Ko su najlepše žene na svetu u 2013?

Najlepše žene sveta 2013

10 najlepših žena na svetu 2013

Časopis ,,Pipl“ (People)  objavio je tradicionalnu listu od deset najpelših žena u ovoj godini. Vodeća mesta zauzele su glumice.

Da li je lista poštena ili ne, i da li su glumice zaista lepše od manekenki, voditeljski, starleta i pevačica prosudite sami.

1.  Gvinet Paltrou

Zvanično najlepša - Gvinet Paltrou
Zvanično najlepša – Gvinet Paltrou

Iako su mnogi ismevali njenu poluprovidnu haljinu sa premijere filma ,,Iron men 3″ u kojoj se jasno videlo da nema veš, negativne komentare  pokosila je vest o tituli najlepše žene na svetu koju joj je dodelio čuveni časopis. Gvinet Paltrou je četrdesetogodišnja glumica, koju je proslavio film ,,Zaljubljeni Šekspir“ ali i mnogi drugi, a skoro uvek je na listama najlepših i najpoželjnijih iako smatra da tu titulu nije zaslužila.

2. Keri Vošington

Keri Vosington 2
Keri Vošington

Nešto mlađa Gvinetina koleginica našla se na drugom mestu. Zvezda filma ,,Đangova osveta“ poznata je i po prelepim haljinama koje je često dovode na stranice vodećih modnih časopisa.

3. Amanda Sajfrid

Amanda Sajfrid 3
Amanda Sajfrid

Glumica koja je oživela lik najnovije Crvenkape dobila je bronzu za lepotu. Pored toga što je lepa, Amanda se već godinama bavi glumom i iza sebe ima zavidan broj filmova od kojih su mnogi poznati blokbasteri.

4. Zoi Dešanel

Zoi Desanel 4
Zoi Dešanel

Sveže razvedena Zoi našla se na četvrtom mestu. Ova talentovana dama, pored glume bavi se i muzikom. S obzirom da je dete reditelja i glumice, sigurno  joj nije bio veliki problem da se probije u svetu šoubiznsa.

5. Džejn Fonda

Dzejn Fonda 5
Džejn Fonda

Dama koja prkosi godinama i mnogo mlađim koleginicama, Džejn Fonda, dobila je petu poziciju. O njenoj bogatoj glumačkoj karijeri ne treba mnogo pričati, a Džejn već decenijama važi za lepoticu. Za ovu glumicu uvek će biti mesta na crvenom tepihu ali i na listama najlepših žena svih vremena.

6. Dženifer Lorens

Dzenifer Lorens 6
Dženifer Lorens

Mlada zvezda koja je u Holivud ušla na velika vrata, već je počela da zauzima mesta na listama najtraženijih i najlepših glumica. Zvezda serijala ,,Igre gladi“ našla se na šetom mestu najlepših žena u 2013.

7. Keli Rouland

Keli Rouland 7
Keli Rouland

Da i svet muzike ima svoje lepotice dokazuje  Keli Rouland koja je dobila sedmo mesto na listi naj lepotica , nekada članica popularne grupe ,,Destnis čajld“, a danas uspešna solo pevačica.

8. Dru Barimor

Dru Barimor 8
Dru Barimor

Počela je da glumi još kao dete, a za razliku od ostale dece glumaca, njena popularnost traje i dan danas. Osim što je uspešna glumica, harizmatična Dru je ušla na listu najlepših žena u 2013. zauzevši osmo mesto.

9. Hali Beri

Hali Beri 9
Hali Beri

Nikada nije iznenađenje videti Hali Beri na listi ovakvog tipa. Tamnoputa oskarovka ponosno nosi svoje godine a ni duplo mlađe devojke ne mogu da joj priđu po stasu i lepoti. Mnogi muškarci, ali i žene bi je verovatno stavili i na neku bolju poziciju.

10. Pink

Pink 10
Pink

Pevačica bez dlake na jeziku, dobila je deseto mesto. Njeno pravo ime je Ališa Bet Muri,  ima  dvogodišnju čerkicu, a važi za opuštenu damu, jednu od onih koje ne mare mnogo da li će se naći na nekoj listi ovakvog tipa.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts