Najlepše slike devojaka

Galerija slika lepih devojaka u bikiniju na plaži, na motorima, crnokose devojke duge kose, devojke u helankama i uskim mini suknjama i devojke u prirodi.

Što se tiče žena, ponovićemo staru izreku: lepota je dar, ali i vrlina. U kom smislu? Ona je dar prirode, ali i vrlina žene, njena sposobnost i vrlina da uvek iznova osvaja svoju lepotu. Davno je rečeno da u principu nema ružnih žena, već samo onih koje ne poznaju same sebe, koje nemaju tu vrlinu da stalnom negom i raznim sredstvima ulepšavaju svoje lice, telo, spoljašnjost i držanje.

Duševna greška se ne može ispraviti korekturom lica, ali korekture nekih urođenih nedostataka na licu mogu da isprave dušu jedne žene. Žena bez lepote poznaje samo pola života, a pomoću savremene kozmetike, sa malo dobre volje i discipline, ona će moći da upozna i onu drugu polovinu.

Treba, međutim, još jednom naglasiti: za savremenu ženu kozmetika nije više samo šminka ili puder za lice. To je danas nauka koja vas uvodi u opštu kulturu tela i duha, u svestrano istraživanje vaše ličnosti, u poznavanje osnovnih pravila za zdrav i žadovoljan život.

Morate najpre upoznati sebe, svoje telo i duh, zatim se negovati, a potom i ulepšavati.

Slike lepih devojaka u bikiniju na plaži

Slike devojaka na motorima

Slike crnokosih devojaka sa dugom kosom

Slike devojaka u helankama i uskim mini haljinama

Slike lepih devojaka u prirodi

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts