10 najlepših pivskih boca

Želite da vaš mini-bar bude estetski primamljiviji, prestižniji, u najmanju ruku dovoljno da vašim prijateljima zastane dah? Evo rešenja koje vas neće koštati tako mnogo kao kada biste hteli da ga napunite najskupljim pivima na svetu, o kojima smo ranije pisali. Jednostavno, nabavite ona najbolje upakovana.

Modelo Especial

Za razliku od najpopularnijeg meksičkog napitka, u ovom slučaju ćete i bez limuna i soli moći da uživate u svetlom i penušavom lager pivu koje dolazi iz Meksika. Savršeno je za ona letnja popodneva koja provodite na suncu!

mexican_beer

Meantime London Pale Ale

Nalazi se na listi 50 najboljih piva na svetu i važi za pivo robusnog i punog ukusa sa aromom grejpfruta i izraženom voćnom notom.

Anchor Steam Beer.

Iz San Franciska dolazi pivo boje ćilibara. Toplo fermentiasno, ovo pivo čiste i prozirne boje ima notu karamele sa kremastim površinskim slojem.

Quilmes Cristal

Najpopularnije argentinsko pivo i u to se lako uverite čim ga otvorite. Ima delikatan, svež ukus sa završetkom ukusa meda.

cerveza-quilmes-porron-big

Fuller’s Discovery

Savršeno za gašenje žeđi, ovo svetlo pivo iz pivare sa zapada Londona nosi prijatnu gorčinu sa dominantnim i originalnim ukusom limuna.

fullers_beer

Paulaner Original

Proizvodi se u Bavariji u pivari iz sedamnaestog veka, ima zlatnu boju i prijatan ukus ječma sa završetkom ukusa aromatičnih trava i savršeno je za vrele dane.

6. Paulaner Original

Southport Golden Sands

Proglašeno je za najbolje gorko pivo na British Beer Festivalu 2009-e godine. Ime nosi po primorskom gradu u kom se proizvodi i ima prepoznatljivu notu limuna.

7. Southport Golden Sands

St. Mungo Lager

Slatkoća slada ovde stoji u savršenoj opoziciji prema gorčini žitarica. Ta kombinacija čini ga savršenim uz roštilj u bilo kom dobu godine.

Sharp’s Doom bar

Sharp je najveća pivara na jugozapadu Amerike a Doom bar je njeno najpopularnije pivo. Kombinacija začinjenog hmelja, gorčine obojenog slada i produženog finiša proizvešće ekploziju zadovoljstva u vašim ustima.

sharp-s-doom-bar-rock-cornwall

Bacchus Kriek

Za sve one koji se teško odlučuju između piva i šampanjca, iz belgijske pivare dolazi Bacchus Kriek, pivo sa ukusom voća u polušampanjskoj flaši. Zar postoji nešto što se ne može dopasti u vezi sa ovom ambalažom?

biere-bacchus-kriekenbier-375ml

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts