Najbolje kožne italijanske muške čizme

Italijanske čizme

Ima li boljih čizama od italijanskih? Teško, iako možda zvuči kao pozitivna diskriminacija. Jedno je sigurno – ako želite kvalitetne i moderne muške čizme, i ako izaberete one dizajnirane i proizvedene u Italiji – garantovano nećete pogrešiti!

Zajednička nota skoro svim italijanskim proizvodjačima obuće je ultimativno visoki kvalitet izrade, prirodna izdržljiva koža i naravno .- dizajn po najnovijim trendovima, koji je ujedno diktiran često iz same modne prestonice sveta – Italije! Naravno, da biste sebi priuštili prave italijanske čizme, morate imati malo dublji džep imajući u vidu visoke cene, koje smo proveravali na online šopovima italijanskih modnih brendova.

Nove kolekcije obuće iz Italije za jesen i za zimu 2014/2015, nude klasične modele, plitke i srednje dubine a od boja prevladavaju naravno crna, bež, braon i siva. Sportski modeli su sa kvalitetnim gumenim djonom a postoje modeli od lakovane kože , mat i brušene kože. Ekstravagantniji modeli su sa krznom ili na štiklu.

Imajući u vidu da je reč o modelima vrhunskog kvaliteta, pazite na održavanje. Najbolje je da potražite savet o proizvodima za čišćenje od samog proizvodjača, već pri samoj kupovini.

Kožne čizme Gucci

Ovaj renomirani italijanski proizvodjač u novoj kolekciji muških čizama nudi modele od savršene prirodne kože. U kolekcijama su zastupljeni elegantni modeli sa muškom petom kao i ravni sportski modeli za svakodnevno nošenje. Prosečne cene se kreću oko 1 000 evra za par.Zanimljivi su modeli sa muškom petom i metalnom šnalom. Bajk modeli, sportski sa gumenim djonom ili ekstra elegancija – izaberite sami!

gucci cizme1

gucci cizme 2

Scarosso muške italijanske čizme

Luksuzna muška italijanska obuća.sa malo povoljnijim cenama od oko 250 evra po paru pa naviše. Posebno se ističu super moderne čizme od brušene kože. Najnovija kolekcija odlikuje se zanimljivom kombinacijom klasičnih braon nijansi i crne boje sa zelenom i indigo plavom. Ovaj proizvodjač kožu često  kombinuje za sintetičkim elastik materijalima.

skarozo cizme

Pelle line

Reč je o još jednom kvalitetnom brendu sa obućom po povoljnijim cenama imajući u vidu da su čizme i cipele napravljene od prirodne kože. Par čizama se može naći i po ceni od oko 150 evra. Dominantne boje su braon, mat crna a interesantni su modeli od lakirane kože.Pelle uglavnom forsira pravu mušku eleganciju.

Pelle cizme

Nordstrom

Nordstrom muške čizme napravljene su i dizajnirane u Italiji. U bogatstvu modela mogu se naći i oni povoljniji po ceni od oko 150 evra. Nordstrom je više okrenut sportskim modelima medju kojima su i popularne ugg čizme.

nordstrom cizme

Kennethcole

Kennethcole ove sezone nudi muške modele čizama po prosečnoj ceni od 300 evra.

kenet cizme

Dolce gabbana muške čizme

Evo još jednog dobro poznatog svetskog brenda sa visokim cenama. Njihova obuća, pa tako i muške čizme zaaktuelnu sezonu joštaju od 1000 evra i skuplje. Moderan dizajn, mekoća prirodne kože i udobnost su garantovani.

dolce gabbana cizme

Versace muške čizme

U rangu sa brendom Dolce Gabbana, po kvalitetu, renomeu i cenama su i Versace muške čizme. Ove sezone su u kolekciji naročito popularne bajk muške čizme od prirodne kože. Cena: Oko 1000 evra i skuplje.

versace cizme

Emporio Armani čizme za muškarce

Armani opravdava svoj status ovogodišnjim izborom modela muških čizmi. Modni magovi iz ove italijanske kuće i za aktuelnu sezonu su pripremili savršene modele muških čizmi po ceni od oko 1 000 evra.

armani cizme 1

armani cizme 2

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts