|

Ljubavne karakteristike horoskopskih znakova

Ljubavne karakteristike horoskopskih znakova

U principu horoskop predstavlja položaj Sunca i planeta u trenutku rodjenja neke osobe.Po astrolozima ova pozicija odredjuje karakteristike neke osobe.Na osnovu nje se piše dnevni horoskop,nedeljni horoskop,mesečni horoskop i godišnji horoskop.Generalno horoskop predstavlja prognozu za svaki aspekt vašeg života pa i na ljubavni život i romantične veze.Tako nastaje i ljubavni horoskop za svaki znak zodijaka.Svaka osoba bilo muškarac ili žena ima svoje karakteristike prema znaku u kome je rodjena na osnovu čega se kasnije sastavlja ljubavni horoskop.

Osnove ljubavne karakteristika znakova u horoskopu

OVAN

Pozitivne osobine u ljubavi: izražajnost, strast, velikodušnost, obožavanje,avanturizam,voli zabavu, kreativan i energičan u vođenju ljubavi, odan.Negativne osobine u ljubavi: temperamentan, ljubomoran, posesivan, ego orijentisan, bezobziran, nesmotren, promenljiv.

Ključne reči koje ga opisuju: Dramatičan, romantičan, originalan, strastven, energičn, kreativan, spontan.

Muškarac – Vizuelni je tip,koji se ne okreće za svakom ženom.Ima istančan ukus,on ima svoje sopstveno mišljenje o tome šta je ženstvenost.Uzbudjuje ga crveni lak na noktima.Voli da gleda ženu u oči dok vodi ljubav.

Žena – Od svega najviše voli poljupce.Voli i nežan dodir po licu,kao i masažu celog tela.U ljubavi uvek nastoji da vodi glavnu reč.

BIK

Spor, strpljiv i praktičan. Vatrenost i drama neće osvojiti vaše srce, lojalan je i uvek daje podršku.Odan i očekuje vernost zauzvrat. Želi nekoga ko deli njegov sistem vrednosti.Vaš dom, novac i način života su važni kvaliteti ..

Muškarac – Oduševljava ga šaputanje na jastuku.Nije bitno šta mu partnerka govori dok vode ljubav, već način na koji to izgovara i šapuće.

Žena – Dok vodi ljubav obožava da izigrava damu,uglavnom se ne libi da muškarcu jasno stavi do znanja šta ptpaljuje njene strasti.

BLIZANCI

Učenje, ideje, mogućnosti, novi gadžeti,elektronika,sticanje novih prijatelja, istraživanje sveta, što ljudi misle o nejmu i lična sloboda su veoma bitne stvari u njegovom životu.

Muškarac – Ne vole partnerke koje nemaju svoje „ja“,najčešće biraju samouverene i realne žene,po mogućnosti još i inteligentne . Voli milovanje i dodire a kad vodi ljubav ženu uvek gleda u oči.

Žena – Voli milovanja po rukama i nogama.Potrebna joj je duga ljubavne predigra i muškarac posvećen nežnom istraživanju svakog delića njenog tela.
RAK
Sa partnerom uvek saoseća.Voli da poklanja ali očekuje obostranu velikodušnost.Ima velika očekivanja od svake veze al ih drži u sebi.Ponekad je ljubomoran.Muškarac -Odgovara mu duža predigra kao i dodiri jezikom po celom telu.Kako je stidljiv teško mu je da partnerki prizna šta mu se svidja pa će ona morati sama to da otkriva.Kako je vodeni znak posebno ga uzbudjuje  vodjenje ljubavi u vodi. Žena – Obožava masažu stopala, a partner koji je voljan i ume na pravi način da joj ispuni tu želju, zauvek će je imati.Celo njeno telo je erogena zona.

LAV

Obožava da mu se dive i da bude cenjen

Muškarac -Lav kao znak koji voli da dominira svuda voli to i u ljubavi i vezama.Vrhunski je ljubavnk koji će dati sve od sebe da udovolji partnerki, ali isto traži i od partnerke.Voli da upotr-bljava  seksi igračke koje ga posebno uzbudjuju.

Žena – Vatrene lavice,žele da baš sve bude po njihovom a njihov partner se vremenom pretvara u roba koji im ispunjava sve želje.

DEVICA

Retko kada će napraviti prvi potez i mogu čekati čitavu večnost da im se neko počne udvarati.Veoma stidljiva i nimalo ekstrovertna osoba.

Muškarac -Vole da izigravaju maze ali u ljubavne veze uvek ulaze „punim srcem“.njima treba dosta vremena da zavole devojku, ali kada do toga dodje, potpuno će joj se predati.

Žena – Ovaj tip žene često glumi nespretnost i naivnost, u cilju izazivanja sažaljenja kod muškaraca,ali u stvarnosti ona uopšte nije nespretna ni naivna.

VAGA

Muškarac – Romansa i poezija, mudrost i integritet i partner koji ima određeni smisao za stil i čvrste stavove će mu se dopasti . Ne voli glasne, sirovo romantične partnere. Predigra mu je važna.

Žena – Voli da izvode striptiz samo za svog muškarca.Kreativna je ljubavnica, ne ustručava se od bilo čega i sposobna je da začas raspali maštu svog muškarca.

ŠKORPIJA

Muškarac – Polako se približava i gradi ljubav koja je vezana za izgradnju poverenja kao dela lične udobnosti. Možee, naravno, da bude ljubomoran i posesivan kada konačno potpuno preda svoja osećanja, ali ljubomora samo odražava dubok intenzitet njegove vezanosti za partnera. Netoleriše laži i obično prepozna neistinu.

Žena -Partner koji ima strpljenja da je  milujete po dlanovima,odmah će joj se dopasti. Ne voli razmažene i neodlučne muškarce.

STRELAC

Muškarac – Ekstravagantan.Ali njega mnogo više zanima avantura nego ljubav teško će se smiriti i ostati samo sa jednom partnerkom posebno u mladjim godinama.

Žena – Njene najvažnije erogene zone su noge.Nije naročito verna i sklona je povremenim avanturama.

JARAC

Muškarac – Razigran ,zabavan ali više posvećen poslu nego partneru i ljubavi.

Žena – Veoma je odan partner ne toleriše laži ni flertovanje  a kamo li prevaru.

VODOLIJA

Muškarac – Mnogo je plašljiviji kad je u pitanju ljubav i romantika nego što bi njegovi prijatelji i vi pretpostavili.Voli da bude slobodan i juri svoje interese što ga sprečava da se ozbiljno veže.

Žena – Kad preda svoje srce nepokolebljivo je odana.Tipičan je romantičar.

RIBE

Muškarac – Živi za romantiku i osobu iz svojih maštanja i fantazija koje su veoma česte.Želi partnerku koja će ga emocionalno očarati a kad je sretne prepoznaje je po svojoj intuiciji.

Žena – Često sanja o svom savršenom partneru i čeka njegov dolazak u stvarnom životu.Kako je veoma povučena i živi u svetu mašte dugo ostaje sama.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts