosite blejzer, koji ćete moći da skinete u kancelariji ili opet da g obučete, ako iznenada zahladni. Ima tako mnogo načina da nosite blejzere ove sezone jesen-zima 2014-2105. Možete izabrati neku od mnogih ideja i kominacija, a idealni su za svaku priliku kada želite da osvežite svoj izgled. Setite se čuvene Koko Šanel. Za nju je blejzer bio u prvih pet komada odeće koju svaka žena mora da poseduje.

Blejzer se nosi sa visokim potpeticama i farmerkama ili sa ravnom obućom. Obavezno je da imate jedan u crnoj boji i jedan neutralni bež, koji će vam se složiti sa svim ostalim bojama. Beli blejzer je takođe na vrhu liste zato što ga možete uvek dobro iskombinovati.

blejzeri 1

Bež je veoma zahvalna boja zato što je kombinujete sa crnom, belom, crvenom, ljubičastom, zelenom, mint, kobalt plavom, bordo. Ja ih prosto obožavam i mom ormanu imam čak četiri neutralne nijanse (za svako godišnje doba po jedan).

blejzeri 2

Blejzeri su savršeni kada hoćete da izgledate poslovno, ili kada idete na neki sastanak pa čak i u šoping. Možete ga nositi na klasičan način, uz pantalone ili usku suknju, ili preko neke haljine, uz šorc, u svakom slučaju, ono što je fantastično kada nosite blejzer jeste to da uvek možete izgledati potpuno drugačije i novo kada ga nosite sa nekim drugim komadom odeće. Možete menjati svoj stil, od poslovnog do urbanog, od glamuroznog do boho šika.

blejzeri 3

Ove sezone pravi jesenji hit su crveni blejzeri, i devojke će ga rado kombinovati sa farmerkama ili običnim pantalonama. U svakom slučaju, crveni blejzer svakoj odevnoj kombinaciji donosi svežinu i čini vas zanimljivijom. Pošto su crne kožne pantalone veoma moderne ove sezone, uz običnu belu majicu obucite crveni blejzer i izgledaećete fantastično.

blejzeri 4

Ako više volite suknje, iskombinujte ga sa uskom suknjom visokog struka. Za poslovni sastanak, potrebno je da izgledate svedeno, pa je za takvu priliku najbolje izabrati blejzer u crnoj ili teget boji ili svetlo sivi, jer je to jedna od modernih boja ove jeseni.

blejzeri 5

Ako ste u žurbi i nemate mnogo vremena za doterivanje kada krenete za posao, sa crnim blejzerom i belom košuljom nikada nećete pogrešiti. Crno – belo uvek je u modi i nije rezervisano samo za prolećne dane. Uz zanimljiv nakit i cipele, ovo je kombinacija koju možete poneti i kada idete na neki koktel parti.

Uz moderne visoke čizme, koje su hit ove jeseni, obucite jedan duži blejzer i krenite na kafu sa prijateljicama ili na sastanak. Nećete ostati neprimećene. Sa samo dva dobra blejzera u vašem ormanu, mogućnosti su velike, potrebno je da izaberete samo ono što je po vašoj meri, pa zato, pravac u šoping!.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts