Kako se horoskopski znaci ponašaju tokom udvaranja, veze i raskida?

OVAN

Muvanje: Ovnovi se nekad oslanjaju i na materijalne stvari koje poseduju poput automobila, dok će vas žena ovan često i testirati pre nego što uđe u vezu. Takođe, kada se udvaraju, prilaze direktno i znaju šta hoće.

Kako se ponaša u vezi: Lako će se zaljubiti i biće naklonjen svom partneru. Međutim u jednom trenutku veze će se preispitati da li je to, to. Ako odluči da ostane sa svojim partnerom, biće zo jedna duga i kvalitetna veza.

Raskid: Ako bude ostavljen, ovan postaje hladan kip, naizgled bez emocija. Međutim, ne dajte da vas spoljašnji izgled prevari, ovnovi veoma pate zbog raskida.

BIK

Muvanje: Kada se bikovi udvaraju, oni se trude da budu u centru pažnje, pa čak i da prave razne gluposti, kako bi privukli pažnju osobe koja im se dopada.

Kako se ponaša u vezi: I oni su dosta privrženi svom partneru. Seks im je veoma bitan i sve dok bude seksa u vašoj vezi biće vam dobro.

Raskid:
Veoma su jaki i patiće u sebi. Dugo će vas trpeti, ali ako ga izbacite iz takta i ako vas ostavi, nema nazad. To je definitivan raskid.

BLIZANCI

Muvanje: Muškarac blizanac osvaja svojim humorom ili smisli neku dobru foru. Ako se udvarate ženi koja ima ovaj horoskopski znak, nemojte se čuditi ako se se malo pravi luda ili ako navodno ne primećuje da je muvate.

Kako se ponaša u vezi:
Blizanci jesu nestalni, ali kada se iskreno zaljube, onda su u potpunosti verni svom partneru. Međutim nije lako biti sa njima u vezi, jer vole da prave svoje partnere ljubomornim, u stalnoj potrazi za pažnjom. Uđite u ovu igru, pa napravite i vi njega ljubomornim.

Raskid: Ostaviće vas ako mu postanete dosadni, zato kažemo da blizancima u vezi treba akcija. Ako je, pak, on taj koji je ostavljen, očekujte dramu, jer se neće lako pomiriti sa tim.
ljubavni horoskop

RAK

Muvanje: U pitanju su veliki emotivci, koji se udvaraju sa puno romantike. Od ženskih pripadnica ovog znaka očekujte stidljivost, a na sastanak će možda čak doći i sa drugaricom, čisto da ima moralnu podršku.

Kako se ponaša u vezi: Opet, kažemo u pitanju su emotivci, pa ako želite nekog ko će vas iskreno voleti, neka vaš partner bude rak. A s obzirom da, gde je ljubav tu je i ljubomora, očekujte s vremena na vreme negodovanje i loše raspoloženje.

Raskid:
Rak voli do kraja. Čak i kada u vezi ne ide ili kad je ostavljen on se i dalje nada. U stanju je da trpi lošu situaciju u braku, ali će u nekim trenucima očaja potražiti i nešto sa strane. To, pak, ne znači da je prestao da voli i da se nada boljoj situaciji.

LAV

Muvanje: Oni su šmekeri i kod njih nema poteškoća u udvaranju. Lavicu morate obasuti raznim komplimentima, pošto su veoma narcisoidne. Inače su majstori zavođenja.

Kako se ponaša u vezi: Treba im neko vreme da se zaljube. Uživaju u tom procesu i vole da se udravaju svom partneru. Seks je veoma bitan jer su strastveni i dok im seks bude zadovoljavajući biće i celokupna veza.

Raskid: Neće da ispadne mlakonja pred drugima, ako pati, pati u sebi.

DEVICA

Muvanje: Dosta analiziraju, po prirodi su perfekcionisti. Tako da nije isključeno da će vam, pre nego što vam priđu, naći neku manu ili čak uputiti kritiku.

Kakvi su u vezi: Iako je nekada tvrdoglava i teška, devica ( pogotovo muškarac) će se truditi uvek da svojoj porodici obezbedi materijalnu sigurnost i ugled u društvu.

Raskid: Kod njih je sve savršeno pa i raskid. Gledaće da niko ne pati previše, ako je došlo do razvoda, imovina se deli strogo pola-pola. Potrudiće se da sve prođe bez nekih većih problema.
horoskop raskid

VAGA

Muvanje: Veoma su društvene i lako započinju razgovor. Mana im je što non stop vagaju, tj neodlučni su, tako da dok oni odluče da li će nekog početi da muvaju ili ne, potencijalni partner im je već otišao.

Kakvi su u vezi: Vage su u vezi i partner i prijatelj. Verne su i potrebna im je pažnja. Njihove veze su najčešće duge.

Raskid: Ta neodlučnost koja je specifična za ovaj znak je ono što im ubija vezu. Brižna je kada ona raskida i gleda da to učini što bezbolnije. Ako je ostavljena glumi da joj je svejedno, iako pati u sebi.

ŠKORPIJA

Muvanje: Škorpije su majstori zavođenja, pogotovo muškarci. Pre nego što shvatite šta vas je snašlo zaljubićete se. Ako prilazite dami koja je škorpija u horoskopu, nemojte da vam je palo na pamet da se u tom trenutku zagledate u neku drugu osobu.

Kakvi su u vezi: Kako su šarmantne a često i lepe, škorpije uvek imaju puno udvarača, pa se njihovi partneri često bore sa konkurencijom.

Raskid:
Ne dao vam Bog da se zamerite sa škorpijom. Može vam se čak i osvetiti. Retko se vezuju i treba im puno da se zaljube, ali ako se zaljube a raskinete sa njom, shvatiće to kao izdaju.

STRELAC

Muvanje: Strelac dosta pažnje poklanja tome kako izgledate. Vole teatralan nastup kada prilaze nekom ko im se dopada, ali su veoma šarmantni.

Kako se ponašaju u vezi: Vole slobodu, tako da strelac baš i nije poželjan partner kada se radi o vezama na duže staze. Nisu raspoloženi da se u potpunosti predaju jednoj osobi.

Raskid:
Kako nisu predani u vezi, tako i ne pate previše nakon raskida. Odmah će vas preboleti i pronaći nekog drugog.
horoskopski znakovi kakvi su u vezi

JARAC

Muvanje: U početku će biti hladni i naizgled nezainteresovani, ali to je samo dok se ne zaljube. Tokom udvaranja je krajnje opušten i od njega ne očekujte neka velika dela.

Kakvi su u vezi: U jarcu ćete dobiti romantičnog i predanog partnera. Idealnog, takođe, ako želite dugu i ozbiljnu vezu kao i tradicionalnu porodicu. U nekim slučajevima oprašta čak i kada ga prevarite.

Raskid: Njihova predanost partneru je veoma pogubna za njih. Tako da kod jarčeva teško dolazi do raskida. Čak i ako moraju pre će izanalizirati gde i kako su pogrešili.

VODOLIJA

Muvanje: Vodolija se udrava svojom inteligencijom, a ne zavodničkim forama, što nekima može biti i malo dosadno.

Kakvi su u vezi: Ako ste u vezi sa vodolijom, valjalo bi da volite intelektualne razgovore, pa i putovanja. Ne voli kada joj je veza monotona i dosadna. Tolerantne su prema partneru.

Raskid: Raskid joj i ne pada baš najbolje, a ako ste vodolija poželjno je da imate vernih prijatelja, kod kojih ćete naći utehu nakon raskida.

RIBE

Muvanje: Iako su veoma romantične, ribe su krajnje pasivne i retko prilaze nekom. Odbijanje im teško pada.

Kakvi su u vezi: Obično su verni i predani jednom partneru. Ipak, nije isključeno da u nekim slučajevima neće prevariti partnera.

Raskid: Ribe najteže podnose raskid od svih horoskopskih znakova. Ako ste riba, spremite se da nakon raskida tugujete i plačete jedan određeni period.

horoskopski znaci u vezi

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts