Najbolji sajtovi za besplatno skidanje MP3 muzike za mobilne telefone

Skidanje mp3 muzike za mobilne telefone moguće je na nekoliko načina. Sve zavisi od tipa telefona i od toga da li ćete skidati muziku preko mobilnog telefona, ili na primer preko računara, a onda je prebecite na telefon. Takodje, kada je reč o brojnim sajtovima za skidanje mp3 muzike, razlike se odnose na to da li je skidanje muzike besplatno ili ne i da li sajt zahteva registraciju ili ne.

Preporuka je da za skidanje pesama uvek birate besplatne sajtove koji će Vam omogućiti svoje usluge bez registracije kako biste se zaštitili od brojnih iskačućih sadržaja i reklama. Melodije i muzika za mobilni omogućavaju zabavu u pokretu, pa zato pronadjite Vaš omiljeni i besplatni način da ovo zadovoljstvo sebi priuštite.

muzika za telefon1

Najbolji sajtova za besplatni download mp3 muzike

Sajt www.tubidy.com nudi mogućnost izbora mp3 formata ili videa. Sajt www.wapdam.com je takodje kvalitetan i siguran izbor mada poržava uglavnom stranu muziku. Treći preporučeni sajt lak za snalaženje i sa bogatom bazom, je -muzika.besplatnestvari.biz

Skidanje muzike za android telefone

Skinite željene melodije besplatno i izaberite aplikaciju autora Black Belt Studio na sajtu – blackbeltstudio.topringtonesfree. Do sada je ovu aplikaciju sa sa Google Play-a preuzelo blizu milion korisnika android telefona.

Ova aplikacija ima i dodatne funkcije kao što su postavljanje melodije za zvono telefona, dodeljivanje skinute muzike kontaktima, podešavanje melodije za alarm ili tajmer, deljenje skinute muzike preko društvenih mreža ili mejla. Aplikacija podržava brojne jezike pored srpskog, kao što su Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Grčki, Ruski, Portugalski…

muzika za telefon2

Kompatibilnost uredjaja – aplikacija odlično funkcionise na Samsung Galaxy S4 (Android 4.2 Jelly Bean), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo) HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb). Takodje je kompatibilan sa mobilnim telefonima koji podrzavaju: Straight Talk, Boost Mobile, At&T and Verizon.

Postoji i aplikacija sa nešto manje preuzimanja od prethodne ali je takodje zadovoljavajućeg kvaliteta – Download free music MP3 App, koju možete da preuzmete sa Google Play-a. Na raspolaganju vam je oko milion pesama koje možete ili slušati ili skinuti.

Aplikacija koja pretražuje i omogućava skidanje domaće i strane muzike sa javnih MP3 sajtova i pretraživača, je besplatna aplikacija MP3 Tube . Ona ima opciju za pretragu muzike i kada nađete pesmu koju hoćete da skinete na vaš telefon, postoji mogućnost da je prvo preslušate, pa tek onda preuzmete. Takođe, aplikacija ima opciju da željenu pesmu postavite kao zvono telefona.

Skidanje muzike za iPhone

Evo spiska samo nekih Lpoznatih besplatnih aplikacija u Cydia-i koji će Vam omogućiti da skinete muziku na Vaš I phone.

MX Tube – Dozvoljava skidanje YouTube sadržaja na telefon i onda muziku možete slušati i kada nemate internet konekciju.

Skidanje muzike ali i filmova pomoću torrenata direktno na iPhone, omogućiće Vam i dTunes.

StreamToMe aplikacija za ipad nudi mogućnost rekodiranja nekompatibilnih formata u iPad kompatibilni m4v , koji možete onda skinuti i čuvati u iTunes biblioteci. Aplikacija postoji za Mac i Windows platforme. Podržava i veliki broj slikovnih i video formata.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts