Žena devica – inteligentna, pedantna, strastvena

Žena devica – karakter i osobine

Žena devica na prvi pogled deluje mirno i konzervativno. Međutim ne dajte da vas spoljašnji izgled zavara. Kada se svetla ugase ona postaje vatrena ljubavnica. Ovo je prva stvar koju treba da naučite o ovim devojkama.

Ove žene ne podnose da budu usamljene, tako da gotovo uvek imaju nekog pored sebe.

Kada dođe u srednje godine, period kada sve žene stare i gube lepotu, ona se prolepšava i mnogo je privlačnija muškarcima, nego dok je bila u mladosti. Ako se desi da ostane neudata, što za njih nije strano, može postati i razvratna u tim godinama. Tada će težiti da nadoknadi propušteno iz mladosti, kada je izbegavala bilo kakve ljubavne veze koje su joj u tom trenutku delovale neozbiljno. Nju obično u mladosti interesuje samo ono što je stabilno. Kombinacije ili veze bez obaveza ne dolaze u obzir.

Kakva je žena devica u horoskopu?
Kakva je žena devica u horoskopu?

Žena devica je kulturna i obrazovana. Nervira je primitivno ponašanje i nevaspitani ljudi. Na bonton uvek pazi. Od nje ne očekujte neko neumesno ponašanje i ludorije. Tračevi su joj takođe odvratni.

Njihov stil odevanja je elegantan ali jednostavan, bez nekih napadnih detalja. Odeća im je obično kvalitetna, od prirodnih materijala. Teži da joj obuća i torba budu kvalitetne, tako da je uvek spremna da za njih odvoji neki veći novac, ali nema potrebu da non stop kupuje nove, dok je postojeće služe. Vole univerzalne stvari, koje se uvek mogu nositi i koje ne izlaze iz mode. Njihova frizura je uredna, najčešće skupljena kosa, učvršćena ukosnicama, svaka dlaka na svom mestu.

Ako želite da vaše prijateljstvo sa ženom devicom bude dugotrajno, onda ne kritikujte njen način odevanja, nameštaj u kući ili da joj na bilo koji način nametnete neki svoj stil i ukus.

Devica bi trebalo da pripazi na ishranu, jer joj se u nekom periodu života mogu javiti problemi sa želudcem. Njihova planeta vladalac je Merkur, koja ima daje izuzetan intelekt.

Žena devica - karakteristike
Žena devica – karakteristike

Žena devica kao majka

Devica je veoma stroga kao majka. Ne dozvoljava lom po kući i nedolično ponašanje. Odlična je domaćica, deca su joj uvek čista i uredna, a njene kulinarske specijalitete prosto obožavaju. Baš kao što je uvek tu za decu, ni svog supruga neće zapostaviti i on će u njoj naći oslonac u životu.

Kao majka je odgovrona, i njene obaveze prema deci će uvek završiti na vreme. Nije jedna od onih roditelja koji nisu zainteresovani za hobi svoje dece. Pratiće ih u svemu i pomagati koliko može. Njena deca će moći uvek da joj iznesu svoje planove i ideje, a ona će ih uvek u svemu podržati.

Ona je stroga, ali pravedna majka.
Ona je stroga, ali pravedna majka.

Posao i karijera

Žena devica je prava intelektualka, tako da joj ti poslovi najbolje idu od ruke. Prevođenje, jezici, književnost, slikarstvo, arhitektura, nauka su neke profesije kojima bi ona mogla da se bavi.

Devica je idealna sekretarica i asistentkinja, pogodna i za najdžangrizavijeg šefa. Dobro organizovana, ona se snalazi u svim vidovima administracije, znaće tačno gde joj se koji papir nalazi. Sve organizuje i složi tako da bilo ko može da se snađe u bilo kom trenutku. Uđite u njenu arhivu i pronaćićete dokument koji vam je potreban, pa makar oko vas bilo hiljadu papira i registartora.

Kao dobar analitičar, u stanju je da veoma brzo spazi grešku, pa može biti i sjajan lektor. Inače žene device imaju bogat vokabular i lepo se izražavaju.

Vredne su i svoj posao savršeno obavljaju.

Device su prave intelektualke, vole književnost, umetnost, arhitekturu...
Device su prave intelektualke, vole književnost, umetnost, arhitekturu…

Ljubavni profil ( žena devica u ljubavi, u seksu, u vezi… )

Kako je osvojiti? – Ženi devici je potreban prvenstveno pedantan muškarac. Osim toga tražiće nekog ko je stabilan, po mogućstvu ko ima određeni cilj u životu. Njoj je veoma teško da uđe u vezu, jer ima visoke standarde kada su muškarci u pitanju. Neće ulaziti u neku ozbiljniju priču ako ne pronađe savršenog muškarca. Znajte da nju nije ni malo lako osvojiti, baš zbog tih visokih standarda koje je sebi postavila. Zato device tek u kasnijim godinama stupaju u brak. Potencijalnog partnera prvo skeniraju od glave do pete, traže mu mane, ispituju vrline. Tako da dok vi pričate i pokušavate da je zavedete, ona vas analizira do najsitnijih detalja.

Kako zavesti devicu?
Kako zavesti devicu?

Žena devica u braku – Ona je veoma proračunata, kada je sa nekim u vezi. Deluje pomalo naivno, ali ne dajte da vas zavara. Žena devica ima osmišljenu stategiju – na prvi pogled deluje krho i ranjivo, kako bi se njen muškarac osetio jako kraj nje. Međutim ona suptilno navodi vodu na svoju vodenicu, tako da obično u vezi ili braku biva onako kako ona hoće. Dešava se i da imaju šemu i van braka. Od supruga će tražiti da bude čist i uredan i da ne ostavlja nered za sobom, jer device su veoma pedantne i u njihovom domu je sve pod konac. Jedno je sigurno – kada se devica zaljubi, ona je u stanju da svom partneru ispuni sve želje. Ne pokušavajte da je slažete ili prevarite. Nju je nemoguće nasamariti, jer ona će vas uvek provaliti na kraju. Tada se okreće i odlazi zauvek. Zato dobro pazite da je ne izugbite.

Kakve su žene device u vezi ?
Kakve su žene device u vezi ?

Žena devica u krevetu – Uprkos hladnoj spoljašnjosti, žena devica je veoma strastvena u krevetu. Kosa je njena erogena zona, dok vodite ljubav slobodno joj prolazite prstima kroz kosu. Ono što druge može iziritirati kod nje jeste, što će prekinuti strastvenu predigru, kako bi raspremila krevet ili zamenila posteljinu. Vole i seks na brzaka.

Device su veoma strastvene u krevetu.
Device su veoma strastvene u krevetu.

Što se tiče najboljih kombinacija i slaganja, žena rođena u znaku device najbolje se slaže sa bikovima, škorpijama, jarčevima, ribama… Podrazumeva se da može ostvariti i odličnu vezu sa pripadnicima svog znaka, tj muškarcima devicama.

Poznate dame rođene u znaku device?

Od poznatih žena koje su device u horoskopu, izdvojićemo:Kameron Dijaz, Glorija Estefan, Selma Hajek, Bijons, Rouz Mekgovan, Nada Polić ( poznatija kao Ana Bekuta), glumica Mira Furlan, pevačica Glorija Gejnor, teniserka Andrea Petković, Ana Sofrenović…

Što se tiče žena koje je istorija upamtila, a koje su rođene pod znakom device, imamo: Ingrid Bergman, književnica Meri Šeli, engleska kraljica Elizabeta I, Klara Šuman nemačka pijanistkinja ( koje se svi najbolje sećamo sa novčanice od sto nemačkih maraka), Ejmi Vajnhaus, Agata Kristi, Sonja Savić, Greta Garbo, itd.

Pevačica Bijons je devica u horoskopu.
Pevačica Bijons je devica u horoskopu.

Kako je nastao horoskopski znak devica?

Devica se najčešće prikazuje kao starogrčka boginja Demetra, koja se zaklela na čednost. Pošto je Zevsu, vrhovnom bogu, pomogla u borbi protiv titana, on ju je uzdigao u sazvežđe.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts